- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
İnşallah çok güzel çok rahat geçecek hepinizin doğumu canım. Spinal+epidural oldum çok rahattı canım.Maşallah canımçok ssevindim. İnş.darısı başımıza hayırlısıyla.doğumun nasildi epidural mi oldun
İnsallah. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Hala hastanedemisiniz.bebiskolarla araniz nasil :) isimlerini koydunuz muAmin canım benim Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Az kaldı hepimizin güzel haberlerini alacağız inşallah.
Tatlim nasilsin ne yaptin insallah hersey yolundadirMerhaba kızlar öğlen bende yüksek tansiyon la hastahane ye yattım geceden beri sancim çıkıyor ve 1 cm açılmam var bir sürü serum yiyorum iki kolumdanda dua edin bizim için daha çok küçüğüz
merhaba , hamilesiniz sanırım??ilk tüp denemenizdemi hamile kaldınız? bende bu ay tüp bebek yaptırcam , benim amh 0,1 , adetin 2. gününde 5 folükük görüyor doktor ... sizce şansım olurmu ? ilk denemede?Tatlim nasilsin ne yaptin insallah hersey yolundadir
Merhaba canim ben tup bebeaka yaptirmadim. Ama amh dusuktu benimde. Yumurta sayisi az oldugu icin tedavi uygulanamadi bana. 0.1 amh icin 5 folikul cok iyi bir rakam. İnsallah ilk tedavinde hamile kalirsin. Oraya da yazmissin ama yumurtalik rezervinde azalma olanlar grubunu okumani tavsiye ederim orada arkadaslarin tavsiyeleri kullandiklari kurler vs onlari uygulamani oneririm mutlaka faydasini gorursunmerhaba , hamilesiniz sanırım??ilk tüp denemenizdemi hamile kaldınız? bende bu ay tüp bebek yaptırcam , benim amh 0,1 , adetin 2. gününde 5 folükük görüyor doktor ... sizce şansım olurmu ? ilk denemede?
cvbınız için teşekkür ederim .. kendiliğinizden mi hamile kaldınız acaba ?Merhaba canim ben tup bebeaka yaptirmadim. Ama amh dusuktu benimde. Yumurta sayisi az oldugu icin tedavi uygulanamadi bana. 0.1 amh icin 5 folikul cok iyi bir rakam. İnsallah ilk tedavinde hamile kalirsin. Oraya da yazmissin ama yumurtalik rezervinde azalma olanlar grubunu okumani tavsiye ederim orada arkadaslarin tavsiyeleri kullandiklari kurler vs onlari uygulamani oneririm mutlaka faydasini gorursun
Arkadaş doğuma girecek bu gece 11 de doktoru öyle uygun gördü biz de hayırlı haberlerini bekliyoruzTatlim nasilsin ne yaptin insallah hersey yolundadir
İnsallah hayirli haberlerini alalim. Sen de haber alirsan bize yazar misin canimArkadaş doğuma girecek bu gece 11 de doktoru öyle uygun gördü biz de hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aldım Can'ım doğumdan çıktı bebeklerin biri 1600 biri 1400 gr doğdu küvezdelerİnsallah hayirli haberlerini alalim. Sen de haber alirsan bize yazar misin canim
Allah analı babalı büyütsün inşallah çabuk yoruluyorlar ilk Zaman'lar ondandır kendine ve bebeklerine dikkat et maaşallah üçünüze de kuvöze girmemişler anladığım kadarıyla sanada acil şifalar diliyorumKızlar yeni yazabildim kusura bakmayın. Biz doğduuk biri 2300 diğeri 2600gr. Emmede problemimiz var şimdilik. Çok şükür bugünleri de gördük. Darısı başınıza inşallahh
Aynı sebepten dün akşam hiç uyumadım peki karnında sertlik var mı benim taş gibi acaba ondan mı diyordumKızlar ben yatamiyorum ya bebeklerin bi tanesinin kafası göğsümün altında çok canımı acitiyor.hiç uyuyamiyorum
