Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Peki öncesinde aç mı gitmek gerekiyor? Acıbadem'i aradım bir bilgi vermedi😅 ben 50 gram yaptıracağım nasıl oluyor süreç
Evet aç gidiliyor su da içirmediler bana. ben üniversite hastanesinde yaptırdım gittim üniversitenin aile hekimliğine sabah randevu aldım. kan kısmına yolladilar önce açlık verdim sonra kantinden varsa içecek şeklinde o şeker alabilirsiniz bizim kantinde yoktu eczaneden aldık sonra içtim içeceği. Açlık kanını aldıkları saati söylüyorlar 9.30tu benim 10.30 için tekrar tüp verildi 1 saatlik tokluk için bir daha kan verdim . 2. Saat için de 11.30 da tekrar kan verdim sonra eve gelip kahvaltı yaptım 💕

Ayıp yaa tek tek yazmış bide. Hamile var burda hanfendiii her aşerip yediğim tatlıların kalorisi senin hanene yazılsın o zaman 🙃
Yazılsın bebeğim. 😀
Benim de son zamanlarda iştahım çok açıldı. Sürekli karbonhidrat tüketmek istiyorum, börekler poğaçalar tatlılar.. Ama ekim ayı boyunca her hafta 1 kg aldım resmen, bir ayda 4 kg🥺 Acilen spora başlamam lazım her şeyi yiyebilmek için 🙄
Ay bende ekmek arası salçalı makarna bile yiyebilirim. Sırf karbonhidrat aşeriyorum. Ben de bu ay tüm kilo alma hakkımı tamamladım bence. Gerçi bu ay fazla alacaktık. Sonraki aylar biraz daha az olması lazım.
Bol bol dinlen böbreklerini üşütmüşsün sıcak tut. Atlet giyin guzumm ben her ne kadar giyemesem dde.ayaklarını da sıcak tut. Bol şifalar 🙏
Üşütmen guzummmmm
Arkadaşlar siz yine mantıklı şeyler aşermişsiniz ben ilk kızıma hamileyken kıtlıktan çıkmış gibi yumurta aşerdim bildiğin yumurta yani. Bi de günde 4 tane limonu tuzlayıp yiyordum posasıyla falan. 😂😂 Ayva var ya 1 tam limon sıkıp tuzlayıp ayva yiyordum. Şimdi kızım ek gıda döneminden beridir ne zaman evde limon kessem alır eline limon yer. Tanıyor çünkü 😂 Hiç yüzünü de ekşitmez baya yer yani😂
Hahahah. Normal ya güzel şeyler aşermişsin kız. Faydalı şeyler en azından. Tuzlu limonlu ayvayı ben de bu aylarda keşfettim com iyi oluyor yaaaa🫠🫠🫠
Ay bir de tulumların hepsini patikli yapıyorlar inadına. Patiksiz olsa büyükse kıvırırsın küçükse çorap geçirirsin üzerine. Kervan yolda dizilecek biraz bizim
Canım Bebiş büyüyünce tulumun patik kısmını alttan kesersin olur biter
Peki öncesinde aç mı gitmek gerekiyor? Acıbadem'i aradım bir bilgi vermedi😅 ben 50 gram yaptıracağım nasıl oluyor süreç
Evet canım aç git. Hatta gece 12 den sonra bir şey yiyip içme.
Benim de öyle sürekli makarna poğaça peynir ekmek yiyesim var
Offff be diyorsun. Ekmek arası peynir yaptım az önce. Normalde ekmek yemem. Millet tatlı ister ben tuzlu. Baharatlı. Çifkofte kısır 😩

Yazılsın bebeğim. 😀

Ay bende ekmek arası salçalı makarna bile yiyebilirim. Sırf karbonhidrat aşeriyorum. Ben de bu ay tüm kilo alma hakkımı tamamladım bence. Gerçi bu ay fazla alacaktık. Sonraki aylar biraz daha az olması lazım.

Üşütmen guzummmmm

Hahahah. Normal ya güzel şeyler aşermişsin kız. Faydalı şeyler en azından. Tuzlu limonlu ayvayı ben de bu aylarda keşfettim com iyi oluyor yaaaa🫠🫠🫠

Offff be diyorsun. Ekmek arası peynir yaptım az önce. Normalde ekmek yemem. Millet tatlı ister ben tuzlu. Baharatlı. Çifkofte kısır 😩
Valla ben dünyaları yerken gebelikte iştahsız birine dönüştüm, gazdıe odur budur derken yemek yemekten korktum sanırım aşırı az tüketiyorum. Sadece arada canım kokoreç midye falan çekiyor onlar da artık doğurunca😅

Yazılsın bebeğim. 😀

Üşütmen guzummmmm

4 limonu yiyince özofajit oldum yav valla asitli asitli abarttım ben o dönem 😂 şimdi keremin arpa tarlası gibi midem yanıyor 😅

Şöyle aslında benim bıdık prematüre doğmasına rağmen 48 cm di. Normalde 50 52 cm arasıda olurlar. Yani bu mantıkla 56 cm çokta büyük gelmez diğeride çocuk uzun doğsa 1 w defa giydiririz gibime geliyor.

