- 11 Şubat 2011
- 1.126
- 574
zor durum bacım gerçekten. iki tarafı daKızlar size bir konu daha açacağım. Bugün vallahi bunaldıkça bunalıyorum. Doğuma annemle babam beraber geleceklermiş. Ben esasen babamın gelmesini istemiyordum ilk etapta rahat edememekten ziyade annem ekstradan yorulacak diye. Çünkü bana mı baksın yemek mi yapsın bebekle mi uğraşsın annem perişan olacak yani arada. Ona da söyledim bir kere bunu gelmek istiyor, ne diyeyim, ben idare ederim bir şekilde dedi.. O vakit üstelemedim yanlış anlamasınlar diye. Bu arada annem iznini ayarlayabilirse 4 hafta kadar kalmak istiyor, dolayısıyla babam da 4 hafta kalacak demek bu. Biraz evvel eşim de konuşurken dedi ki eğer annen gelmeden doğum başlarsa ben hemen onu arayıp gel diyeceğim o da valizini hazırlayıp otobüse binip gelecek değil mi dedi. Bunu biraz da ağzımı aramak için sordu. Ben de dedim yok otobüsle gelmeyecek babamla gelecek dedim. Babanın ne işi var doğumda, gelinmez ki öyle dedi. Senin rahatın olmayacak pansuman yapacağız yaranı açıp oturup kalkamayacaksın, emzirmeye uğraşacaksın, memelerin acıyacak belki giyinmek bile istemeyeceksin falan dedi. İkide bir odadan odaya mı geçireceğiz seni o halinle. Ya da babanı mı yer değiştirip duracağız dedi. Yani bakınca gayet de haklı ben bile düşününce geriliyorum bunları şimdiden. Ama öte yandan ne yapacağımı da bilemiyorum. Anneme bunu ikinci kez söylesem alınır, üzülür babam adına. O çok heves ediyor sizi görmek bebeği görmek için dedi. Ben de görmesin demiyorum da annem 3 hafta kalsın ben iyileşeyim biraz sonra kardeşlerimle beraber gelsin istiyorum babamı. İlk zaman eşimle annem dışında birine ihtiyacım yok yani esasen. Napıcam bilmiyorum ya
çok iyi anlıyorum.
ben eşim işe ara verip yanımda olunca annemi bile çok istemiyorum sanırım yanımda. çekirdek aile saadeti kalp ben
anacım yaşlandı, eğilip kalkamaz vs. hele babamı hiç düşünmedim, sürekli annem onla ilgilenmek zorunda olur.