2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Ya ben hissediyorum ama dışarısı hissetmiyor daha :)

Merhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayız Ades___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için

çook geçmiş olsujn Allah yardımcın olsun, sakın stres yapma canım dua at bol bol, inşallah zamanında gelsin bebişlerin kucağına, bugün böyle iki kişi birden olunca bana yine bi tırsıntı geldi ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum yoksa kapılıp gidiyorum seninde tek yumurtamıydı bu arada?

Ya bende de oluyor sertleşme falan ama benim gaz problemi yani ben öyle düşünüyorum çünkü biliyorsunuz kabızlık falan sorumumuz var hepimizin çok yediğim Zaman'da sertleşiyor yanı

canım sana da çok geçmiş olsun malesef ayırt edemiyoruz ağrıları aslında hepimizin kendimişzi dinlemesi lazım.zaten 28 haftalara yaklaşınca ikizler baya sabırsızlaşıyormuş :/ sen moralini yüksek tut bol bol dua et yat dinlen inşallah tam zamanında gelevcek bebişler

Ya bende de oluyor sertleşme falan ama benim gaz problemi yani ben öyle düşünüyorum çünkü biliyorsunuz kabızlık falan sorumumuz var hepimizin çok yediğim Zaman'da sertleşiyor yanı
Bende öyle diyordum hep sindirim sıkıntısıda hep çekmişimdir dün elekrik çarpar gibi titreşim gibi işte diyordu arkadaşlar öyle hissediyordum sonra kesilir gibi acıya döndü. Bende bebeğin toplandığını düşünürdüm eşimede toplandı bak nasıl sert diyordum meğer değilmiş ama dediğim gibi ağrın yoksa tehlikeli bişey değildir herhalde

Teşekkür ederim canım valla ben hala ayırt edebileciğimi sanmıyorum şu şişliği sertliği hem hareketliler hem karınlar gerildi kabızlık falanda var neye yorucağımı bilemem hala hakkımızda hayırlısı artık

Asmin0002 Amin inşallah canım eve gidince uzanıp dinlenmeye çalışıyorum yemekte yapmam lazım tabi ama 2 gündür böyle şeyler okudum ya etkilendim heralde yemek bile yapmak istemiyorum ayakta kalmaya korkar oldum yatıp dinleniyorum anneme gidiyoruz yemek yemeye napalım.
peki o toplanma ne sıklıkla olurdu yani karnın bayaa yamuluyomuydu canım benim genelde her akşam oluyo sanki popişlerini dikiyo gibi oluyolar bi de popişlerinin olduğu yerlerde olunca ben öyle sanıyorum yani ama çok öyle kalmıyo 2-3 sn sonra normale dönüyo

offf valla zor allah yardımcımız olsun bende buara gideyim bari bi kontrole 3 hafta oldu zaten :/

Amin gerçekten zormuş benimde kontrolüm 4 aralıkta daha 3 hafta var bunları okuduktan sonra nasıl dayancam hiç bilmiyorum

bana da tsh için hap vermişti en son 3 hafta kullan sonra tahlil yaptır sonuçla gel dedi . 3 hafta salı günü doluyorda bende bekleyemiyorum 2 gündür

Yok acilmiyor cok kucuk emzikler zaten organze tulun uclarina bagliycam emzikleri

Cok gecmis olsun canum sen de hastanededin heralde insallah duzelirsin de taburcu ederler. Ben de sizleri duyunca izin aldim geldim yatiyorum evde. Benimde karnimda sertlesme oluyor pazartesi kontrolum var bakalim bana ne diyecekler

Canim sende sertlesme disinda neler oldu. Bir de sertlesmeler ne aralikta hangi durumlarda oluyordu. Benim sertlesmeler cok sıklastı simdi izin aldim yaticam evde pazartesi kontrolume kadar

Benimde sertlesmeler oluyor ama ben hangi hareket hangisinin diye bile ayirt edemiyorum ki kolunun bacagini poposunu anlayayim :) siz nasil ayirt edebiliyosunuz

Amin gerçekten zormuş benimde kontrolüm 4 aralıkta daha 3 hafta var bunları okuduktan sonra nasıl dayancam hiç bilmiyorum
Siz rahat olun benim bi kac gune kadar ne sertlesme vardi ne toplanma. Artik gun gectikce bile o kadar degisiyor ki siz iki uc hafta sonrayla karsilastirip kendinizi strese sokmayin

Benimde sertlesmeler oluyor ama ben hangi hareket hangisinin diye bile ayirt edemiyorum ki kolunun bacagini poposunu anlayayim :) siz nasil ayirt edebiliyosunuz

aynı bende öyleyim bazen böyle karnımın bitarafu sertleşiyor başkasına elletiyourm yumuşacık karnın diyo o sırada bebeklerde hareket edince ohh diyorum ama bunlar klasılmamı bilmiyorum

Yok acilmiyor cok kucuk emzikler zaten organze tulun uclarina bagliycam emzikleri
anladım canım çok güzel :) bende yaptırsam mı malzeme alıp kendimmi yapsam bilemedim, eğer zamanlarını beklerse bebişlerim 30.haftadan sonra evde olacağım için bol bol vaktim olacak ama burdaki söylenenleri okuyunca 28.haftadan korkmaya başladım
canım tam ortadan gelen hareketleri bende ayıramıyorum ama doktora gittiğimizde pozisyonları hep aynı birinin kafa üstte ayaklar yukarda diğerinin kafa altta ayaklar üstte popişler göbeğimin tam ortasında aynı hizada o yüzden oralar şekil değiştirip havaya kalkınca popiştir büyük ihtimal diyorum bir de bazen göbişin en üstünde incecik kol ya da bacak gibi bişi beliriyo o ney henüz anlayamadım

Yok Can'ım Ağrı'm olmuyor sıkışma olur ya öyle gaz sıkıntısı diye adlandırdım ben öyle olunca çünkü ağrı sızı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…