Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk aylar için kaçar alt-üst takım, tulum vb aldınız? Kaç cm’den başladınız ben hep en küçük 56cm aldım ama bugün bi arkadaş 50 cm’ye de ihtiyacım olacağını söyledi emin olamadım siz kaçar tane 50 kaçar tane 56 aldınız? Şimdiden 62 cm almak mantıklı mı mantıksız mı kafamda deli sorular 🙈 Bu arada eşim de ben de çok iri değiliz ikimiz de ortalama diyebilirim çok iri bir çocuk olmaz diye düşünüyorum 😅
Ben iki yenidoğan tulum(50 cm) iki tanede yenidoğan hastane çıkış seti aldım,geri kalanı hep 0/3 ay ve 3 ay aldım.
3/6 6 6/9 daha hiç almadım elimde patlamasın diye 😂 doguncada alırım kıtlıkta değiliz ya,kargolar iki güne kapıda zaten diye kendimi avutuyorum 🙈😂

Benim de kızım 2 hafta 2 gün önden gidiyordu, geçen hafta gittiğimde doktor söyledi. Kilosu da vardı biraz şeker mi acaba dedik ama çok şükür çıkmadı. Doktor bana her şey yolunda dedi. Suyu, kendisi, hareketleri falan iyi sorun yok dedi. Genetik de olabilir, eşim 4.5 kg doğmuş. Onların ailesinde kardeşleri falan hep kilolu doğmuşlar. Doktora bunu söylediğimde ondan olabilir tabi ki demişti.
Ben de çarşamba günü sorucam doktorun da aynı şeyi söylerse. Bizde genetik olarak kilolu doğan da yok ikizlerde de çok kilolu doğan tanıdıgım da yok bılemedım valla. Bir sıkıntı olmaması yeterli şuan benım için 😕

X