- 17 Ekim 2024
- 197
- 216
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik testi yaptıysanız, şeker de cikmadiysa evham yapmayın derim. Ben yaptım sonra çok pişman oldum. 'Bu aralar ansızın kilo alır büyür sonra bir süre almaya da bilir' demişti doktorum. Doktor evham yapmıyor biz anneler yapıyoruz valla . Bir arkadaşım şey derdi, 'rahim kanallarim o kadar verimli ki ne yesem bebeğime yarıyor maşallah '. 4.5-5 kg doğmuştu bebeği .Şu an 3 yaşında çocuğu. Bence sıkıntı yapmayın. Sonra haftasıyla uyumlu olunca da niye 2 hafta önde iken böyle oldu diye evham yapacağız belli kiBen de çarşamba günü sorucam doktorun da aynı şeyi söylerse. Bizde genetik olarak kilolu doğan da yok ikizlerde de çok kilolu doğan tanıdıgım da yok bılemedım valla. Bir sıkıntı olmaması yeterli şuan benım için
O kadar haklısınız ki hem zaten önde olması genelde şekerden korkutur onun dışında çok da önemli değil dedi bana doktorum siz içinizi ferah tutun.Genetik testi yaptıysanız, şeker de cikmadiysa evham yapmayın derim. Ben yaptım sonra çok pişman oldum. 'Bu aralar ansızın kilo alır büyür sonra bir süre almaya da bilir' demişti doktorum. Doktor evham yapmıyor biz anneler yapıyoruz valla . Bir arkadaşım şey derdi, 'rahim kanallarim o kadar verimli ki ne yesem bebeğime yarıyor maşallah '. 4.5-5 kg doğmuştu bebeği .Şu an 3 yaşında çocuğu. Bence sıkıntı yapmayın. Sonra haftasıyla uyumlu olunca da niye 2 hafta önde iken böyle oldu diye evham yapacağız belli ki
Canım Trendyol’a bak pamuklu olanlar güzel. Albino kiti Kate aklıma gelenler. Organik pamuklu olanlar var mesela.günaydın güzel anneler hastane çıkışı için 10'lu setlerde hangi markayı önerirsiniz?
Sperm faktörü diyecektim. En az üç ay önceki babanın beslenmesi de oldukça önemli sigarada kat kat etkili. Dediğim gibi çocuk sağlıklı doğar sağlıklı ilerler hiçbir sorun yok gibi görünür bir bakarsınız dikkat eksikliği var bir bakarsınız öğretmenini ikinci kez de anca anlıyor bir bakarsınız alerjik hastalıkları var vs vsHer hastalık genetik değil hatta genetik sanılan bile olmayabilir. Beslenme yaşam tarzı ruh hali bir çok hastalığı etkiliyor. Ve sadece annenin beslenmesi değil babanın beslenmesi bile önemli, super faktörü çok göz ardı ediliyor. Yine bir çalışma okumuştum folik asit eksikliği olan babaların çocukları daha az zeki olabiliyor
öyle bir karşılaştırmalı çalışma vardı
Evet ya Şükür halimize diyorum ozaman inşallah sağ salım doğsun da hepimizin bebişleri valla ☺Genetik testi yaptıysanız, şeker de cikmadiysa evham yapmayın derim. Ben yaptım sonra çok pişman oldum. 'Bu aralar ansızın kilo alır büyür sonra bir süre almaya da bilir' demişti doktorum. Doktor evham yapmıyor biz anneler yapıyoruz valla . Bir arkadaşım şey derdi, 'rahim kanallarim o kadar verimli ki ne yesem bebeğime yarıyor maşallah '. 4.5-5 kg doğmuştu bebeği .Şu an 3 yaşında çocuğu. Bence sıkıntı yapmayın. Sonra haftasıyla uyumlu olunca da niye 2 hafta önde iken böyle oldu diye evham yapacağız belli ki
Ben tinnlamb aldım bir de Müslim yeni doğan diktirdimgünaydın güzel anneler hastane çıkışı için 10'lu setlerde hangi markayı önerirsiniz?
