2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
aynı bende öyleyim bazen böyle karnımın bitarafu sertleşiyor başkasına elletiyourm yumuşacık karnın diyo o sırada bebeklerde hareket edince ohh diyorum ama bunlar klasılmamı bilmiyorum
Benim bayramda baslamisti o sekilde. Doktor bana sertlesme olunca hemen uzan eger dinlenme ile geciyorsa korkma dedi. Aklinda olsun oyle bisey olursa soluna uzan.m

anladım canım çok güzel :) bende yaptırsam mı malzeme alıp kendimmi yapsam bilemedim, eğer zamanlarını beklerse bebişlerim 30.haftadan sonra evde olacağım için bol bol vaktim olacak ama burdaki söylenenleri okuyunca 28.haftadan korkmaya başladım :KK43:

canım tam ortadan gelen hareketleri bende ayıramıyorum ama doktora gittiğimizde pozisyonları hep aynı birinin kafa üstte ayaklar yukarda diğerinin kafa altta ayaklar üstte popişler göbeğimin tam ortasında aynı hizada o yüzden oralar şekil değiştirip havaya kalkınca popiştir büyük ihtimal diyorum :KK48: bir de bazen göbişin en üstünde incecik kol ya da bacak gibi bişi beliriyo o ney henüz anlayamadım :KK48:
Benim disardan yeni yeni kalkip inmeler goruluyor ama oyle ayak mi el mi gibi bisey anlasilmasi imkansiz. Biri de gecen onlar hareket degil hickirik dedi. Bebekler hickiriyormus nasil biseyse artik.
Ben de normalde yapacak durumda degildim. Yaptirmaya gittim ikizler icin pek hosuma giden bisey gostermediler. Bu cerceveyide dun tesadufen gordum internette ve hemen aldim. Artik evde olacagim icin sıkılmayayım diye kendim yapicam.

Yok Can'ım Ağrı'm olmuyor sıkışma olur ya öyle gaz sıkıntısı diye adlandırdım ben öyle olunca çünkü ağrı sızı yok
Sen daha bi 2 ay gerisin kizlardan. O zamanki sertlesme ile simdikinin pek alakasi yok zaten. Seninki gaz sancisi olabilir

Siz rahat olun benim bi kac gune kadar ne sertlesme vardi ne toplanma. Artik gun gectikce bile o kadar degisiyor ki siz iki uc hafta sonrayla karsilastirip kendinizi strese sokmayin

aslında çok doğru kendimizi kıyaslamamk lazım ama bende daha 22 haftada nst ye girince o günden beri biraz tedirgin oluyorum

aslında çok doğru kendimizi kıyaslamamk lazım ama bende daha 22 haftada nst ye girince o günden beri biraz tedirgin oluyorum
Tedurgin olmamiz dogal. Bizim bebisler ayni gundeki tek bebekte bir kilo bebekse bizde iki tane var oluyor iki kilo. Bir de bunun suyuydu odemiydi derken ustune bir de onu ekle. Dusun birisi bir market poseti tasiyor sen onun iki katini. Bizim surekli dinlenmemiz lazim. Sen calisiyor muydun. Calismiyorsan sanslisin cunku ise gitmek ve mesai ister istemez bu sikayetleri artiriyor.

Tedurgin olmamiz dogal. Bizim bebisler ayni gundeki tek bebekte bir kilo bebekse bizde iki tane var oluyor iki kilo. Bir de bunun suyuydu odemiydi derken ustune bir de onu ekle. Dusun birisi bir market poseti tasiyor sen onun iki katini. Bizim surekli dinlenmemiz lazim. Sen calisiyor muydun. Calismiyorsan sanslisin cunku ise gitmek ve mesai ister istemez bu sikayetleri artiriyor.

dogru söylüyosun cnm evet malesef çalışıyorum :KK43: aslında sürekli oturuyorum ama tabi evde yatmanın yerini tutmaz

dogru söylüyosun cnm evet malesef çalışıyorum :KK43: aslında sürekli oturuyorum ama tabi evde yatmanın yerini tutmaz
Ben de masa basinda surekli oturuyorum. Ama o da iyi degil ogleden sonralari karnim tas oluyordu. Ben de dunden beri kizlari duyunca izin aldim bugun. Pazartesi de insallah rapor istiycem doktordan artik gitmek istemiyorum ise

