bu haftaları nasıl gördünüz çok korkuyorum ben erken dogumdan maşşalh size
Onun yanında ölçüldü aaa yükşelmiş filan sesi ama nst de sancım olunca o arada kaynadı gitti düzenli ölç dedi ama yüksek çıkarsa ne yapacağıma dair birşey söylemedicanim bence haftana gore kilolari cok iyi geldi bana.tansiyon yuksekligini doktoruna danistin mi
Bu ayların beklenen sorunları bınlar herhalde benim kafamı birden bire oluvermeleri karıştırdı geçen hafta ödem yoktu tansiyon yoktu bu hafta masada bile yemek yiyemiyorum anında morarıyor bacaklarım ama baskıdan olsa gerek.kilolara gelince Dr bu kilodan küçük olabilirler dedi kafam karıştı hep önden önden giderlerdi iki haftada onlar da değişti aman sağlıkları yerinde olsunda kilo önemli değil sağlıkla gelsinler inşallahCanim benimde yarın 36+0 ve bebeklerimin kiloları hemen hemen aynı seninkiyle..ki ben öndeyim senden üstelik. Kilolarına takılma bence.doktorun vardır bi bildiği heralde..şişliklere gelince al benden de o kadar ne çorap giyebiliyorum ne de ayakkabi.. Son kontrolumde benimde tansiyon 14-8 çıktı..ki senin dediğin gibi düşük normalde..sanırım bu aylarda yükseliyo takip etmek gerekir.
Onun yanında ölçüldü aaa yükşelmiş filan sesi ama nst de sancım olunca o arada kaynadı gitti düzenli ölç dedi ama yüksek çıkarsa ne yapacağıma dair birşey söylemedi
Canım verdiğin bilgi için sağol ben ne yapacağımı hiç bilmiyordum.teşekkürlerCanım bana doktorum tansiyonun 14-9 çıkarsa hemen geliyosun dedi. Seninde eğer yükselirse hemen doktorunu ara.önemli çünkü.
Canim tansiyon yukselmesine kadar herseyimiz ayni. Bana gun verdi sali gunu 36+1 bitmis olacak. Sen bir de rahatsizligina ragmen bu gunlere gelebildinKızlar birşey soracağım Dr un bana doğum için 36+0 yani haftaya cuma gününü verdi ama bebeklerimin bir 2200-diğeri 2400 üstüne üstlük dün tekrar ciğer geliştirici vurdu ikinci dozmuş. Sancım vardı durdurup eve yolladı açılmam yok diye... Dr değiştirdim biliyorsunuz geçen hafta;
ciğer geliştiricinin ikinci dozunu oldunuz mu?
birde 34+6 da birde kiloları az gibi bebeklerin siZde durum nedir?
yatıp kalkamamam be yemek filan yiyemeden cabası ödem artık bileklerime kadar çıktı dokunduğum yerde çukur kalıyor,kaburgalarım acıyor bu haftalarda bınları çeken var mı? Ben hiçbirşey anlamadım yani akışına bıraktım Dr un ama doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bir de 10-5olan tansiyonum 13-7oldu
Evet Canım inan 30-32-34 saya saya 35 de tamamlandı hiç beklemiyordum maşallah Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim de cuma 36+0 a denk geliyor o zamana dek beklerlerse tabii bu günlerimize bin şükürCanim tansiyon yukselmesine kadar herseyimiz ayni. Bana gun verdi sali gunu 36+1 bitmis olacak. Sen bir de rahatsizligina ragmen bu gunlere gelebildin
hanımlar karnınıza sanki kıllı birşeey batar gibi oluyor muydu içerden böyle birde bazı hafta solumdaki bebek kasıgıma iniyo gibi oluyor yürürken falan etkiliyor normal mi bunlar haftama göre
Canim tansiyon yukselmesine kadar herseyimiz ayni. Bana gun verdi sali gunu 36+1 bitmis olacak. Sen bir de rahatsizligina ragmen bu gunlere gelebildin
Onlar bekler insallah da bizim bekleyecek halimiz kalmadi :)Evet Canım inan 30-32-34 saya saya 35 de tamamlandı hiç beklemiyordum maşallah Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim de cuma 36+0 a denk geliyor o zamana dek beklerlerse tabii bu günlerimize bin şükür
Daha once surpriz yapmazlarsa sali belirlendi cok sukur. Senin belli mi gununCanım salı günü bebişler geliyo yani öyle mi.hadi hayırlısı inş.yavaş yavaş sıra geliyo hepimize
Benimde salı günü kontrolüm var.daha gün vermedi.bakalım hayırlısı inş.hepimiz içinDaha once surpriz yapmazlarsa sali belirlendi cok sukur. Senin belli mi gunun
Gözünaydın canım çok gecmiş olsun Allah uzun ömürler versin bebişlerine. Bol sütlü günler :)Kızlar yeni yazabildim kusura bakmayın. Biz doğduuk biri 2300 diğeri 2600gr. Emmede problemimiz var şimdilik. Çok şükür bugünleri de gördük. Darısı başınıza inşallahh
Canım su veriyorsun değil mi anne sütü alıyor ama mamada aldığı için birazcık su vermeyi ihmal etme bu yüZden kabız olabilir bebişlerinMaşallah size hanımlar ne güzel haftalardasınız inşallah doğumlarınızda hayırlısıyla olur benim kızlarda kabız oldular sütüm çok az mama veriyoruz napıcağımızı sapıttık valla çok zormuş kabızlık
Canim benim Allah yardimciniz olsun. Keske elimizden birsey gelse. İnsallah biran once toparlanirsiniz. Dualarim sizinleSelam kızlar..İnşallah bebeklerinize sorunsuz kavuşursunuz.Ben salı günü 30+4 de doğumumu yaptım.Bebeklerin solunum sorunu büyük ölçüde geçmiş,kalp damarlarında açıklık var ama kapanabilir durumda değilse ilaçla kapatılır dedi doktor.Çok şükür şimdilik kilo dışında önemli bir sorunları yok.Çok küçükler 1100 ve 1360 gr olarak doğdular.Ödem gidince şu an 940 ve 1210 gr lar. Süt sağıp götürüyorum ama henüz sütüm inmedi,makine ile damla damla elde edip birikimli götürüyoruz,sütüm gelsin diye dua ediyorum.Moral bozukluğu da var onları orda öyle minicik uyurken görünce kahroluyorumŞu an koynumda hemşirenin verdiği iki oyuncak ayı var,kokum sinsin diye verdiler,yanlarına koyacaklarmış.Dua edin lütfen...Bu arada ben gibi erken doğum yapan arkadaşlar bana özelden yazabilir misiniz? Şu an ne durumdasınız?
İERİ HAFTA OLUNCA DANIŞMAK İSTEDİM BU KASILMA NASIL OLUYOR Bİ BİLGİNİZ VARMIOnlar bekler insallah da bizim bekleyecek halimiz kalmadi :)