Yegenimin oto koltugu ana kucagi vardi onun aynindan sahibinden.comda ikinci elini aldim:Kizlar ikizleri tasimak icin yeni dogduklarinda hastaneden cikarken falan ne kullanmayi düşünüyorsunuz portbebeleri pek beğenmiyorum almayi düsünmedim hic oto koltuğu-anakucagi aldim. Battaniyelere sarip onlarla tasinir mi siz nasil düşünüyorsunuz
ana kucağının markası ne canım 1,5 yaşına kadar kullanmak iyimişcanım bende ana kucağı aldım 1,5 yaşına kadar oto koltuğu aynı zamanda.Zaten artık tüm bebeklere hastaneden çıkar çıkmaz oto koltuguna oturtma zorunlulugu çıkardılar diye biliyorum . Bir süre araba almıcam zaten kışa gelecek doğum. Ana kucağıyla taşırım dedim
marka ve fiyat ne canım?Yegenimin oto koltugu ana kucagi vardi onun aynindan sahibinden.comda ikinci elini aldim:
Kisin sogukta ana kucagiyla kullanmak icinde su tulumlardan alacagim, ankarada cok uygun satan bir yer buldum ordan alacagim ama bi turlu kucugunu getiremediler:
ana kucağının markası ne canım 1,5 yaşına kadar kullanmak iyimiş
marka ve fiyat ne canım?
ayyy canım bayıldım bu tuluma :)Yegenimin oto koltugu ana kucagi vardi onun aynindan sahibinden.comda ikinci elini aldim:
Kisin sogukta ana kucagiyla kullanmak icinde su tulumlardan alacagim, ankarada cok uygun satan bir yer buldum ordan alacagim ama bi turlu kucugunu getiremediler:
evet canım kaştan kullanmadığın izin hakkını sonraya erteliyorbiliyorsunBen ikuzde izin olayini hiiiic anlamadim. Simdi ben 39. Haftada izin alsam bebeler 36da dogsa 4 hafta atilacakmi soneaya ? Ben calisabilir raporu almaya korkuyorum hele o son mesaji okidukdan sonra
öyle zaten bavulla gidilicek bı gidişle zaten benim doğum yapacağım hastane kucakta bebek çıkartılmasına izin vermiyor. ayyy görsek sağlıkla o günleri kuvöz filan olmadan evimize getirebilsek.Bende öyle düşünüyordum da yinede sorayım dedim canım hastaneye baya bi eşyayla gidicez bu gidişle
ben çok çektim her gittiğimde dr uma söyledim yürüyemiyordum bile hala öyle gerçi geçmedi hiçHaklısın canım olabilir eve gidince bakıcam mutlaka. Dediğin gbi onlar iyi olsun da gerisi gelir geçer. Ben onlarla ilgilimidir diye endişe ediyorum zaten. Garibime gitti bu ağrı. Korkuyo insan
evet ben biryerde 55tl ye gördüm ama evet emsallerine göre çok pahalı...Cok guzelmis ama pahaliymis birazhatta digerlerini. İki kati
kızlar ben okuldaki görevliyle konuştum tüm anne adayları için geçerli özel ve devlet fark etmez doğum öncesi kullanılmayan izinler doğum sonrasına aktarılabiliyor erken doğum gerçekleşse bile kullanılamayan izinler sonrasına ertelenebiliyor.izinlerin bittişinde ise çalışılan kurum anneye 1,5 saat arayla süt izni vermek zorundaBende öyle düşünüyordum da yinede sorayım dedim canım hastaneye baya bi eşyayla gidicez bu gidişle
sağol canım kraft aklımdaydı zaten hep sanırım bizde ondan alırız.canım kraft aldım ben kullanan anneler memnundu . 0-13 kiloya kadar araba koltugu olaraka kullanıyormuş ama 17-18 aya kadar çok rahat kullanmışlar . 250 tl den başlıyor fiyatları
sağol canım kraft aklımdaydı zaten hep sanırım bizde ondan alırız.
bu arada alışveriş konusunda yarıladınız mı naptınız ben ufak tefek bir kaç parça dışında sadece uyku setlerini aldım şu an için en büyük parçalarımız uyku setimiz yani :)
aynen indirimler ve uygunlar bizim için bir fırsat :) ben odaya baktım beğendim 2 hafta önce gidip bakmıştık sanırım aralık sonuna doğru sipariş vercez inşallahkraft fiyat olarak ta uygun geldi bize sonuçta herşeyden 2 tane alıyoruz :) ben cmt si bile çalışıyorum hiç birşey almadım dahaancak pusetleri aldım ama bu hafta sonu çıkıp odalarına bakıcam artık başlamak lazım
Ben tamamlamışım allahtan herşeyi çünkü yürümem imkanSız onları tek tek tamamlamak için... bir yatak eksik hatta geçen gün eşime dedim onun için dolaşacak halim yok siZ halledin kayınvalidemle zaten herkes aynı fikirde,acı çekiyorum resmen...kızlar bu arada www.bebegiminlistesi.com diye bir site var orda hazır listeler var içerikleri eksiklerimizi görmemize yarayabilir bence bakmakta fayda var
http://www.bebegiminlistesi.com/tum-kategoriler.aspx?pageID=188
Ben tamamlamışım allahtan herşeyi çünkü yürümem imkanSız onları tek tek tamamlamak için... bir yatak eksik hatta geçen gün eşime dedim onun için dolaşacak halim yok siZ halledin kayınvalidemle zaten herkes aynı fikirde,acı çekiyorum resmen...
