Tulumlar harika gercekten canimYegenimin oto koltugu ana kucagi vardi onun aynindan sahibinden.comda ikinci elini aldim:
Kisin sogukta ana kucagiyla kullanmak icinde su tulumlardan alacagim, ankarada cok uygun satan bir yer buldum ordan alacagim ama bi turlu kucugunu getiremediler:
Bi kac parcamiz premature canim ama kiyafet arak pek almadim alirken ilk giyceklerini premature almayi dusunuyorumBen daha pek bişey almadım galiba geride mi kaldım ne :) prematüre mi alıyorsunuz ilk doğduğunda giyeceklerini ?
canim benim tuyler cok az cikmaya basladi ayda bir agdaya gidiyorum doktoruma sormustum sorun olmucagini soylemisti agdanin 10.haftadan beri agdaya gidiyorumKızlar biraz özel bir soru soracam sizlere genital bölge temizliğini Nasıl yapıyorsunuz doktorum genital bölge avuç içi kadar temiz olmalı dedi Ağca'yı bekleyemiyorum bu durumda tüy dökücü zaten kullanmıyorum enfeksiyona sebep oluyor jilet en mantıklısı onda da ben göremiyorum ki göbekten temizlik zor oluyor siz neler yapıyorsunuz
Ya ağda benim de işimd gelir ama dediğim gibi enfeksiyon olmaması adına avuç içi kadar temiz olmalı genital bölge dedi doktorumuz o yüzden Ağca'yı bekleyemiyorum zaten geç çıkıyor ağda alacak kadar olmuyor yaniBi kac parcamiz premature canim ama kiyafet arak pek almadim alirken ilk giyceklerini premature almayi dusunuyorum
canim benim tuyler cok az cikmaya basladi ayda bir agdaya gidiyorum doktoruma sormustum sorun olmucagini soylemisti agdanin 10.haftadan beri agdaya gidiyorum
valla benimde olmuyo çok az çıkmış oluyo ama yine de gidiyorum kendim çok zorlanırım çünküYa ağda benim de işimd gelir ama dediğim gibi enfeksiyon olmaması adına avuç içi kadar temiz olmalı genital bölge dedi doktorumuz o yüzden Ağca'yı bekleyemiyorum zaten geç çıkıyor ağda alacak kadar olmuyor yani
Canım karnım baya baya büyüdü tek bebeğe kıyaslarsan 7,5-8aylık gibi görünüyor karnım bebişleri büyüyor son hızla maşallah bu aylara gelince daha da hızla büyüyor bi de zaman aslında ne kadar hızlı gidiyor diyorum ben şimdi son iki ayı yani son 8 haftayı sayıyorum bir bir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben 21.haftaya girdim ay sen benden öndesin bana Zaman geçmiyor sanki :) karnın ne durumda çok büyüdü mü ya
Saymayı bıraktım ben sayınca hiç geçmiyor çünkü :) uykuların Nasıl ben şimdiden çok rahatsız uyuyorum gecede 3 kere falan tuvalete kalkıyorum zaten eğelerim batmaya başladı falan sonrasını düşünemiyorum alışveriş bitti mi birazCanım karnım baya baya büyüdü tek bebeğe kıyaslarsan 7,5-8aylık gibi görünüyor karnım bebişleri büyüyor son hızla maşallah bu aylara gelince daha da hızla büyüyor bi de zaman aslında ne kadar hızlı gidiyor diyorum ben şimdi son iki ayı yani son 8 haftayı sayıyorum bir bir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim bilerek yatak nevresim yatak örtüleri kaldı, bunun dışında pompa vs kıyafet tamam senin haftalarında almıştım iyi ki de almışım hareket kabiliyetim çok azaldı uzun yürüyemiyorum mesela.geceleri yastıkların arasında uyuyorum başımın altında 2 bacaklarımın arasında (varis yüzünden)1 belimin arkasında 1toplam 4yastıkla yatıyorum yerleşip uykuya dalıyorum hooop tuvalete gitmem gerekiyor sonra yine yerleşmeye uğraşıyorum geceler böyle geçiyorSaymayı bıraktım ben sayınca hiç geçmiyor çünkü :) uykuların Nasıl ben şimdiden çok rahatsız uyuyorum gecede 3 kere falan tuvalete kalkıyorum zaten eğelerim batmaya başladı falan sonrasını düşünemiyorum alışveriş bitti mi biraz
