Ben de dün gitmeliydim aslında ama doktorum bu hafta hep doluymuş. Haftaya pazartesi gidicem artık. İşe gelmekte artık çok zor oluyor şuanda çarpıntı sıkıntı ne ararsanız vargünaydın canım ben de 30.haftada ayrılcam işten ne olursa olsun riske atmamak lazım dedi doktorum zaten bir kaç ikiz anneside ne kadar dinlenirsen o kadar iyi diyor.
nst ile de ben 2-3 hafta önce tanıştım :) çok erken oldu ama şükür bişey olmadı
ultrason ekranı gibi yanında duran bir alet var aynı muayene yatagına yatıyorsun tek fark yatakta kemer var ona bağlıyorlar seni karnındaki sancı falan da ekranda çıkıp kağıda yazılıyor
Ben de dün gitmeliydim aslında ama doktorum bu hafta hep doluymuş. Haftaya pazartesi gidicem artık. İşe gelmekte artık çok zor oluyor şuanda çarpıntı sıkıntı ne ararsanız var
Pazartesi rapor almayı düşünüyorum. 8 günde bu seneden yanacak iznim var. Bu haftayı atlatayım artık gelmem heralde işecanım benimki acil yaşanan şiddetli bir ağrıydı çok şükür bişey çıkmadı ama yakında sık sık gireceğiz zaten hepimiz 100 günün altına düştük artık ikiz oldukları için zorlaşıcaz sen mümkün oldukça yorma artık kendini gerekirse rapor falan al
Pazartesi rapor almayı düşünüyorum. 8 günde bu seneden yanacak iznim var. Bu haftayı atlatayım artık gelmem heralde işe
canım kaç dk. kaldın nst de?günaydın canım ben de 30.haftada ayrılcam işten ne olursa olsun riske atmamak lazım dedi doktorum zaten bir kaç ikiz anneside ne kadar dinlenirsen o kadar iyi diyor.
nst ile de ben 2-3 hafta önce tanıştım :) çok erken oldu ama şükür bişey olmadı
ultrason ekranı gibi yanında duran bir alet var aynı muayene yatagına yatıyorsun tek fark yatakta kemer var ona bağlıyorlar seni karnındaki sancı falan da ekranda çıkıp kağıda yazılıyor
canım kaç dk. kaldın nst de?
aboovvvalla tatlım dedim ya acil ağrıyla gittim nst yi karnına bağlıyorlar ama bir yandan da bebek kalp atışlarını takip etmek zorundalarmış
kız çok güzel verdide oğlan pozisyondan çok ugraştırdı oyüzden fazla sürdü tahjminimce 2 saat falan ama birde serum yedim ben bitene kadar çıkartmadılar
aboovvikiz olunca ikisini birden takip zor tabi ben orda uyumazsam iyi
Ben de öyle yapıcam kızlar artık gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben üç kat inip çıkıyorum derslerime girmek için,bir de sınıflarım epey hareketli okulun en fena 12.sınıfları,derste epey geriliyorum araba kullanıyorum giderken o bile zor geliyor sanırım ben kendim ve bebeklerimin sağlığı için bu haftadan itibaren gitmeyeceğim 30 u bile beklememem sanırım okul dönüşü baya hasta gibi oluyorum...zaten bişey kalmadı tatlım senin 30 a. benim teyzem 38 de doğurdu ikizleri ozaman çalışıyordu 25 haftalıkken hiç sıkıntısı bile yoktu gitmedi işe doğuma kadar yattı doktoru hep 38 haftayı görmesinin sebebini buna bağlıyor
canım seni bu kadar zorluyosa gitme bence de dinlenmek bizler için çok öenmli gerçekten, bende araba kullanıyorum Allahtan ev iş arası 10 dk mesafe, benimde odam 3.katta ölüm gibi oluyo inip çıkmak ama senin gibi sık sık inip çıkma yok tabi senin işin daha zor Allah yardımcın olsunBen de öyle yapıcam kızlar artık gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben üç kat inip çıkıyorum derslerime girmek için,bir de sınıflarım epey hareketli okulun en fena 12.sınıfları,derste epey geriliyorum araba kullanıyorum giderken o bile zor geliyor sanırım ben kendim ve bebeklerimin sağlığı için bu haftadan itibaren gitmeyeceğim 30 u bile beklememem sanırım okul dönüşü baya hasta gibi oluyorum...
Ben de öyle yapıcam kızlar artık gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben üç kat inip çıkıyorum derslerime girmek için,bir de sınıflarım epey hareketli okulun en fena 12.sınıfları,derste epey geriliyorum araba kullanıyorum giderken o bile zor geliyor sanırım ben kendim ve bebeklerimin sağlığı için bu haftadan itibaren gitmeyeceğim 30 u bile beklememem sanırım okul dönüşü baya hasta gibi oluyorum...