Canım stres yapma daha da artar sakin ol ben 35.haftadayım dün gittim sancım çıktı baya ama serum filan verdi durdurdu merak etme sakin ol geçer en kötüsü ertelenir gönlünü ferah tut hem haftaları kötü değil annesi daha küçük doğan beneklerimiz oldu sen içini ferah tut güzel şeyler düşünMerhaba kızlar öğlen bende yüksek tansiyon la hastahane ye yattım geceden beri sancim çıkıyor ve 1 cm açılmam var bir sürü serum yiyorum iki kolumdanda dua edin bizim için daha çok küçüğüz
Aynı sebepten dün akşam hiç uyumadım peki karnında sertlik var mı benim taş gibi acaba ondan mı diyordum
Aynen canım benim bi de sırtım ağrımaya başladı yastıklar yüzünden yamuk yumuk yatmaktan ama neyse sabredicez ama ağlaya ağlaya aynen geceleri bi posta tutuyor bu ağlama çok acıyor kemiğe basınçolduğunda,benim oğlumun başı sol kızımın sağ kaburgama baskı yapıyor ne sağıma ne soluma yatıyorum sonra başlıyor acılar ağlamalar sağlık olsunlarda çekicez...Benimki de aynı canım.karnım sert ve yamuk resmen.ortaya doğru yumru şekilde çıkmış durumda.benim soldaki bebeğin kafası aşağıda.sağdakinin yukarda o hareket ettikçe öyle canım yaniyo ki..o gece resmen ağladım hiç uyuyamadım gözümden uyku akiyodu.ama bu gece yastıklarla kendimi destekledim.çok şükür uyudum. Ama şu an bile acıyo göğsümün alti
Ah canım ben 26dan beri yatıyorum en zor gelenlerden biri benimdir herhalde her hafta nst serum vs.... korkma dr lar herşeyi kontrol altında tutuyor sen böyle şeyler yaşamayacakmışsın gibi devam et ikiz Bebek süreci çok zor ama mükafatı Allah'ın izniyle en hayırlı ve mucevisibu haftaları nasıl gördünüz çok korkuyorum ben erken dogumdan maşşalh size
canim bence haftana gore kilolari cok iyi geldi bana.tansiyon yuksekligini doktoruna danistin miKızlar birşey soracağım Dr un bana doğum için 36+0 yani haftaya cuma gününü verdi ama bebeklerimin bir 2200-diğeri 2400 üstüne üstlük dün tekrar ciğer geliştirici vurdu ikinci dozmuş. Sancım vardı durdurup eve yolladı açılmam yok diye... Dr değiştirdim biliyorsunuz geçen hafta;
ciğer geliştiricinin ikinci dozunu oldunuz mu?
birde 34+6 da birde kiloları az gibi bebeklerin siZde durum nedir?
yatıp kalkamamam be yemek filan yiyemeden cabası ödem artık bileklerime kadar çıktı dokunduğum yerde çukur kalıyor,kaburgalarım acıyor bu haftalarda bınları çeken var mı? Ben hiçbirşey anlamadım yani akışına bıraktım Dr un ama doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bir de 10-5olan tansiyonum 13-7oldu
Kızlar birşey soracağım Dr un bana doğum için 36+0 yani haftaya cuma gününü verdi ama bebeklerimin bir 2200-diğeri 2400 üstüne üstlük dün tekrar ciğer geliştirici vurdu ikinci dozmuş. Sancım vardı durdurup eve yolladı açılmam yok diye... Dr değiştirdim biliyorsunuz geçen hafta;
ciğer geliştiricinin ikinci dozunu oldunuz mu?
birde 34+6 da birde kiloları az gibi bebeklerin siZde durum nedir?
yatıp kalkamamam be yemek filan yiyemeden cabası ödem artık bileklerime kadar çıktı dokunduğum yerde çukur kalıyor,kaburgalarım acıyor bu haftalarda bınları çeken var mı? Ben hiçbirşey anlamadım yani akışına bıraktım Dr un ama doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum bir de 10-5olan tansiyonum 13-7oldu