- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
Merhaba kızlar yüksek tansiyon ile 32+5 de 15 ocak gecesi kızlarım i genel.anestezi ile doğurdum ikiside kuvezde ama durumları iyi herhangi bi makineye bağlı değiller biri 1680 diğeride 1450 grm doğdu emme refleksleri gelisince inşallh evimize gelicez
kızlar bugün kontrolum vardı bebişlerimin kalp atışları ve su seviyeleri cok iyiymiş kiloları da 2520 ve 2550 miş birbirine yetişmişler çok sevindim kızım hep daha az cıkıyordu..
nst de biraz rahim kasılmalarım var diye cıkmış normal dedi doktorum tansiyonum 12 ye 6. kilom 82 olmusum çok şükür bu günlere bir rahatsızlık olmadan geldik
haftaya salı tekrar kontrolu var haftaya geldiğinde doğum için gün belirleyelim dedi doktorum muhtemelen şubatın ilk haftası olur dedi doktorum... çok sevindim ins ozamana kadar dururlar
birde doktora sordum evim hastaneye 35 40 dk uzaklıkta suyum gelirse hastaneye yetişebilir miyim diye o da rahat yetişirsin suyu geldiği halde 2bucuk saatlik yoldan gelen hastam oldu geçen hafta dedi.
biraz özel olacak ama merak eden varsa diye yazmak istedim özel bölge için artık elim ulaşmıyor ne ağda ne jileti kullanabiliyorum tüydökücü krem kullanabilir miyim diye sordum kesinlikle kullanma ya eşin jiletle yapsın ya da profesyonel bir yerde ağda yaptır dedi.
Merhaba kızlar yüksek tansiyon ile 32+5 de 15 ocak gecesi kızlarım i genel.anestezi ile doğurdum ikiside kuvezde ama durumları iyi herhangi bi makineye bağlı değiller biri 1680 diğeride 1450 grm doğdu emme refleksleri gelisince inşallh evimize gelicez
Bol bol su içmelisin..bana bır de krem yazmıştı kaşınan yerlerıme sürüyordum ama zor.. Allah kolaylık versinHanımlar merhabalar 31+1 deyin bugün gebelik kolestazı çıktı geçen hafta ursafolk içiyorum geçmişti kaşıntılar ama bu 2 gündür gerçekten dayanılmaz önerisi olan ? Ya da doktorunuz ne yaptı?
Ne guzel yavaş yavaş herkes kavuşuyor bebıslerine...Allah bekleyenleri tez Zaman'da sağlıkla kurtarsın ınsallah...
Ben de gecen persembe sabahı 36+2 de doğumumu yaptım. Ikısı de 2700 doğdular. Kızım bır gece oğlum dört gece kuvozde kaldı. Cok şükür evımızdeyız artık.darısı herkesın basına
Hastanede ıkı gece yatırıyorlar. Bır gece kalan önlem amaçlı ama dört gece kalan karnımdan ıkıncı çıkanmış. Arkadan çıkan daha yorgun oluyormus toplayamadı hemen kendını. Haydi darısı başına inşallahGözün aydin canım..ne güzel kavuştun yavrularına. Darısı bize inş.hayırlısıyla.. Bende haftaya çarşamba kavuşacagim inş..37+4 olacak o gün..acaba küvöze girerler mi ki? Seninkilerin kilolarida iyi maşallah.neden küvözde kaldılar ki..bir de hastanede kaç gece yatiriyorlar
Ben sali sabah 10 gibi bebislerime kavustum. Persembe taburcu olduk. Bir kac sıkıntı dısında iyiyiz. Benim agrim cok ve iki bebek yuzunden telefonu elime alamiyorum bile. Cok sukur hersey yolunda insallah sizlerde saglikla bebislerinize kavusursunuzKızlar dün geceden beri aynı anda 4 serum alıyorum preaklemsi gelişmiş gebelik zehirlenmesi deniyormuş bugün giriyoruz doğuma dualarım sizinle dizinde bizimle olsun Allah'a emanet olunbirkadin büyük gün bizim için hayırlı haberlerle buluşmak üzere
Gozun aydin canim. Benim de arkadan gelen kizim cok halsiz. O da bir kac saat kuvezde kaldi. Senin ki hala oyle mi. İlk oglum dogdu o daha aktif. Arkadan gelen yorgun oluyor diye doktor mu soyledi. Simdi nasillarHastanede ıkı gece yatırıyorlar. Bır gece kalan önlem amaçlı ama dört gece kalan karnımdan ıkıncı çıkanmış. Arkadan çıkan daha yorgun oluyormus toplayamadı hemen kendını. Haydi darısı başına inşallah
Ben sali sabah 10 gibi bebislerime kavustum. Persembe taburcu olduk. Bir kac sıkıntı dısında iyiyiz. Benim agrim cok ve iki bebek yuzunden telefonu elime alamiyorum bile. Cok sukur hersey yolunda insallah sizlerde saglikla bebislerinize kavusursunuz
Canim dogumdan hic ama hic korkma. Gercekten hafifleyeceksin ve en guzeli bebeklerine kavusacaksin. Benim epidural oldu dohum cok rahatti. Hastane surecinde de agri kesiciler vs ile rahst gecti. Sadece eve cikinca cok agrim oldu ona da igne yaptiriyorum. Yavas yavas o da geciyor. Bebekler iyi olsun da dogum olayi inanilmaz derecede insani rahatlatan bisey goreceksinMerhaba kızlar...Doğum yapan tüm arkadaşlar gözünüz aydın Rabbim evlerinize sağlıkla güzellikle dönmeyi nasip etsin inşallah.Darısı bizlere olsun hayırlı zamanlar da.Ben bu aralar hem heyecanlıyım hemde korkuyorum biraz doğum dan
Kizlar biz hamilelikte zorlandigimiz gibi lohusaligimizda da diger lohusalardan daha zorlu gunler yasayacakmisiz. Rahim toparlanmasi daha zor oluyor. Siddetli kasilmalar ve agrilarim var. Dogum yapan kizlar siz nasil atlatiyorsunuz bu sureci bilmiuorum ama benim cok agrili geciyor. Birde bu halde bebekler agliyor sana ihtiyaclari oluyior ve su meselesi var tabi. Benim sutum geleli iki gun oldu. Cok az geliyor ama oglum memeden kopamiyor. Kizim da hemen yoruldugu icin ememiyor. Surekli gogusler fora geziyorum. Siz nasilsinizHayırlı olsun cnm cok şükür sağlıkla kavuştun allah saglikla ve anali babali buyutsun ins.
