Benim bayramda baslamisti o sekilde. Doktor bana sertlesme olunca hemen uzan eger dinlenme ile geciyorsa korkma dedi. Aklinda olsun oyle bisey olursa soluna uzan.maynı bende öyleyim bazen böyle karnımın bitarafu sertleşiyor başkasına elletiyourm yumuşacık karnın diyo o sırada bebeklerde hareket edince ohh diyorum ama bunlar klasılmamı bilmiyorum
Benim disardan yeni yeni kalkip inmeler goruluyor ama oyle ayak mi el mi gibi bisey anlasilmasi imkansiz. Biri de gecen onlar hareket degil hickirik dedi. Bebekler hickiriyormus nasil biseyse artik.anladım canım çok güzel :) bende yaptırsam mı malzeme alıp kendimmi yapsam bilemedim, eğer zamanlarını beklerse bebişlerim 30.haftadan sonra evde olacağım için bol bol vaktim olacak ama burdaki söylenenleri okuyunca 28.haftadan korkmaya başladım
canım tam ortadan gelen hareketleri bende ayıramıyorum ama doktora gittiğimizde pozisyonları hep aynı birinin kafa üstte ayaklar yukarda diğerinin kafa altta ayaklar üstte popişler göbeğimin tam ortasında aynı hizada o yüzden oralar şekil değiştirip havaya kalkınca popiştir büyük ihtimal diyorumbir de bazen göbişin en üstünde incecik kol ya da bacak gibi bişi beliriyo o ney henüz anlayamadım
Sen daha bi 2 ay gerisin kizlardan. O zamanki sertlesme ile simdikinin pek alakasi yok zaten. Seninki gaz sancisi olabilirYok Can'ım Ağrı'm olmuyor sıkışma olur ya öyle gaz sıkıntısı diye adlandırdım ben öyle olunca çünkü ağrı sızı yok
Korktum bir an inşallah öyle olsunSen daha bi 2 ay gerisin kizlardan. O zamanki sertlesme ile simdikinin pek alakasi yok zaten. Seninki gaz sancisi olabilir
Siz rahat olun benim bi kac gune kadar ne sertlesme vardi ne toplanma. Artik gun gectikce bile o kadar degisiyor ki siz iki uc hafta sonrayla karsilastirip kendinizi strese sokmayin
Tedurgin olmamiz dogal. Bizim bebisler ayni gundeki tek bebekte bir kilo bebekse bizde iki tane var oluyor iki kilo. Bir de bunun suyuydu odemiydi derken ustune bir de onu ekle. Dusun birisi bir market poseti tasiyor sen onun iki katini. Bizim surekli dinlenmemiz lazim. Sen calisiyor muydun. Calismiyorsan sanslisin cunku ise gitmek ve mesai ister istemez bu sikayetleri artiriyor.aslında çok doğru kendimizi kıyaslamamk lazım ama bende daha 22 haftada nst ye girince o günden beri biraz tedirgin oluyorum
Kullaniyordum aslinda ama ihmal ediyordum. İyi hayirlattin simdi kalkip iciyorum :) kasilmaya iyi geliyormus.kızlar sizde magnezyum kullanıyorsunuz değil mi ?
Tedurgin olmamiz dogal. Bizim bebisler ayni gundeki tek bebekte bir kilo bebekse bizde iki tane var oluyor iki kilo. Bir de bunun suyuydu odemiydi derken ustune bir de onu ekle. Dusun birisi bir market poseti tasiyor sen onun iki katini. Bizim surekli dinlenmemiz lazim. Sen calisiyor muydun. Calismiyorsan sanslisin cunku ise gitmek ve mesai ister istemez bu sikayetleri artiriyor.
Kullaniyordum aslinda ama ihmal ediyordum. İyi hayirlattin simdi kalkip iciyorum :) kasilmaya iyi geliyormus.
Ben de masa basinda surekli oturuyorum. Ama o da iyi degil ogleden sonralari karnim tas oluyordu. Ben de dunden beri kizlari duyunca izin aldim bugun. Pazartesi de insallah rapor istiycem doktordan artik gitmek istemiyorum isedogru söylüyosun cnm evet malesef çalışıyorumaslında sürekli oturuyorum ama tabi evde yatmanın yerini tutmaz
Ben de masa basinda surekli oturuyorum. Ama o da iyi degil ogleden sonralari karnim tas oluyordu. Ben de dunden beri kizlari duyunca izin aldim bugun. Pazartesi de insallah rapor istiycem doktordan artik gitmek istemiyorum ise
hıçkırık mı :) ay ne enteresan eğer öyleyse :) bakalım ben neye karar vericem, 2 gün önce deli gibi alışverişe hevesliyken bugünkü okudaklarımdan sonra yine duruldumBenim disardan yeni yeni kalkip inmeler goruluyor ama oyle ayak mi el mi gibi bisey anlasilmasi imkansiz. Biri de gecen onlar hareket degil hickirik dedi. Bebekler hickiriyormus nasil biseyse artik.
Ben de normalde yapacak durumda degildim. Yaptirmaya gittim ikizler icin pek hosuma giden bisey gostermediler. Bu cerceveyide dun tesadufen gordum internette ve hemen aldim. Artik evde olacagim icin sıkılmayayım diye kendim yapicam.
yok canım ben kullanmıyorum, sadece vitamin vinelac, kan demir gyno ferre sanal, bir de omega 3 kullanıyorumkızlar sizde magnezyum kullanıyorsunuz değil mi ?
hıçkırık mı :) ay ne enteresan eğer öyleyse :) bakalım ben neye karar vericem, 2 gün önce deli gibi alışverişe hevesliyken bugünkü okudaklarımdan sonra yine duruldum
yok canım ben kullanmıyorum, sadece vitamin vinelac, kan demir gyno ferre sanal, bir de omega 3 kullanıyorum
@mutlu_umutlu canım vitamin hapımın içeriğine bakim dedim varmıymış diye çünkü 12 vitamin 9 mineral içeriyo, varmış içinde magnezyum 75 mg
HEr gun hatirlatalim o zaman artik :) Bugun magnezyumunu kimler icmedi bakayim diye
Can'ım aslında anlamadım Regl sancısı gibi birşeyler hissettim ve karnım sertleşerek beni sıkmaya başladı bir gecede oldu böyle bütün akşam da nasılmış bu sancı diye anlamaya çalıştım ama inanırmışım hala bilmiyorum çünkü karnım ağrır gibiyken nst de bir şey çıkmıyo bazen de rahatken ufak ufak sancılar çıkmıyo ben de tanımıyorum yani sancılarıAynen Can'ım senle de yakınız bildiğim kadarıyla ben de kendimi yokladım şimdi bende sertleşme oluyor arada o da ciddi gaz problemleri yaşıyorum tamamen ona bağlı yani biliyorum Nasıl hissettin Ağrı'ların türü nedir yani
benimki suda eriyenden ve kahvaltı ve akşam yemeğiyle beraber içiliyor gazoz gibi yaniben o yüzden hiç unutmadım daha