- 10 Eylül 2020
- 1.331
- 1.131
bebek daha yenidogan ekrandan birsey anlamaz ki butun gun uyuyacak muhtemelen o ayri bir odada. emsin uyusun baska birsey yapmaz, babanin tv izlemesi etkilemez bebegi esin abartmis. su konuda hakli belki emziremezsin yaninda onun disinda sorun olacagini sanmamNe güzel çok net söyleyebilmişsin sen. Ama ben nasıl söyleyebilirim bunu bilmiyorum Babam çok da alıngan bir yapıdadır. Eşim de diyor alınıyorsa alınsın küsüyorsa küssün önemli olan senin rahatın, anlayış göstermesi gereken o diyor. Babam bir de tüm gün tv izler onu bıraksa telefonla oynar. Eşim asla ekran açtırmaz evde bebekten sonra. Babam tutar der ki küçücük bebek ne anlayacak televizyondan falan of o kadar gereksiz muhabbetler ki. Ben çocuğu alıp öbür odaya gitmek durumunda kalırım. Bu sefer de gelip orada baban anlayışsız davranıyor falan der oturur ağlarım sinirden. Sürekli yatak odasında durayım ara sıra salona geleyim desem o da kötü ki ya sıkılır bunalır insan yani. Afakanlar basıyor beni şimdiden of
kotu bir senaryo yok ortada endiselenme bence esin abartmis cidden bak. ne ekrani zaten sanki 1 yasinda ekrana bakan bebekmis gibi. Sen rahat ol gelsin baban hicbirsey olmaz