Yeni doğan için Müslüm ağır gelmez mi apla:)Ben tinnlamb aldım bir de Müslim yeni doğan diktirdim
alışsın şimdidenYeni doğan için Müslüm ağır gelmez mi apla:)
Kirikate,andywawa,carters ve bebetto markaları çoğunlukta benim.tek alt ve body uzun kollu bodyleri deöoklu şekilde H&M den aldımgünaydın güzel anneler hastane çıkışı için 10'lu setlerde hangi markayı önerirsiniz?
deme bize bir tepsi ekmeğin içine tereyağı koyup verdilerKızlar şeker olması ya da bebeğin kilolu doğması öyle büyük bir sıkıntı yaratmıyor ilk bakışta. Acısı sonradan çıkabiliyor. Çocuk 15-20 yaşında gelince de kendini ele verebilir illa doğunca sorunlu olacak diye bir şey yok. Gayet sağlıklı doğar sağlıklı ilerler. Ama yıllar geçer bakarsınız otoimmun hastalıklar alır başını. Dün bir çalışma okudum. Çocuk anne rahmine düştüğü andan itibaren annenin 1000 gün boyunca şekersiz beslenmesi çocuğun ileride karşılayacağı bir çok hastalığı önlüyor hatta BBCde de yayınlandı bu çalışma isteyen bakabilir.
Ben bu tulumu bir hanımefendinin bebisinde gördüm aşırı hoşuma gitti. Almayı düşünüyorum açıkçası ama işte acaba büyük mü gelir diye de endişeleniyorum.Kızlar dış giyim için ne alacaksınız,kozmonot,astronot mont gibimi yoksa böyle dış kundak gibi almakmı daha mantıklı.yenidogan içinde astronot biraz zor olur ne alacagımı bilemedim birde sadece 3 ay giyecek
Kendime hep siyez unlu ekmek yapıyorum 2 3 yıldır yine onu yiyorum ama deli gibi yanında peynir zeytin hiç canım dubai çikolatası vs çekmiyor kuru ekmek zeytinYazılsın bebeğim.
Ay bende ekmek arası salçalı makarna bile yiyebilirim. Sırf karbonhidrat aşeriyorum. Ben de bu ay tüm kilo alma hakkımı tamamladım bence. Gerçi bu ay fazla alacaktık. Sonraki aylar biraz daha az olması lazım.
Üşütmen guzummmmm
Hahahah. Normal ya güzel şeyler aşermişsin kız. Faydalı şeyler en azından. Tuzlu limonlu ayvayı ben de bu aylarda keşfettim com iyi oluyor yaaaa
Canım Bebiş büyüyünce tulumun patik kısmını alttan kesersin olur biter
Evet canım aç git. Hatta gece 12 den sonra bir şey yiyip içme.
Offff be diyorsun. Ekmek arası peynir yaptım az önce. Normalde ekmek yemem. Millet tatlı ister ben tuzlu. Baharatlı. Çifkofte kısır
Ben dıs kundak gibi aldım ama birde astronot alayım mı diye çok kararsızımKızlar dış giyim için ne alacaksınız,kozmonot,astronot mont gibimi yoksa böyle dış kundak gibi almakmı daha mantıklı.yenidogan içinde astronot biraz zor olur ne alacagımı bilemedim birde sadece 3 ay giyecek
Ben 4.5 5 kg arası doğmuşum evde doğduğum için tam net bilinmiyor ama doğum kilosunu kaybettiğim halim 4.5Ben de çarşamba günü sorucam doktorun da aynı şeyi söylerse. Bizde genetik olarak kilolu doğan da yok ikizlerde de çok kilolu doğan tanıdıgım da yok bılemedım valla. Bir sıkıntı olmaması yeterli şuan benım için