Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar benimde dün belli oldu cinsiyet 15+6 bugün. Erkek bebiş geliyor bir kızım vardı şimdi bir de erkek tadacağız allahın izniyle sağlıkla gelsin inşallah bende erkek için Giray düşündüm isim bulmak erkek için gerçekten zor ya
Selam kızlar benimde dün belli oldu cinsiyet 15+6 bugün. Erkek bebiş geliyor bir kızım vardı şimdi bir de erkek tadacağız allahın izniyle sağlıkla gelsin inşallah bende erkek için Giray düşündüm isim bulmak erkek için gerçekten zor ya
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah Evet dediginiz gibi erkek ismi bulmak cok zor ben de giray dusunuyordum, kizilcik serbeti giraydan sonra vazgectim
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah Evet dediginiz gibi erkek ismi bulmak cok zor ben de giray dusunuyordum, kizilcik serbeti giraydan sonra vazgectim
Valla bende izlemem normalde dizi o gün dediğiniz dizide denk geldim. Kızımına dı Umay oğlum da Giray olsa dedim bi hoşuma gitti uyumlu oluyor hem kardeşlerin ismi . Öyle bi güzel geldi kulağıma ama bakalım tabi zamanla başka birşey bulamazsam muhtemelen Giray olur
Buarada benşmm kızımda da Çin takvimi tutmuştu bunda da tuttu tesadüf müdür bilmiyorum tabi çok inandığımdan değil de meraktan bakıyordum Çin takvimine ikisinde de tuttu benim
Valla bende izlemem normalde dizi o gün dediğiniz dizide denk geldim. Kızımına dı Umay oğlum da Giray olsa dedim bi hoşuma gitti uyumlu oluyor hem kardeşlerin ismi . Öyle bi güzel geldi kulağıma ama bakalım tabi zamanla başka birşey bulamazsam muhtemelen Giray olur
ben bisey almadim, bi kac hamile pakedinden avent biberon falan cikmisti bi de uc bes zibin gibi sey, onun harici almiyorum 19.haftam bu hafta ama erken gibi geliyor, 7-8 ayda baslarim ama indirim varsa sonra da o fiyata inmicekse degerlendirilebilinir orada :)
Ben park yatak aldim bide oioi mama seti ve philips in alistirma bardagini baya ucuza yakaladim aldim. Bez icin cop kovasini da almayı düşünüyorum bi de babybjörn alip almamakta kararsızım