2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Ikiz anneleri cok yogun gruba bakamıyorlar artık :) biz 3 ayımızı doldurduk. Gazlarımız geçti gibi. Geceleri guzel uyuyoruz cok sükür. Güzel derken 3 saatte bir Kalkıp besliyoruz tabii. Daha var herhalde tek besleyip uzuuuun süre uyumayalarına. Ama gündüz bazen uyuyorlar guzel bazen de yarım saat yarım saat düzgün uyumuyorlar. Sizin nasıl gidiyor???
Bız de uç ayımızı doldurduk cok şükür. Uykuya hasretlık dışında bır derdimyok. Kızımın gaz sancıları devam ediyor ama geçecek dıye umut edıyorum. Ellerı ağzından çıkmıyor bu ara. Üçüncü ayda başlarmış zaten. Tükürük akıtıyorlar bır de bolca. Öyle ıste.. Umarım herkesın bebıslerı sağlıklı ve mutludur

selam uzun Zamandır yazamıyorum geriye dönük okuma yapmadım ama bence tek başına bir kaç Zaman dene alıştıra alıştıra bırak :) tabi ki bakarsın herkes bakar tek başına kendine güVen hem de artık bebeklerin seninle iletişim kurmaya başlamıştır tek bir bakanın olması her zaman daha iyidir kanımca her seferinde farklı bakan farklı düzelin olmasına sebep olur ve rutin tutturmakda zorlanırsınız Sevgilerimle ☺️ Bu arada buraya çok yazamıyorum ama instagramda @3_kuzuannesi adında yazıyorum orda da buluşabiliriz ❤️❤️
Gaz sancilari azaldi ama hala cok huysuzlar dedikleri aninda olsun istiyorlar olunca da cabuk sıkılıyorlar basliyorlar avazlari ciktigi kadar bagirmaya. Salyalar basladi bizim de tam sakinlestiler derken dis sancilari baslayacak sanirim :) bizim hala bir rutinimiz yok ama tek baksam da olmazdi. Ne kadar ugrassakta biri uykusunu bitirene kadar oburu agliyor uyumuyor haliyle bir duzen de olmuyor

Merhaba kizlar ben bu pazartesi ikizlerimi sezeryanla dogurdum genel anestezi yapildi...Ama hala ayaga kalkarken cok zorlaniyorum ve sirtim cok agriyor ilk dogumumda boyle olmamisti :KK43: sizlerde de böyle bir durum oldu mu sirt agrisina onerebileceginiz birsey var mi?

Merhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselis normalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogal yollahamile kaldim.10 yildan sonra.tamdatup bebek tedavisi ne baslicakken

merhaba & şubat doğumlu Deniz Aras ve Kumsal Ada isimli bir kız bir erkek çocuğumuz var. Bebek arabası iki ayrı araba aldık. ikiz bebek arabaları asansöre ve kaldırımlara sığmıyor. zaten tek başınıza bir yere gitme şansınız yok. yanınızda birisi olacak ise de iki arabayla rahatça gidebiliyorsunuz.

merhaba & şubat doğumlu Deniz Aras ve Kumsal Ada isimli bir kız bir erkek çocuğumuz var. Bebek arabası iki ayrı araba aldık. ikiz bebek arabaları asansöre ve kaldırımlara sığmıyor. zaten tek başınıza bir yere gitme şansınız yok. yanınızda birisi olacak ise de iki arabayla rahatça gidebiliyorsunuz.
Benim bi çocuğum daha olduğundan iki kişi çıktığımızda 1kişi ikizlere 1kişi büyüğe bakıyor. Hatta bazen büyük kızım oturuyor ikizlerden biri kucakta gidiyor. Ben büyük daha doğrusu 3yaşında bi kızım daha olduğu için zorlanıyorum 5.katta oturuyorum asansörümüz de yok 7kg.yı geçtiler çoğu zaman ikisini birden indirip çıkarıyorum sadece ikizler olsa ben tek başıma da çıkarım yazın. Kışın üstleri kalın olur kayarlar Allah korusun

Cnm doktorda öyle söyledi bi ay içinde küçülür kaybolur diye ama kordonunun tek olmasi canımı. Sıktı geldigimden beri internette araştırıyorum erken doğumdan bebekte gelişim geriligine kromozom bozukluğuna kadar etki ediyor mus rabbim korusun inşallh
Cnm doktorda öyle söyledi bi ay içinde küçülür kaybolur diye ama kordonunun tek olmasi canımı. Sıktı geldigimden beri internette araştırıyorum erken doğumdan bebekte gelişim geriligine kromozom bozukluğuna kadar etki ediyor mus rabbim korusun inşallh
Merhaba. Bebeginizdeki kistik durum düzeldimi. ? Saglikli dogdumu

X