Ben daha pek bişey almadım galiba geride mi kaldım ne :) prematüre mi alıyorsunuz ilk doğduğunda giyeceklerini ?sağol canım kraft aklımdaydı zaten hep sanırım bizde ondan alırız.
bu arada alışveriş konusunda yarıladınız mı naptınız ben ufak tefek bir kaç parça dışında sadece uyku setlerini aldım şu an için en büyük parçalarımız uyku setimiz yani :)
Sende okuduktan sonra ben de aldım kremi mamacim.com dan hemen 23 liraymış indirimde 2 gün içinde geldi ama daha kullanmadım sen kullanmaya başladın mıMerhaba Can'ım geçmiş olsun bende kızarma galan yok ama göğüs uçlarım acayip kurudu pul pul oldu bende korktum aldım bir krem en çok tercih edilen ve memnun da kalınan bir ürün araştırdığım kadarıyla kuzenlerim falan çok muzdarip oldu bu konuda ben de önlem almak istedim
Canım drlar ağda önermiyorlar zaten jilet yap dedi Dr um göbüşlerden görünmüyor ben aynadan yardım aldım ama yatım yamalak korkup kesicem bir yerimi diye bıraktım tabi başka birinin yapması daha mAntıklıKızlar biraz özel bir soru soracam sizlere genital bölge temizliğini Nasıl yapıyorsunuz doktorum genital bölge avuç içi kadar temiz olmalı dedi Ağca'yı bekleyemiyorum bu durumda tüy dökücü zaten kullanmıyorum enfeksiyona sebep oluyor jilet en mantıklısı onda da ben göremiyorum ki göbekten temizlik zor oluyor siz neler yapıyorsunuz
Ben en son agdaya gittigimde ilk aylardan sonra agda yapmiyorum vaginal varise sebep oluyor demisti. Ben de cok sasirmistim orda varis mi olur diye hatta yazmisim buraya da :) meger kadin hakliymis varis de oluyormus herseyde oluyormus hrrseyde oluyormus. Hakkaten maskaraya donduk :) benim soyle bir avantajim oldu hamilelikte tuylenme azaldi hemde inanilmaz derecede. Sonuna kadar boyle gider insallahCanım drlar ağda önermiyorlar zaten jilet yap dedi Dr um göbüşlerden görünmüyor ben aynadan yardım aldım ama yatım yamalak korkup kesicem bir yerimi diye bıraktım tabi başka birinin yapması daha mAntıklıbu bebekler bizi maskara etti sağ salim alsak bi kucağımıza
Merhaba haftamız aynı seninle :) hangi şehir hangi hastanede yapıcaksın doğumu?2 oğluşum olacak. 8 mart normal doğum tarihi ama doktorumuz şubat 15 gibi alırız dedi. Bebek isimleri hala yok. Yaş 31
Allah bir taraftan zorlarken bir taraftan kolaylaştırıyor işte bizebebeklerimizi sağlıkla taşımak kalıyor hayırlısıyla inşallah zaten senle aramızda günler var çok yakınız takipteyim seni bir kaç gün öndesin senBen en son agdaya gittigimde ilk aylardan sonra agda yapmiyorum vaginal varise sebep oluyor demisti. Ben de cok sasirmistim orda varis mi olur diye hatta yazmisim buraya da :) meger kadin hakliymis varis de oluyormus herseyde oluyormus hrrseyde oluyormus. Hakkaten maskaraya donduk :) benim soyle bir avantajim oldu hamilelikte tuylenme azaldi hemde inanilmaz derecede. Sonuna kadar boyle gider insallah
Başladım Can'ım çünkü benim pul pul dökülüyor kuruluktan baya nemlendiriyor memnunum yani bende 24 liraya almıştım zaten n11.com dan 2 günde geldiSende okuduktan sonra ben de aldım kremi mamacim.com dan hemen 23 liraymış indirimde 2 gün içinde geldi ama daha kullanmadım sen kullanmaya başladın mı
Ya hiç deme bende kesecem diye korkuyorum üstelik kan sulandırıcı iğne de kullanıyoruz ya kanama durmaz diye elim titriyor resmen kız kime yaptıralım :)))) düştüğümüz hallere bak ya valla acınasıCanım drlar ağda önermiyorlar zaten jilet yap dedi Dr um göbüşlerden görünmüyor ben aynadan yardım aldım ama yatım yamalak korkup kesicem bir yerimi diye bıraktım tabi başka birinin yapması daha mAntıklıbu bebekler bizi maskara etti sağ salim alsak bi kucağımıza
Evrt canim aynen ben de ozellikle takip ediyorum seni :) bu basligi da o yuzden acmistim gunu yakin olanlar kayboluyordu yoksa aradaAllah bir taraftan zorlarken bir taraftan kolaylaştırıyor işte bizebebeklerimizi sağlıkla taşımak kalıyor hayırlısıyla inşallah zaten senle aramızda günler var çok yakınız takipteyim seni bir kaç gün öndesin sen
Ben de başlayayım o Zaman hemen çünkü benim de hem pul pul hem de yarık yarık nerdeyseBaşladım Can'ım çünkü benim pul pul dökülüyor kuruluktan baya nemlendiriyor memnunum yani bende 24 liraya almıştım zaten n11.com dan 2 günde geldi
Valla bizim karınların son aylardaki halini gördüm ben korktum şimdi yine iyiyiz kızcağız tuvalet temizliğimi bile yapamıyorum dedi ben de dedim ki bizi o kadar korkuttular ki senin haftaları bulsak bize yeter bir şekilde hallederiz Daha maskara olmaya devam yani mümkün olduğunca uzun en azından 35 e kadarYa hiç deme bende kesecem diye korkuyorum üstelik kan sulandırıcı iğne de kullanıyoruz ya kanama durmaz diye elim titriyor resmen kız kime yaptıralım :)))) düştüğümüz hallere bak ya valla acınası
Burası iyi oldu benzer deneyimleri yaşıyoruz çünkü paniklemeden birbirimizi sakinleştiriyoruz deneyimlerimizi paylaşıyoruz çünkü birimizin yaşadığını diğerleri de yaşıyor doğum anılarımızı da paylaşırız inşallahEvrt canim aynen ben de ozellikle takip ediyorum seni :) bu basligi da o yuzden acmistim gunu yakin olanlar kayboluyordu yoksa arada
Aynen ucu yarıldı kaçıncı haftadaydın sen ben pek aklımda tutamıyorum :)Ben de başlayayım o Zaman hemen çünkü benim de hem pul pul hem de yarık yarık nerdeyse
26 haftadayım ben sen kaçta başladın ?Aynen ucu yarıldı kaçıncı haftadaydın sen ben pek aklımda tutamıyorum :)
Ben 21.haftaya girdim ay sen benden öndesin bana Zaman geçmiyor sanki :) karnın ne durumda çok büyüdü mü ya26 haftadayım ben sen kaçta başladın ?
Can'ım merhaba iyiyiz bizde 21.haftadayız dönerken bende de ağrı var ama karnımda değil eğelerim batıyor acayip şekilde özellikle sağ tarafa yatamıyorum hamile yastığı kullanıyor musun faydası var mıKızlar nasılsınız?? Kaç haftada bir gidiyorsunuz doktora? Beni 3 hafta sonra çağırdı. Şu an 26. Haftadayız. Karnımın yanına bastırınca ağrıyor. Sanki tutulmuş gibi böyle soğukta kalmış gibi. Sizin de göbeğinizde böyle yanlarınıza bastırınca ağrı varmı? Yatakta dönerken ağrıyor mu? Sancı şeklinde değil ama umarım anlatabilmişimdir