2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Cok saol canım teşekkür ederim akcigerlerim enfeksiyon kapmis her iki saatte bir atesim yukseliyor.Bebislerim iyi Allaha şükür onlar iyi olsunda düzelirim insallah
Gecer canim sen merak etme dedim ya ayni seyi yasadim ben de. Antibiyotuk tedavuisiyle gececektir odada tedavi olacak durumdasin demek ki. Sadece hastanede biraz daha fazla tutuyorlar o kadar. Bebisler iyilermis ya gerisini atlatirsin insallah. Hangi sehirdeydin dogum nasil oldu bebuslerin kilosu ne kadar onlari anlat bize :)

hayirli olsun canim. Allah kurtarsin saglikla huzurla bebeklerine kavus canim. Planlimiydi dogum yoksa seninde mi acil bir durumun oldu
Geç cevap veriyorum kusura bakma hazırlık yaptım sımdıye kadar. Bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıkmış ben de anlamadım. Yarın alalım dedı. Bız de tamam dedık öyle :)))

Kızlar yeni yazabildim kusura bakmayın. Biz doğduuk biri 2300 diğeri 2600gr. Emmede problemimiz var şimdilik. Çok şükür bugünleri de gördük. Darısı başınıza inşallahh
Massallah subhanallah darisi bana ve tum bekleyenlere. Cok cok gecmis olsun canim Allahim saglik afiyet versin

Kızlar yeni yazabildim kusura bakmayın. Biz doğduuk biri 2300 diğeri 2600gr. Emmede problemimiz var şimdilik. Çok şükür bugünleri de gördük. Darısı başınıza inşallahh

Maşallah canımçok ssevindim. İnş.darısı başımıza hayırlısıyla.doğumun nasildi epidural mi oldun

Kızlar ben yatamiyorum ya bebeklerin bi tanesinin kafası göğsümün altında çok canımı acitiyor.hiç uyuyamiyorum

cnm benim çoook sevindim allah analı babalı sağlıklı büyütsün. bende tüp bebek için adetimin başlamasını bekliyordum gecikti test yaptım ve dün hamile olduğumu öğrendim . sana çok teşekkür ederim bana daha önceki yazışmalarda destek verdiğin için

Merhaba kızlar öğlen bende yüksek tansiyon la hastahane ye yattım geceden beri sancim çıkıyor ve 1 cm açılmam var bir sürü serum yiyorum iki kolumdanda dua edin bizim için daha çok küçüğüz
Gecmis olsun canim. İnsallah tedavini olup cikarsin bekler bebiskolar. Sakin ol tansiyonunu yukseltmemeye calis. Bu ara tansiyon sıkıntısı oluyormus ama bizde sakin olmaya calismaliyiz. Dualarim seninle

Verdigin moral icin saol.Bebislerim 2300 le planlı sezaryanla dünyaya geldiler onlarında iki gündür rengi sararıyo.Elazığ da doğum yaptım doktorum iyi şükür. bugun test yapildi degerlerim biraz düşmüş ama atesim hala devam ediyo hayırlısı artık dualarınızı esirgemeyin

Hepiniz dualarimdasiniz kizlar kendimle birlikte size dua ediyorum az kaldi disimizi sıkıcaz bir aya hepimiz toparlanicaz insallah. Masallah onlara annesi onlar iyi olsun da sen de iyi olacaksin. Ben daha belirsiz bekleyisteyim sizler ne guzel bebisleri gordunuz artik onlar icin cabaliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…