Aynen,Herkeste olur normal sanırdım ama ağrılı olduğunungiç bilmezdim ... aman dikkatli olun fazla ayakta kalmamaya bakın kızlar Nasıl rezil bir şeymiş ben hiç dikkat etmememiştim ayakta kaldıysanız bir süre uzatın ayaklarınızı ya da çok oturduysanız biraz bacaklarınızı hareket ittirin bunlar yapılmalıymış ama çok geç öğrendim ben ilerlememesi ve doğumdan sonra geçmesi için dua ediyorum artık...hepimizin söylediği gibi "neyse bebeklerim iyi ya ben katlanırım"ahhh cnaım yaaa varisten dolayı demi ???
Var canım benim de artık çamaşırımın altına elimi sokup kaşıyorum belki de çok kaşıdın tahriş oldu krem de o yüzden yakmış olabilir ben 3 aylıktan beri kullanıyorum hiç böyle sıkıntı olmadı ama Dr gitmekle iyi yapmışsın ...Kizlar merhaba size bisi sormak istiyorum.bwnim gobegimde cok sukur kasintim yok ama goguslerimde cok kasintim var ve kipkirizi goguslerim altlari bile kizardi.sutyen takamiyorum.mustella diye krem aldim surdum oda yakti goguslerimi.birde cok sucak goguslerim.bunlar catlayacaginin belirtisimi acaba.sizlerdede boyle sorun varmi.yrn cildiyeye gidecegim.korktum bir an napacagimi bilemiyorum.ins kotu bisi yoktur.lutfen bana cwp yazin sizdede kasinti kizariklik varmi ve hangi kremi suruyorsunuz.bu arada bu kasinti ve kizariklk sadece goguslerimde var
Kizlar merhaba size bisi sormak istiyorum.bwnim gobegimde cok sukur kasintim yok ama goguslerimde cok kasintim var ve kipkirizi goguslerim altlari bile kizardi.sutyen takamiyorum.mustella diye krem aldim surdum oda yakti goguslerimi.birde cok sucak goguslerim.bunlar catlayacaginin belirtisimi acaba.sizlerdede boyle sorun varmi.yrn cildiyeye gidecegim.korktum bir an napacagimi bilemiyorum.ins kotu bisi yoktur.lutfen bana cwp yazin sizdede kasinti kizariklik varmi ve hangi kremi suruyorsunuz.bu arada bu kasinti ve kizariklk sadece goguslerimde var
Baby 2 go benim aldigimin markasi, 250 filan fiyati ben 90a aldim. Ama elimde aynisindan var diye bunu aldim. Araba montaj aparati olan ya da travel set icinde olanlardan dusunebilirsin.ana kucağının markası ne canım 1,5 yaşına kadar kullanmak iyimiş
marka ve fiyat ne canım?
Cok guzeller bendw bayildim ama depolarinda varmis kucukleri bi turlu cikaramadilar haftaya tekrar gidip bakicam insallah bu sefer getirmislerdirayyy canım bayıldım bu tuluma :)
Merhaba Can'ım geçmiş olsun bende kızarma galan yok ama göğüs uçlarım acayip kurudu pul pul oldu bende korktum aldım bir krem en çok tercih edilen ve memnun da kalınan bir ürün araştırdığım kadarıyla kuzenlerim falan çok muzdarip oldu bu konuda ben de önlem almak istedimKizlar merhaba size bisi sormak istiyorum.bwnim gobegimde cok sukur kasintim yok ama goguslerimde cok kasintim var ve kipkirizi goguslerim altlari bile kizardi.sutyen takamiyorum.mustella diye krem aldim surdum oda yakti goguslerimi.birde cok sucak goguslerim.bunlar catlayacaginin belirtisimi acaba.sizlerdede boyle sorun varmi.yrn cildiyeye gidecegim.korktum bir an napacagimi bilemiyorum.ins kotu bisi yoktur.lutfen bana cwp yazin sizdede kasinti kizariklik varmi ve hangi kremi suruyorsunuz.bu arada bu kasinti ve kizariklk sadece goguslerimde var