Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün hayatımda yaşamadığım bir sancıyla karsılastım tam 40-50 dk sürdü acillik oldum nstye girdim Allahtan doktor yakınmıs nstde sancı görünce bakmak istedi. Kestane yemiştim canınız çekmesin acaba o mu gaz yaptı bilemedik biz. Bebekte huzursuzlanmıs kafası rahime dayanıyordu uzunluğa baktı normal dedi zor bi geceydi. Dua edin hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım.

Kendime hep siyez unlu ekmek yapıyorum 2 3 yıldır yine onu yiyorum ama deli gibi yanında peynir zeytin hiç canım dubai çikolatası vs çekmiyor kuru ekmek zeytin🤣🤣
Süpersin bence. Peynir zeytin de harika seçenekler :) ben de bayılıyorum ekmek zeytine yaaa🫠 ekmek peynir ekmekle her şeye 😀 ama yemiyorum 😂çok nadir yiyorum

Ben dıs kundak gibi aldım ama birde astronot alayım mı diye çok kararsızım
Astronot zor olur gibi sanki yenidoganda,ama bende emin değilim kararsizım.söyle bişeyde olabilir Buda kullanışlı gibi

Eklentiler

• IMG_6653.png
    IMG_6653.png
    249,5 KB · Görüntüleme: 13
Ben aldım bunun aynısından. Fiyatı çok uygun bence. Aklımda kalacağına alayım dedim :)) Öyle kocaman büyük bişi değil zaten. Aşıya filan götürürken kullanmak için bence bi kaç ay idare etmelik.

Bu son 2 hafta bir güncelleme geldi akşamları çok acıkıyorum napcam bilmiyorum ne güzel kilo veriyordum almıyordum 1 kilo almışım son 15 gündür nasıl Baş etcem bilemedim diyetisyene randevu aldım cumartesi yine tartı da yağ kilo oranına göre yeni liste verecek ama dün akşam açlıktan uyuyamadım kalkıp peynir zeytin yedim öyle kesildi bu geç saat acıkmasına bir cözum bulmam lazım

Ben iki yenidoğan tulum(50 cm) iki tanede yenidoğan hastane çıkış seti aldım,geri kalanı hep 0/3 ay ve 3 ay aldım.
3/6 6 6/9 daha hiç almadım elimde patlamasın diye 😂 doguncada alırım kıtlıkta değiliz ya,kargolar iki güne kapıda zaten diye kendimi avutuyorum 🙈😂
Ben de senin gibi düşünüyorum çok bir şey almadım o yüzden isimli tulum yaptırcam birde hastane cıkış seti alcam yenı doğan 2 tulum aldım cok fazla yenidoğan almayı düşünmedim hep 3 ay 6 ay aldım lazım olursa hemen sipariş veririz nolcak sanki diyoruum 😊

Sperm faktörü diyecektim. En az üç ay önceki babanın beslenmesi de oldukça önemli sigarada kat kat etkili. Dediğim gibi çocuk sağlıklı doğar sağlıklı ilerler hiçbir sorun yok gibi görünür bir bakarsınız dikkat eksikliği var bir bakarsınız öğretmenini ikinci kez de anca anlıyor bir bakarsınız alerjik hastalıkları var vs vs
Benim eşim baya kimyasal bir fabrikada çalışıyor. Üstüne bir de sigara var. Ama kendim gebeliğe hazırlanırken vitaminlerden ona da içirdim. İnşallah sağlıklı mutlu bir yavrum olur. Kuzum için bilmeden yanlış bir şey yapmış olmaktan korkuyorum.

Sanki pamuğu polyester gibi çocuğa alerji yapmasın. Ondan ısınamadım ben bu tuluma
Buda ayaksız astronotmuş yenidoğan bu daha uygun dediler,zara,mango ve H&M de oluyor genelde bundan alıcan galiba,el ayak sokma dersi yok sıcacık tutar

X