Ben de masa basinda surekli oturuyorum. Ama o da iyi degil ogleden sonralari karnim tas oluyordu. Ben de dunden beri kizlari duyunca izin aldim bugun. Pazartesi de insallah rapor istiycem doktordan artik gitmek istemiyorum ise

çok haklısın caım aynen dediğin gibi öğleden sonra karnım sertleşiyor benimde ne kadar ayaklarımı uzatsamda olmuyor

Benim disardan yeni yeni kalkip inmeler goruluyor ama oyle ayak mi el mi gibi bisey anlasilmasi imkansiz. Biri de gecen onlar hareket degil hickirik dedi. Bebekler hickiriyormus nasil biseyse artik.
Ben de normalde yapacak durumda degildim. Yaptirmaya gittim ikizler icin pek hosuma giden bisey gostermediler. Bu cerceveyide dun tesadufen gordum internette ve hemen aldim. Artik evde olacagim icin sıkılmayayım diye kendim yapicam.
hıçkırık mı :) ay ne enteresan eğer öyleyse :) bakalım ben neye karar vericem, 2 gün önce deli gibi alışverişe hevesliyken bugünkü okudaklarımdan sonra yine duruldum :KK51:
kızlar sizde magnezyum kullanıyorsunuz değil mi ?
yok canım ben kullanmıyorum, sadece vitamin vinelac, kan demir gyno ferre sanal, bir de omega 3 kullanıyorum

@mutlu_umutlu canım vitamin hapımın içeriğine bakim dedim varmıymış diye çünkü 12 vitamin 9 mineral içeriyo, varmış içinde magnezyum 75 mg

hıçkırık mı :) ay ne enteresan eğer öyleyse :) bakalım ben neye karar vericem, 2 gün önce deli gibi alışverişe hevesliyken bugünkü okudaklarımdan sonra yine duruldum :KK51:

yok canım ben kullanmıyorum, sadece vitamin vinelac, kan demir gyno ferre sanal, bir de omega 3 kullanıyorum

@mutlu_umutlu canım vitamin hapımın içeriğine bakim dedim varmıymış diye çünkü 12 vitamin 9 mineral içeriyo, varmış içinde magnezyum 75 mg

kalp atışı gibi hissettiklerimiz aslında hıçkırıkmış pıt pıt lar yani öyle demişlerdi bana :) canım mutlaka vermiştir bi yerden zaten magnezyum destegi önemli demkki senin ilaçta olunca ayrı vermedi

Kızlar bebeklerimiz kendini yeterince hissettirmeye başladı aramızdan 2 anneninki acele etmeye başladı ama bekliycekler biraz daha:) inşallah tabi hepimizin yavruları doğru zamanda sağlıkla gelirler tek isteğim bu.

Aynen Can'ım senle de yakınız bildiğim kadarıyla ben de kendimi yokladım şimdi bende sertleşme oluyor arada o da ciddi gaz problemleri yaşıyorum tamamen ona bağlı yani biliyorum Nasıl hissettin Ağrı'ların türü nedir yani
Can'ım aslında anlamadım Regl sancısı gibi birşeyler hissettim ve karnım sertleşerek beni sıkmaya başladı bir gecede oldu böyle bütün akşam da nasılmış bu sancı diye anlamaya çalıştım ama inanırmışım hala bilmiyorum çünkü karnım ağrır gibiyken nst de bir şey çıkmıyo bazen de rahatken ufak ufak sancılar çıkmıyo ben de tanımıyorum yani sancıları

benimki suda eriyenden ve kahvaltı ve akşam yemeğiyle beraber içiliyor gazoz gibi yani :-)ben o yüzden hiç unutmadım daha

Benimki de suda eriyenden ve bende unutuyorum çok içmeyi ictigin zaman kasik agrilarim hafifliyor baya ihmal etmemek lazım aslında

Kızlar bide gyno ferro demir ilacı verdi doktor ama sabah aç karnına iç dedi sabahları çok midem bulanıyor icemiyorum acaba gece yatarken icsem olurmu

X