Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de bebeğe hırka örmece var…Allahım o hırkaları hiç bir zaman giydirmicem yani güzel olmuyor işte niye zorluyorlar anlamıyorum 😂😂😂
Onlar giydiriliyo yalniz 😂 benimde bi bavul getirmisti bir akrabam yeni dogandan su yasina kadar olcak sekilde nerde giydircem demistim hâlâ giydiriyorum 😂😂 tecrubeyle sabit hic biseye yok demeyin kullanilmazsa ihtiyac sahiplerine verin ben oyle yaptim 😁

Besikle araba bizimde saglam bi mama sandalyesiyle elektrikli ana kucagi almayi düşünüyorum baska büyük masraf olmicak şükür esimde özel hastaneye git diyo sezeryan olcak zaten gerek yok diyorum ona vercem.parayla.kurutma makinasi aldirmayi planlıyorum 😂
Ahahah masrafsız geliyor kardeşler genelde. ya benim eşim de yine özele git diyor yine sezaryen olacak ne diye masraf yapalım ki devlette para vermeyiz o parayla büyük oğlumun odasını yaparız diyorum ya da Dyson airwrap alırım shsvjdjffk

Az oncet aglaya sizlaya trendyol favorilerimden kiz bebek kiyafetlerini sildim 😂 artik kıyafet derdim kalmadi esim heves edip alir bi kac takim muhtemelen o yüzden ben almicam ama baza altiki bütün kiyafetleri cikartip ay ay hurclamam lazim büyüdükçe elimin altinda olsun aramiyayim🫠 ilk bebegi olanlara nacizane tavsiyemdir küçük hurclar alip aylarina gore doldurup saklamanizdir sonrasinda büyük karmasa oluyo 😁

Besikle araba bizimde saglam bi mama sandalyesiyle elektrikli ana kucagi almayi düşünüyorum baska büyük masraf olmicak şükür esimde özel hastaneye git diyo sezeryan olcak zaten gerek yok diyorum ona vercem.parayla.kurutma makinasi aldirmayi planlıyorum 😂
Ay bu arada özel hastanelere güvenim kalmadı benim son olaylar yüzünden 🙁 Allah korumuş resmen bizi gerçi Ankara'dayız ama yine de belli olmaz para için insanların ne kadar vahşileştiğini gördük.

Ahahah masrafsız geliyor kardeşler genelde. ya benim eşim de yine özele git diyor yine sezaryen olacak ne diye masraf yapalım ki devlette para vermeyiz o parayla büyük oğlumun odasını yaparız diyorum ya da Dyson airwrap alırım shsvjdjffk
Kendileri de rahat gelip gidebilmek icin diyolar muhtemelen ama ilkte de bi faydasi olmamisti uyudu durdu bütün gece 😂 zaten artik devlette bi gece tutuyomus onun yerine baska bi eksigi tamamlamak daha mantikli😁

Kendileri de rahat gelip gidebilmek icin diyolar muhtemelen ama ilkte de bi faydasi olmamisti uyudu durdu bütün gece 😂 zaten artik devlette bi gece tutuyomus onun yerine baska bi eksigi tamamlamak daha mantikli😁
Aaa ama sezaryende 2 gün kalınıyordu devlette kaç gün şimdi değişmiş mi? Amaan ben ilkte eve göndermiştim annemle kalmıştım bi de senle uğraşamam diyerek 😄

Ay bu arada özel hastanelere güvenim kalmadı benim son olaylar yüzünden 🙁 Allah korumuş resmen bizi gerçi Ankara'dayız ama yine de belli olmaz para için insanların ne kadar vahşileştiğini gördük.
Gercekten öyle bnde rutin kontrollerden sonra hastaneden hemen cikmayi planliyorum bi kac kendini bilmez yüzünden bütün doktorlardan korkar olduk

Ya bir de acaba devlet hastanesinde dikişler estetik dikiş mi oluyor özelde yapılan gibi

Aaa ama sezaryende 2 gün kalınıyordu devlette kaç gün şimdi değişmiş mi? Amaan ben ilkte eve göndermiştim annemle kalmıştım bi de senle uğraşamam diyerek 😄
Evet artik 1 günmus bende eltim doğum yapti ondan ogrendim bence cokta iyi olmus hastane yoruyo insani gerci evdekiler daha cok yoruyo ama olsun 😂

Ya bir de acaba devlet hastanesinde dikişler estetik dikiş mi oluyor özelde yapılan gibi
Artık dikiş aldirma yokmus sanirim devlette de muhtemelen estetik dikistir bnm tam iyice silinmisti dikiş izi belli olmuyodu yenisi gelcek simdi 🥲 izinden ziyade acısı korkutuyo beni gerci 😂

Artık dikiş aldirma yokmus sanirim devlette de muhtemelen estetik dikistir bnm tam iyice silinmisti dikiş izi belli olmuyodu yenisi gelcek simdi 🥲 izinden ziyade acısı korkutuyo beni gerci 😂
Evet o korku bende de var ama her yerde ikincisi zor dedikleri için biraz da. İlki çok kolaydı bilmiyorum bu da kolay olur herhalde🥳 siz isim düşündünüz mü?

Grip aşısını aile hekimliğine gittiğimde sordum ama kronik hastalığı olanlara yapıyoruz dediler. 'Hamilelikte de doktorunuza danışın, ücretsiz değil ayrıca' dediler. Anlamadım. Aşıyı olanlar ücretsiz mi olmuştu? Doktora mı yazdırmıştı?
Doktorum bana recete olarak yazdi eczaneden alip aile hekimliginde yaptiracagim

Evet o korku bende de var ama her yerde ikincisi zor dedikleri için biraz da. İlki çok kolaydı bilmiyorum bu da kolay olur herhalde🥳 siz isim düşündünüz mü?
Kolay olur inşallah okula giden cocugum var mecbur zaten 🤷 isim kiz olursa gökçe olcakti ama simdi hic bi fikrim yok 😂 oglumun ismi bartu belki ona uygun bi isim koyariz ama eski turk isimlerine bakiyorum yine fikir olsun diye

Kızlar mayıs anneler grubundan geliyorum bebeğim normal olursa Nisanda da gelebilir, sizd sorum Yusuf Olgaçta doğum yapacak var mı aranızda?

Kolay olur inşallah okula giden cocugum var mecbur zaten 🤷 isim kiz olursa gökçe olcakti ama simdi hic bi fikrim yok 😂 oglumun ismi bartu belki ona uygun bi isim koyariz ama eski turk isimlerine bakiyorum yine fikir olsun diye
Kız olsaydı biz de Almila koyacaktık. Eski Türkçe isimlerden erkek ismi pek gelmiyor aklıma benim de ama Alparslanı düşünüyoruz bu aralar bakalım çok değişir daha 😄

Kız olsaydı biz de Almila koyacaktık. Eski Türkçe isimlerden erkek ismi pek gelmiyor aklıma benim de ama Alparslanı düşünüyoruz bu aralar bakalım çok değişir daha 😄
Ay cok guzel isim esimin ismi olmasa kesin ogluma Alparslan ismini koyardim 😍 belki esimin ismi oldugu icinde bu kadar seviyor olabilirim😅

Evet kiz olsa kolaydi ama erkek simdi oglumun isminden daha guzel bi isim yokmus gibi geliyo 😂😂 bide isim gercekten karakteri etkiliyo tanidigim Alpaslan lar da hep yaramaz bnmde aklimdan gecmisti o 😂

X