2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Merhaba bende yeni doğum yaptım açık yara oldu göğüs ucumda 3 aydır çekiyodum bi tane kapak keşfettim instagramda satılıyodu işe yaramaz diye düşünerek nide onu deneyim dedim 1 haftada açık yaram kapandı ben şok olsum hekese tavsiyw ediyorum mutlaka deneyin benim denwmediğim yöntem kalmamıştı. @mucizeekapak bu sayda

Cnm haber verecegim demistim bizim doktor emzik birakmak parmak emmeyi bıraktirmaktan daha kolay emzige alistiralim dedi. Emzik kabul etmiyor dedim o zaman emebilir sorun yok dedi
Dediği mantıklı aslında ama ben de hiç vermedim şimdiye kadar çok ikilemde kalmıştım versem mi vermesem mi diye. Muhtemelen bundan sonra da almayacak. Umarım ilerde kolay bırakırlar canım çok teşekkür ederim 🌸

3. Aydan bildiriyorum her gun deniyorum oguruyor aslinda teklif etmem ama soyleki devamli elini emmek istiyor uykuya geçişte. Ve yavas yavas bas parmagini bulup onu emmeye basladi parmak emecegine emzik emsin diyorum lakin emzikte oguruyor
Benim de abim alıştırdı:KK70: Misafir gelmişti. Anakucağında verdi. Bir öğürdü iki öğürdü bekledi bekledi verdi ve sonunda tuttu.

Canım bizim minnoş 4 aya yaklaştı gaz sorunu arttı resmen diyebilirim , belki dönemsel bir sıkıntı yaşıyoruzdur siz de biz de , geçer inşallah 🤲🏻
dün gece saat başı kalktı sanırım mama denemiştik o gaz yaptı fena halde. mama vermeyimce de ıkınıyor gece ama bilemedim. kendimi kötü hissediyorum ben mi yanlış şeyler yapıyorum diyorum . uyumayınca süt azaldıgından onun da stresi binlyor bi ağlama tutuyor beni :KK43: Allah yardımcımız olsun

Bizim de bu ay çok yorucu geçiyor ağlamalar uyanık kalmalar arttı binbir zorlukla uyutuyorum en fazla yarim saat uyuyor evde 2 buçuk yaşında bir bebeğim daha var onunla ilgilenemiyorum oda ayrı krize giriyor bu sefer tükendim bende😓

dün gece saat başı kalktı sanırım mama denemiştik o gaz yaptı fena halde. mama vermeyimce de ıkınıyor gece ama bilemedim. kendimi kötü hissediyorum ben mi yanlış şeyler yapıyorum diyorum . uyumayınca süt azaldıgından onun da stresi binlyor bi ağlama tutuyor beni :KK43: Allah yardımcımız olsun
Estağfirullah canım niye yanlış olsun insan bebeği için en doğrusunu yapmaya çalışıyor ama bazı kuzular ağlayınca direkt kendimizi sorguluyoruz , inşallah geçecek bu dönemler de 🤲🏻 mamadan olabilir canım devam ederse markayı değiştirin isterseniz

Bizim de bu ay çok yorucu geçiyor ağlamalar uyanık kalmalar arttı binbir zorlukla uyutuyorum en fazla yarim saat uyuyor evde 2 buçuk yaşında bir bebeğim daha var onunla ilgilenemiyorum oda ayrı krize giriyor bu sefer tükendim bende😓
Allah kolaylık versin canım benim ya hele ki 2 kuzuyla daha da zorlar eminim ki 😔

Estağfirullah canım niye yanlış olsun insan bebeği için en doğrusunu yapmaya çalışıyor ama bazı kuzular ağlayınca direkt kendimizi sorguluyoruz , inşallah geçecek bu dönemler de 🤲🏻 mamadan olabilir canım devam ederse markayı değiştirin isterseniz
Allah muhtaç etmesin de bi daha vermicem bu markayı zaten :KK43:

Allah yardımcın olsun 2 bebiş elbette daha ağır sorumluluk, ağlayınca hemen hasta mı. bi şey mi oldu diye düşünmekten de yıprandım ben acemilikten de çekiyorum galiba

Allah yardımcın olsun 2 bebiş elbette daha ağır sorumluluk, ağlayınca hemen hasta mı. bi şey mi oldu diye düşünmekten de yıprandım ben acemilikten de çekiyorum galiba
Ben de ilk bebegimde ağlayınca çok panik oluyordum acile bile götürmeye kalkmıştık. Benimkide ağlıyor sürekli onu kafana takma sağlıklilar büyüdüklerinde de ağlıyorlar surekli bitmiyor ağlamaları 🙂

Amin teşekkür ederim canım aynen çok zor ama geçecek bu günler de yanliz cocuk büyütmek hem psikolojik hemde bedenen çok zormuş annem yanımda hayatta olsa çok başka olurdu 😞
Geçecek hayırlısıyla canım🌸 , o kadar haklısınız ki canım çok zor tek başına Rabbim kolaylaştırsın inşallah , Allahım kuzularınızla sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin her gününüz öncekinden daha güzel olsun 😍

Geçecek hayırlısıyla canım🌸 , o kadar haklısınız ki canım çok zor tek başına Rabbim kolaylaştırsın inşallah , Allahım kuzularınızla sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin her gününüz öncekinden daha güzel olsun 😍
Amin Allah razı olsun canım güzel duaların için 🥰 hepimizin yavrularini Allahim korusun hayırlı, sağlıklı ömürler nasib etsin sizlere de ❤️

X