2024 şubat annesiyim oğluşum oldu😍🤲🏻 sağ salim vaktinde kucağınıza alın bebeklerinizi iyice dinlenin uyuyun uykusuz geceler sizi bekliyor🤭☺️
Sağlıkla büyüsün bebiş. İyi hoş dionda kuzum kızımda 5 sene evvel 37 haftada işten çıktım evde dinlenemeden kızım doğdu o hafta. Şimdi hamile çalışıyorum ve balımla dinlenme vakti kalmıyor ki. 32 haftada işten çıkıcam ama ne kadar dinlenicem muamma

Sağlıkla büyüsün bebiş. İyi hoş dionda kuzum kızımda 5 sene evvel 37 haftada işten çıktım evde dinlenemeden kızım doğdu o hafta. Şimdi hamile çalışıyorum ve balımla dinlenme vakti kalmıyor ki. 32 haftada işten çıkıcam ama ne kadar dinlenicem muamma
Amin sağolasın.Evde bir bebeğin olunca çok zor dinlenmek olmuyor bu benide bekliyor ikinciyi düşünürken gerçi diyorlar ilk gebelikte prenses gibi oluyorsun ama hiç öyle olmadı bende çok riskli gebeliğim geçti.

Amin sağolasın.Evde bir bebeğin olunca çok zor dinlenmek olmuyor bu benide bekliyor ikinciyi düşünürken gerçi diyorlar ilk gebelikte prenses gibi oluyorsun ama hiç öyle olmadı bende çok riskli gebeliğim geçti.
Valla kızım olmadan hem çalışmak hem ev yoruyor diye ağlıyordum. Kızımdan sonra döndüm herife benim ne kadar boş vaktim varmış dedim. Şimdi rahatladım kuzum büyüdü azcık hop başa sardık. Rabbim o sabrı versin bakalım 2 çocukla ne olacaz.

Hanımlar artık her çarşamba kendime izin verdim. Araya tatil koyunca dinlenirim diye düşünüyorum. 2 gün iş bir gün tatil. Hafta sonu zaten yok. Çocukta kreşte olucak akşama kadar yatacam 😅

Valla kızım olmadan hem çalışmak hem ev yoruyor diye ağlıyordum. Kızımdan sonra döndüm herife benim ne kadar boş vaktim varmış dedim. Şimdi rahatladım kuzum büyüdü azcık hop başa sardık. Rabbim o sabrı versin bakalım 2 çocukla ne olacaz.
Bende 12 sene çalıştım çok yoruluyordum şimdi diyorum abartıyormuşum ben.Kızın büyümüş o konuda şanslısın benim yaş 36 çok zor hamile kalıyorum tüp bebek bile denedim olmadı sonra doğal yolla geldi oğlum ondan bir kaç ay sonra ikinciyi denemek istiyoruz eğer İn şa Allah çok bekletmeden gelirse bebek o zaman çok zorlanıcam iki küçük bebekle ve tek bakıyorum tek tabanca

Bende 12 sene çalıştım çok yoruluyordum şimdi diyorum abartıyormuşum ben.Kızın büyümüş o konuda şanslısın benim yaş 36 çok zor hamile kalıyorum tüp bebek bile denedim olmadı sonra doğal yolla geldi oğlum ondan bir kaç ay sonra ikinciyi denemek istiyoruz eğer İn şa Allah çok bekletmeden gelirse bebek o zaman çok zorlanıcam iki küçük bebekle ve tek bakıyorum tek tabanca
Yani böyle bir sorununuz varsa bence korunmayın tabi düşünüyorsanız. Ama şükür rabbim size yollamış emanetini. Evet kızımla aralarında 6 yaş olacak bakalım sonumuz ne olcak

Yani böyle bir sorununuz varsa bence korunmayın tabi düşünüyorsanız. Ama şükür rabbim size yollamış emanetini. Evet kızımla aralarında 6 yaş olacak bakalım sonumuz ne olcak
Sünnetini yaptırak bu ay hemen düşünüyoruz zaten hayırlısı olsun gelirse çok sevinirim ne kadar zor olsa bile.Çok iyi olucak hiç merak etme araları büyük

Kızlar bebegi haftasına göre önde giden var mı? 25+5deyiz oğlum 27 lerde kızım 26larda görünüyormuş. Karnımda bi sertleşme ve yanma gibi bişey olduğu ıcın acile gittim doktor söyledi. Kendı doktoruma çarşamba gideceğim
Benim de kızım 2 hafta 2 gün önden gidiyordu, geçen hafta gittiğimde doktor söyledi. Kilosu da vardı biraz şeker mi acaba dedik ama çok şükür çıkmadı. Doktor bana her şey yolunda dedi. Suyu, kendisi, hareketleri falan iyi sorun yok dedi. Genetik de olabilir, eşim 4.5 kg doğmuş. Onların ailesinde kardeşleri falan hep kilolu doğmuşlar. Doktora bunu söylediğimde ondan olabilir tabi ki demişti.

• Beğen
Reactions: dhn
X