Ya ben hissediyorum ama dışarısı hissetmiyor daha :)günaydın canım
valla ben ilk hissettiğim anda eşimi çğırdım o andna beri her ikimizde her hareketi çok rahat hissediyoruz hele son 1 haftadır çok şiddetlibelki senin bızdıklar senden başka kimseyi şstemiyordur
çook geçmiş olsujn Allah yardımcın olsun, sakın stres yapma canım dua at bol bol, inşallah zamanında gelsin bebişlerin kucağına, bugün böyle iki kişi birden olunca bana yine bi tırsıntı geldi ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum yoksa kapılıp gidiyorumMerhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayızAdes___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için
Ya bende de oluyor sertleşme falan ama benim gaz problemi yani ben öyle düşünüyorum çünkü biliyorsunuz kabızlık falan sorumumuz var hepimizin çok yediğim Zaman'da sertleşiyor yanıMerhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayızAdes___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için
Merhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayızAdes___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için
çook geçmiş olsujn Allah yardımcın olsun, sakın stres yapma canım dua at bol bol, inşallah zamanında gelsin bebişlerin kucağına, bugün böyle iki kişi birden olunca bana yine bi tırsıntı geldi ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum yoksa kapılıp gidiyorumseninde tek yumurtamıydı bu arada?[/QUOTE
Sağol canım çift yumurta benim ikizlerim dikkat et kendini dinlenerek önlemini al bişey olmaz inşallah
Bende öyle diyordum hep sindirim sıkıntısıda hep çekmişimdir dün elekrik çarpar gibi titreşim gibi işte diyordu arkadaşlar öyle hissediyordum sonra kesilir gibi acıya döndü. Bende bebeğin toplandığını düşünürdüm eşimede toplandı bak nasıl sert diyordum meğer değilmiş ama dediğim gibi ağrın yoksa tehlikeli bişey değildir herhaldeYa bende de oluyor sertleşme falan ama benim gaz problemi yani ben öyle düşünüyorum çünkü biliyorsunuz kabızlık falan sorumumuz var hepimizin çok yediğim Zaman'da sertleşiyor yanı
Teşekkür ederim canım valla ben hala ayırt edebileciğimi sanmıyorum şu şişliği sertliği hem hareketliler hem karınlar gerildi kabızlık falanda var neye yorucağımı bilemem hala hakkımızda hayırlısı artıkcanım sana da çok geçmiş olsun malesef ayırt edemiyoruz ağrıları aslında hepimizin kendimişzi dinlemesi lazım.zaten 28 haftalara yaklaşınca ikizler baya sabırsızlaşıyormuş :/ sen moralini yüksek tut bol bol dua et yat dinlen inşallah tam zamanında gelevcek bebişler
Teşekkür ederim canım valla ben hala ayırt edebileciğimi sanmıyorum şu şişliği sertliği hem hareketliler hem karınlar gerildi kabızlık falanda var neye yorucağımı bilemem hala hakkımızda hayırlısı artık
Amin gerçekten zormuşofff valla zor allah yardımcımız olsun bende buara gideyim bari bi kontrole 3 hafta oldu zaten :/
Amin gerçekten zormuşbenimde kontrolüm 4 aralıkta daha 3 hafta var bunları okuduktan sonra nasıl dayancam hiç bilmiyorum
Yok acilmiyor cok kucuk emzikler zaten organze tulun uclarina bagliycam emziklericanım emzikleri içleri açılıyo mu? nette böyle bişi görüm emzik yerlerine birer lokum koymuşlardı çok güzeldi
evet bende bu markadan almaya karar verdim canım ama biraz daha bekleyip deneyimli annelere sorayım diyorum