canım pompayı hangi marka aldın ve manuel mi? elektrikli mi? aldın. ben bu konuda çok kararsızım diğer her konuda olduğu gibiBenim bilerek yatak nevresim yatak örtüleri kaldı, bunun dışında pompa vs kıyafet tamam senin haftalarında almıştım iyi ki de almışım hareket kabiliyetim çok azaldı uzun yürüyemiyorum mesela.geceleri yastıkların arasında uyuyorum başımın altında 2 bacaklarımın arasında (varis yüzünden)1 belimin arkasında 1toplam 4yastıkla yatıyorum yerleşip uykuya dalıyorum hooop tuvalete gitmem gerekiyor sonra yine yerleşmeye uğraşıyorum geceler böyle geçiyor
Madela nın tekli-elektriklisini aldım manuel olanlar tam çekmiyor sütü göğüsü boşaltmıyor sütün tam gelmesi için göğsün tam boşalması gerekli elektrikliler biraz gürültülü ama onu da söylemek lazım. Tüm bunları nerden mi biliyorum oğlumdan:)) ikinci gebeliğin faydaları;bu arada avent i meth edende çok.canım pompayı hangi marka aldın ve manuel mi? elektrikli mi? aldın. ben bu konuda çok kararsızım diğer her konuda olduğu gibi
aynen herkes avent te avent diyoMadela nın tekli-elektriklisini aldım manuel olanlar tam çekmiyor sütü göğüsü boşaltmıyor sütün tam gelmesi için göğsün tam boşalması gerekli elektrikliler biraz gürültülü ama onu da söylemek lazım. Tüm bunları nerden mi biliyorum oğlumdan:)) ikinci gebeliğin faydaları;bu arada avent i meth edende çok.
maşallah maşallah güle güle kullansınlar inşallahMerhaba kızlar
bende dün alışverişe başladım artıkyataklarını,beşiklerini,nevresim cibinlik ve arabalarını aldım :) ordan e bebek gidip çöp kovası gögüs pedi termometre falan da aldım
maşallah maşallah güle güle kullansınlar inşallahşu cesareti gösterip bende büyük eşyalara başlamak istiyorum artııııkkkkk çok hevesliyim bir o kadar da tırsak
190 liraya aldım küçük diye tercih ettim bir de... çantam zaten yeterince ağır olacak emsalleri biraz daha büyük bunu çantama kolay sığdırırım diye düşündüm gerekli olduğunda...aynen herkes avent te avent diyotecrübe her zaman iyidir, bizde sizlerin bilgilerinden biraz olsa faydalanmaya çalışıyoruz işte bir de ne kadara aldın öğrenebilirmiyim? aklımda bulunsun :)
iyi yapmuşsın valla canım bi hışımla almazsak hiç alamıcaz zaten bu gidişle :)ahh canım aynen bende öyleydim de arkadaşlar ağırlaşıyoruz deyince gözüm korktu en azındna büyükleri alayım küçükleri birileri illa ki alır diye düşündüm
hmm bunu öğrendiğim iyi oldu sağol canım :)190 liraya aldım küçük diye tercih ettim bir de... çantam zaten yeterince ağır olacak emsalleri biraz daha büyük bunu çantama kolay sığdırırım diye düşündüm gerekli olduğunda...
güle kullan canım, hayırlı olsun, darısı bana, fotoda paylaşsanaMerhaba kızlar
bende dün alışverişe başladım artıkyataklarını,beşiklerini,nevresim cibinlik ve arabalarını aldım :) ordan e bebek gidip çöp kovası gögüs pedi termometre falan da aldım
güle kullan canım, hayırlı olsun, darısı bana, fotoda paylaşsana
Ohhh güle güle kullansınlar çok iyi olmuş annesi... Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsinMerhaba kızlar
Can'ım çok güzeller oyyy insanın içi ısınıyor maşallahsağol cnaım tabi paylaşırım gerçi çok düzgün çekemedim foto beşik aynı 2 tane aldım 2 tane ayrı ayrı nevresim takımı ve cibinlikleri birde çöp kovası fotosu var aralık sonuna doğru getircekler zaten
termometreyi wewell aldım onu tavsiye ettiler