Senin dikişlerin mi agriyor
bide sutun geldi mi sezaryen ile doğumda sut hmn gelmiyor diyor cevremdekiler gerçekten oyle mi
Ilk doganin daha şanslı olduğunu bnm doktorum da soylemisti ama ayrintilarini soylememisti sadece halsizlik yüzünden kuveze konuyor mu oyle. Bnm de kizim önde olduğu icn daha once dogacakmis o zaman oglumu halsizlik mi yasicak.
Hayırlı olsun cnm gözün aydın. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerini.bende çarşamba kavuşacam inş.ama çok korkuyorum doğumdan ve sonrasından.epidural rahatmi hanı görüyorsun ya herşeyi heyecan yapmiyormusun?bir de hemen sütun geliyo mu?göğüs pompası ihtiyaç oluyordu?çok soru sordum ama..Ben sali sabah 10 gibi bebislerime kavustum. Persembe taburcu olduk. Bir kac sıkıntı dısında iyiyiz. Benim agrim cok ve iki bebek yuzunden telefonu elime alamiyorum bile. Cok sukur hersey yolunda insallah sizlerde saglikla bebislerinize kavusursunuz
Kızlar benim sütüm hemen geldi fakat çok az ve bebişleri doyurmaya yetmedi çok ağladılar haatanede meğer açlarmış. Mama verdi hemşireler hemen uyudular. Ben de malesef evde de mama veriyorum:/ yoksa aç kalacak yavrucaklar. Pompayla sağıyorum 15-20cc anca çıkıyo.Kizlar biz hamilelikte zorlandigimiz gibi lohusaligimizda da diger lohusalardan daha zorlu gunler yasayacakmisiz. Rahim toparlanmasi daha zor oluyor. Siddetli kasilmalar ve agrilarim var. Dogum yapan kizlar siz nasil atlatiyorsunuz bu sureci bilmiuorum ama benim cok agrili geciyor. Birde bu halde bebekler agliyor sana ihtiyaclari oluyior ve su meselesi var tabi. Benim sutum geleli iki gun oldu. Cok az geliyor ama oglum memeden kopamiyor. Kizim da hemen yoruldugu icin ememiyor. Surekli gogusler fora geziyorum. Siz nasilsiniz
Hic bisey gormuyorsun bisey hissetmiyorsun zaten cok hizli ve surekli biri beni lafa tuttu ne oldugunu anlamadim bile. Sutum dort gun sonra geldi. Emmekten yorulduklari icin pompa ile sagiyorum gece bi posta onu iciyorlar ama o da simdilik cok azHayırlı olsun cnm gözün aydın. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerini.bende çarşamba kavuşacam inş.ama çok korkuyorum doğumdan ve sonrasından.epidural rahatmi hanı görüyorsun ya herşeyi heyecan yapmiyormusun?bir de hemen sütun geliyo mu?göğüs pompası ihtiyaç oluyordu?çok soru sordum ama..
Su durumda bebislere yetmek diye bisey benim icin de soz konusu bile degil. 3 saatte bir 30 40 cc mama yiyorlar sutum yeni geldi pompayla da sagiyorum vermeye de calisiyorum asagi yukari bi 30 cc de oyle geliyor anca ilac niyetine iciyorlar onu. Bende de siddetli adet sancisi gibi agrilar ve karnimda agrilar var . Ben de agridan agliyorum igne yaptiriyorum..birde benim ayaklar ve bacaklar balon resmen acayip sistiler senin nasil sisin var miKızlar benim sütüm hemen geldi fakat çok az ve bebişleri doyurmaya yetmedi çok ağladılar haatanede meğer açlarmış. Mama verdi hemşireler hemen uyudular. Ben de malesef evde de mama veriyorum:/ yoksa aç kalacak yavrucaklar. Pompayla sağıyorum 15-20cc anca çıkıyo.
Asıl canımı yakan spinal sonrası eve geldikten sonra başlayan bacak ve bel ağrım oldu. Bugün 12. Gün ve hiç geçmedi. Resmen bacağımı basamoyorum topalloyorum. Böyle birsey yaşayan var mı? Moralim çok bozuk bebişlere de yetemiyorum böyle. İnşallah geçici bir durumdur