canım ya kıyamam bu haldeyken bile bizleri düşünüp moral vermişsinhiç üzme kendini Allahın izniyle bebişler zamanında gelecek anneleri ben inanıyorum senin incelmiş rahim ağzın benim baştan beri olan ölçüm yani kafan takılmasın sakın ona, raporu ayarlamasıda iyi olmuş doktorunun yatıp dinlen bol bol sakın kendini zorlama hiç bişi için, bizlere bilgi ver sürekli merak ederiz, kendine ve bebişlerine çok çoook iyi bak canım
Cok gecmis olsun canum sen de hastanededin heraldeMerhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayızAdes___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için
Canim sende sertlesme disinda neler oldu. Bir de sertlesmeler ne aralikta hangi durumlarda oluyordu. Benim sertlesmeler cok sıklastı simdi izin aldim yaticam evde pazartesi kontrolume kadarBende öyle diyordum hep sindirim sıkıntısıda hep çekmişimdir dün elekrik çarpar gibi titreşim gibi işte diyordu arkadaşlar öyle hissediyordum sonra kesilir gibi acıya döndü. Bende bebeğin toplandığını düşünürdüm eşimede toplandı bak nasıl sert diyordum meğer değilmiş ama dediğim gibi ağrın yoksa tehlikeli bişey değildir herhalde
Benimde sertlesmeler oluyor ama ben hangi hareket hangisinin diye bile ayirt edemiyorum ki kolunun bacagini poposunu anlayayim :) siz nasil ayirt edebiliyosunuzAsmin0002 Amin inşallah canım eve gidince uzanıp dinlenmeye çalışıyorum yemekte yapmam lazım tabi ama 2 gündür böyle şeyler okudum ya etkilendim heralde yemek bile yapmak istemiyorum ayakta kalmaya korkar oldum yatıp dinleniyorum anneme gidiyoruz yemek yemeye napalım.
peki o toplanma ne sıklıkla olurdu yani karnın bayaa yamuluyomuydu canım benim genelde her akşam oluyo sanki popişlerini dikiyo gibi oluyolar bi de popişlerinin olduğu yerlerde olunca ben öyle sanıyorum yani ama çok öyle kalmıyo 2-3 sn sonra normale dönüyo
Siz rahat olun benim bi kac gune kadar ne sertlesme vardi ne toplanma. Artik gun gectikce bile o kadar degisiyor ki siz iki uc hafta sonrayla karsilastirip kendinizi strese sokmayinAmin gerçekten zormuşbenimde kontrolüm 4 aralıkta daha 3 hafta var bunları okuduktan sonra nasıl dayancam hiç bilmiyorum
Benimde sertlesmeler oluyor ama ben hangi hareket hangisinin diye bile ayirt edemiyorum ki kolunun bacagini poposunu anlayayim :) siz nasil ayirt edebiliyosunuz
anladım canım çok güzel :) bende yaptırsam mı malzeme alıp kendimmi yapsam bilemedim, eğer zamanlarını beklerse bebişlerim 30.haftadan sonra evde olacağım için bol bol vaktim olacak ama burdaki söylenenleri okuyunca 28.haftadan korkmaya başladımYok acilmiyor cok kucuk emzikler zaten organze tulun uclarina bagliycam emzikleri
canım tam ortadan gelen hareketleri bende ayıramıyorum ama doktora gittiğimizde pozisyonları hep aynı birinin kafa üstte ayaklar yukarda diğerinin kafa altta ayaklar üstte popişler göbeğimin tam ortasında aynı hizada o yüzden oralar şekil değiştirip havaya kalkınca popiştir büyük ihtimal diyorumBenimde sertlesmeler oluyor ama ben hangi hareket hangisinin diye bile ayirt edemiyorum ki kolunun bacagini poposunu anlayayim :) siz nasil ayirt edebiliyosunuz
Yok Can'ım Ağrı'm olmuyor sıkışma olur ya öyle gaz sıkıntısı diye adlandırdım ben öyle olunca çünkü ağrı sızı yokBende öyle diyordum hep sindirim sıkıntısıda hep çekmişimdir dün elekrik çarpar gibi titreşim gibi işte diyordu arkadaşlar öyle hissediyordum sonra kesilir gibi acıya döndü. Bende bebeğin toplandığını düşünürdüm eşimede toplandı bak nasıl sert diyordum meğer değilmiş ama dediğim gibi ağrın yoksa tehlikeli bişey değildir herhalde