Kızlar kardeş gibi olduk ilginiz beni mutlu etti;sonuca gelice nst sonucumda maalesef ufak ufak sancılar göründü bu akşam hastanede misafirim serum ve bebeklerim için geliştirici iğne vurdular.dr korkumu görünce korkma yarın doğurmazsın ama önlem olarak bu sancıları durdurmalıyız dedi rahim ağzım 4,4mm önceki hafta şimdi 3,7 şu anda iyi ince değil ama çok hızla incelmiş dedi kesin istirahat verdi öncesinde 34 ü görürüz ben senden umutluyum demişti şimdi 32. Haftayı inşallah görürüz belli bunufaklıklar çok içeride kalmak istemiyor dedi .konuştuk biliyorsunuz çalışıyorum ben heyet raporu verecekmiş çalışma olayı bitti dedi şimdi nst ile kontrol oluyorum sürekli.Ama lütfen kendinizle kıyaslamayın bende sebepsiz oluyor bu durum oğlum tek Bebek olduğu halde aynı şeyi yaşamıştım yani benim ufakolmam ile alakalı bebekler hızlı büyümeye başladığında vücudum taşımakta zorlanıyor.sakın evham yapmayın kendinizle ilgili çünkü ben olsam acaba ben de de mi Sancı varki diye kurar dururum şimdi moralli olma-ki başlı başına stres bu durumu tetikliyormuş- ve dinlenme zamanı hepimiz için moralleri yüksek tutun kızlar bebeklerimizi alıcam kucağımıza sevgiler