Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

aslinda oyle olabilir ama amerikada da bu sistem boyle, elle ve mezurayla olcum yapiyolar ve amerikada saglik sorunlari, beslenmeye yonelik sikayetler hepsi had safhada. bence olay hamileligi hastalik ya da ozel bir durum gibi degil de hayatin akisinin icinde bir surec olarak gormeleri, olacak olan kendiliginden oluyorsa zaten olur demeleri.

riskli bir durum icin siz aradiginizda zaten takibinizi detayli yapmaya basliyolar, sadece bir turk olarak bana cok rahat geliyor buradaki sistem, biz ilgi gormeye etmeye alismisiz ya da istedigimiz anda hizmet almaya sanirim. bi yandan iyi bi yandan da boyle durumlarda etkiliyor insani :)
Ya evet hizmet almak konusunda burası çok iyi; benim amsterdam’da yaşayan bir arkadaşım bakıcı bulmakta da aşırı zorlandı mesela; kimse yok diye anlatıyordu.

Hanimlar nasilsiniz? Doktordan geldim simdi cinsiyet tahmini erkek olabilir dedi 🫠 evde 3 erkekle nerelere gidem ben ya rabbim 😂 neyse olsun maarafim az olcak abisinin bütün kiyafetleri duruyo yikar yikar giydiririm artik 😂😂

Arkadaslar bebegimizi ilk ogrendigimizden beri her seyini didik didik arastirip her seye dikkat ederek karnimizda buyutuyoruz ama densiz akrabalar dogunca sap sup opecegiz diyor :KK70: yurtdisinda doguracagim zaten 40 gun donmem artik en az :KK70: nasil kufur etmeden uyarabilirim boyle insanlari :):):):)

Arkadaslar bebegimizi ilk ogrendigimizden beri her seyini didik didik arastirip her seye dikkat ederek karnimizda buyutuyoruz ama densiz akrabalar dogunca sap sup opecegiz diyor :KK70: yurtdisinda doguracagim zaten 40 gun donmem artik en az :KK70: nasil kufur etmeden uyarabilirim boyle insanlari :):):):)
amerikada mi dogurucaksiniiiz? ben amerikada dogurucam gibi duruyor uzak kalicam diye mutluyum buraya gelince de annemi cagiririm dedim

opmeye calisirlarsa opmeyin diyiin siz anne ve lohusa olucasiniz bosverin kizamazlar da :KK70:

Hanimlar nasilsiniz? Doktordan geldim simdi cinsiyet tahmini erkek olabilir dedi 🫠 evde 3 erkekle nerelere gidem ben ya rabbim 😂 neyse olsun maarafim az olcak abisinin bütün kiyafetleri duruyo yikar yikar giydiririm artik 😂😂
allah saglikla buyutsun hayirli olsun :KK200:

X