Ben kitap götürüyordum giderken oğlumda hem uzun sürüyo hem de sık sık olunca insan sıkılıyor ama evet uyduğum da olduaboovvikiz olunca ikisini birden takip zor tabi ben orda uyumazsam iyi
Ben kitap götürüyordum giderken oğlumda hem uzun sürüyo hem de sık sık olunca insan sıkılıyor ama evet uyduğum da oldu
hadiii ben o kadar yatamamvalla tatlım dedim ya acil ağrıyla gittim nst yi karnına bağlıyorlar ama bir yandan da bebek kalp atışlarını takip etmek zorundalarmış
kız çok güzel verdide oğlan pozisyondan çok ugraştırdı oyüzden fazla sürdü tahjminimce 2 saat falan ama birde serum yedim ben bitene kadar çıkartmadılar
ben masa başında çalışıyorum ve sabahları bazen işe gitmek istemediğimde kendime kalk öğretmenler gidiyor işe diyorum. Ama bu haftadan sonra daha da gelemem heralde. Haftaya rapor ve kalan izinlerimi alıp 30da ayrılırım diye düşünüyorum kısmetse. Allah kolaylık versin canım bence de artık rapor falan al gitmeBen de öyle yapıcam kızlar artık gitmeyi düşünmüyorum çünkü ben üç kat inip çıkıyorum derslerime girmek için,bir de sınıflarım epey hareketli okulun en fena 12.sınıfları,derste epey geriliyorum araba kullanıyorum giderken o bile zor geliyor sanırım ben kendim ve bebeklerimin sağlığı için bu haftadan itibaren gitmeyeceğim 30 u bile beklememem sanırım okul dönüşü baya hasta gibi oluyorum...
Sorma hem de nasıl var. Çarpıntı bende kurban bayramından bir hafta önce başladı. Nabzım 130lara kadar çıktı ve düşük tansiyon yaşadım. Günde bir kaç defa oluyor, yemeklerden sonra, uykudan uyanınca, azcık yorulunca oluyor. Artık alıştım mecburenKızlar nefes darlığı ve çarpıntı var mı sizde
İnşallah canım biz de görürüz 36dan sonrasını. Artık heyecan sardı beni. Geceleri artık doğum rüyaları görüyorum :) her gece uykum kaçınca doğumu, hastane olaylarını düşünüyorum iyice uykumu kaçırıyorum ama elimde değilzaten bişey kalmadı tatlım senin 30 a. benim teyzem 38 de doğurdu ikizleri ozaman çalışıyordu 25 haftalıkken hiç sıkıntısı bile yoktu gitmedi işe doğuma kadar yattı doktoru hep 38 haftayı görmesinin sebebini buna bağlıyor
Amin canım hepimizin yardımcısı olsun yani bu zamana kadar emek emek getirdik bu günden sonra çalışacağım diye inat edip bebekleri ve kendimi yormak istemiyorum bir de dinlenmenin doğumu ötelediğini söylüyor herkes bi de işime mi geliyor necanım seni bu kadar zorluyosa gitme bence de dinlenmek bizler için çok öenmli gerçekten, bende araba kullanıyorum Allahtan ev iş arası 10 dk mesafe, benimde odam 3.katta ölüm gibi oluyo inip çıkmak ama senin gibi sık sık inip çıkma yok tabi senin işin daha zor Allah yardımcın olsun
Çarpıntı merdiven çıkarken ya da yorulunca ama nefes darlığı sık sık oluyor oğluma masal okurken bile cümlelerim arasında durup nefes alıyorumKızlar nefes darlığı ve çarpıntı var mı sizde
alıcam alıcam hem nefes alamıyorum yürüyemiyorum çok çok yorulmuyor gibi görünsemde okula gidip gelmek bile başlı başına yoruyo artık bebekleri de kendimi de dinlendiricem evde de aynen ben herşeye koşardım ama artık yok yani insanlar biraz garipsiyor yani abartmıyor musun diye ama çoğumuz normal gebelikler geçirmedik yüreğimiz ağzımızda geldik bu günlere korumak istiyorum bu günden sonra daben masa başında çalışıyorum ve sabahları bazen işe gitmek istemediğimde kendime kalk öğretmenler gidiyor işe diyorum. Ama bu haftadan sonra daha da gelemem heralde. Haftaya rapor ve kalan izinlerimi alıp 30da ayrılırım diye düşünüyorum kısmetse. Allah kolaylık versin canım bence de artık rapor falan al gitme
normal canım işimize gelmesi boşveerr :) tabi senin görevin kutsal ona lafım yok ama kendi işim için diyim devletin işi bitmiyo biz kurtarcakmışız gibi kaptırıyorum bazen kendimi sallayanları gördükçe sinir oluyorum, ben bu halimle elimden geleni yapmaya çalışıyorum şu an kendimi ve bebeklerimi sırf iş yapmak istemeyen dangozlar yüzünden yoramam valla, çok doluymuşum ya benAmin canım hepimizin yardımcısı olsun yani bu zamana kadar emek emek getirdik bu günden sonra çalışacağım diye inat edip bebekleri ve kendimi yormak istemiyorum bir de dinlenmenin doğumu ötelediğini söylüyor herkes bi de işime mi geliyor ne
Çarpıntı merdiven çıkarken ya da yorulunca ama nefes darlığı sık sık oluyor oğluma masal okurken bile cümlelerim arasında durup nefes alıyorum
alıcam alıcam hem nefes alamıyorum yürüyemiyorum çok çok yorulmuyor gibi görünsemde okula gidip gelmek bile başlı başına yoruyo artık bebekleri de kendimi de dinlendiricem evde de aynen ben herşeye koşardım ama artık yok yani insanlar biraz garipsiyor yani abartmıyor musun diye ama çoğumuz normal gebelikler geçirmedik yüreğimiz ağzımızda geldik bu günlere korumak istiyorum bu günden sonra da