2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
İnsallah iyi haberlerle gelirsin canim bende pek iyi hissetmiyorum kendimi agirlastik tabi ama erken dogum korkusu bitiriyor beni

canım sakın kötü şeyler düşünme bak ben 22 haftalıkken girdim nst ye . inşallah senin de birşeyin çıkmayacak bunlar sadece tedbir. ikiz olmasının dezavantajları işte nst ile erken tanışmak çıkınca haber ver

Haklisin canim aslinda moralimizi bozarak iyi yapmiyoruz vucut gerildigi icin kasilmalari tetikliyormus öyle demisti doktorum ne gevsek rahat olursan vucudununda okadar rahat oldugunu dusun demisti

GEçmiş olsun canım ne yaptın

Kızlar kardeş gibi olduk ilginiz beni mutlu etti;sonuca gelice nst sonucumda maalesef ufak ufak sancılar göründü bu akşam hastanede misafirim serum ve bebeklerim için geliştirici iğne vurdular.dr korkumu görünce korkma yarın doğurmazsın ama önlem olarak bu sancıları durdurmalıyız dedi rahim ağzım 4,4mm önceki hafta şimdi 3,7 şu anda iyi ince değil ama çok hızla incelmiş dedi kesin istirahat verdi öncesinde 34 ü görürüz ben senden umutluyum demişti şimdi 32. Haftayı inşallah görürüz belli bunufaklıklar çok içeride kalmak istemiyor dedi .konuştuk biliyorsunuz çalışıyorum ben heyet raporu verecekmiş çalışma olayı bitti dedi şimdi nst ile kontrol oluyorum sürekli.Ama lütfen kendinizle kıyaslamayın bende sebepsiz oluyor bu durum oğlum tek Bebek olduğu halde aynı şeyi yaşamıştım yani benim ufakolmam ile alakalı bebekler hızlı büyümeye başladığında vücudum taşımakta zorlanıyor.sakın evham yapmayın kendinizle ilgili çünkü ben olsam acaba ben de de mi Sancı varki diye kurar dururum şimdi moralli olma-ki başlı başına stres bu durumu tetikliyormuş- ve dinlenme zamanı hepimiz için moralleri yüksek tutun kızlar bebeklerimizi alıcam kucağımıza sevgiler

Caniiim cok gecmis olsun dikkat et moralini yuksek tut insallah bisey olmayacak. Tum hamileligini yatakta gecirenler var cok sukur biz bu gune kadar geldik bundan sonra da yat diyorlarsa yatariz :) Dikkat et kendini hic incitme. Ben ilk baslarda hastanede yatarken bir belgesel izlemistim. Kadin 20li haftalarda bir yatiyor hastaneye doguma kadar. Ama hic bisey yapmiyorlar sadece yatiyor. Tam da dinlenmek ikizler icin faydali dedigimizde oldu goruyor musun. Bol bol dua et biz de edelim :)

Aynen Can'ım senle de yakınız bildiğim kadarıyla ben de kendimi yokladım şimdi bende sertleşme oluyor arada o da ciddi gaz problemleri yaşıyorum tamamen ona bağlı yani biliyorum Nasıl hissettin Ağrı'ların türü nedir yani

Canım çok geçmiş olsun rahim ağzın iyi durumda bizim de seninle aynı zaten. Bundan sonra yapacağımız şey bol bol dinlenmek. İğneni olduğun da iyi olmuş hiçbir sıkıntı çıkmıycak inşallah. Hepimiz güzel haberler vericez birbirimize Allahın izniyle :)

Canim benimcçok geçmiş olsun ana sonu iyi olacak ikizler annesinin dinlenmesini istemiş demekki sen artık dinlenmrme bak içini ferah tut bize verdiğin moral içinde çok teşekkürler Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Ne koyacaksin canim siselere, bir de nerden aldin malzemeleri
Bebek şekeri koyacam içlerine bir de etiket yapıştıracam üzerlerine :) ben instagram da maLzeme Vitrini diye bir sayfadan aldım zaten denemek için az az sipariş verdim devamını sonra isteyecem

kızlar bebek şekeri malzemesi aldım bugün :) Resimler aşağıda. Bakalım bunlarla güzel bişey çıkarabilecek miyim
canım emzikleri içleri açılıyo mu? nette böyle bişi görüm emzik yerlerine birer lokum koymuşlardı çok güzeldi
Normalde ben de bu üçünü alacağım. Ama tek tek fiyatları ne kadar araştırmadım. İkizlerle yeni hayat grubundakiler hep 2li pompa önermişler ben de bu markaya karar verdim
evet bende bu markadan almaya karar verdim canım ama biraz daha bekleyip deneyimli annelere sorayım diyorum
canım ya kıyamam bu haldeyken bile bizleri düşünüp moral vermişsin hiç üzme kendini Allahın izniyle bebişler zamanında gelecek anneleri ben inanıyorum senin incelmiş rahim ağzın benim baştan beri olan ölçüm yani kafan takılmasın sakın ona, raporu ayarlamasıda iyi olmuş doktorunun yatıp dinlen bol bol sakın kendini zorlama hiç bişi için, bizlere bilgi ver sürekli merak ederiz, kendine ve bebişlerine çok çoook iyi bak canım

Duble anneler günaydın :) ben 21+4 deyim bugün size bir sorum olacak özellikle benden önde giden arkadaşlar bebeklerinizin hareketi dışardan ilk ne zaman hissedilmeye başlandı eşim her gün elini koyuyor ama tık yok :)

günaydın canım
valla ben ilk hissettiğim anda eşimi çğırdım o andna beri her ikimizde her hareketi çok rahat hissediyoruz hele son 1 haftadır çok şiddetli belki senin bızdıklar senden başka kimseyi şstemiyordur

günaydın canım ben ilk 19 eylülde hissettim ama ilk zamanlar ben dışında kimseye vuruş yapmadılar biri elini koyunca hemen duruyolardı :) ama 2 hafta sonra filan babalarına da alıştılar heralde sadece ikimize vuruyolardı hatta eşimin sesine bile tepki veriyolardı şimdi ise kim koysa elini güp güp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…