2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Canım bu bahsettiğin his kasılma hissi rahim ilerleyen haftalarda doğuma hazırlık için bu tarz kasılmalar yapmaya başlıyor olur sık sık tek dikkat etmen gereken 1 saatte 4den fazla ve düzenli aralıklarla oluyor,eğer Regl sancısına benzeyen bir sancı eşlik ediyorsa ve kasıklarında doluluk hissi gibi bir his oluyorsa Dr unu araman gerek bunlar doğum sancıları belirtisidir. Bunları panik yapma diye yazıyorum çünkü bu kasılmalar çok normal istersen elini karnın üzerine koyarak da hissedebilirsin ben de panik yapmıştım Dr um panik yapmamam için bunları anlattı sen de merak etme

Ayy can
ayyy canım gerçekten miii ( çok korktum şimdi. Ağrı olmuyor çok şükür ama doluluk hissi oluyor. Herzaman olmuyor günde 4-5 kez gibi. Bundan sonra takip edeyim. Nerden bileyim çocuk vuruyo sanıyorum. Ama ilginç olan vajinanın hemen üstünde olması kasık bölgesinde yani baya aşağıda. Elimle ne hissetmem gerek canım?? Yarın doktora gideyim ben en iyisi. Hala işe gidiyorum rapor alırım duruma göre

Gule gule kullanin cok guzeller :)
ayy bende de oluyodu boyle ayak cirpistirma elektrik carpamasi gibi bisi kasilmamiymis yaniiii saymak lazim demekki cok sukur agri esliginde olmadi hayirlisi bakalim bunlari bilmek bilimclenmek iyi bisi

Yok tatlım panik yapma diye söylüyorum normal diye...eğer kasılmalar şiddetlenirse elinin karnına koyduğunda toplanma hissi olurmuş yani normal için rahat olsun.eeee tabi bizim karınlarda boş alan yok geçen kontrolümde prenses kızım tam idrar torbamın üstündeydi dediğin gibi baya sıkı kavga ediyordu onunla iki dk bir tuvalete gitmem gerekiyordu doluluk hissi olması normal.ben Regl öncesi hissettiğimiz doluluk hissinden bahsediyorum. Ama tabi Dr kendi cümleleri ile anlatınca daha inandırıcı ve rahatlatıcı oluyor

Çok sağol canım bilinçlenmek gerçektn güzel. Ben de bazen çok sık gidiorm vc ye üstelik 2 damla bile gelmiyor neredeyse. Demekki bizim sıpalar oturuyomuş mesaneye. Kızlar inşallah hepimiz 30 lu haftaları görürz kucağımza alırz minik kuzularımızı sağlıkla

Benimde hapsurdugum da bıçak ağrısı gibi bir ağrı giriyor çok canım acıyor ama çok uzun surmuyor. her ağrı aklimizi alıyo zaten birde kızlar saç kestirme ve boyatma ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Maşallah cnm çok güzeller iyi günlerde sağlıcakla kullanmayı allah nasip etsin .. bizim besiklerde seninkinin tarzında bu ay sonu gelicek ler çok heycanli bundan sonraki evre bebişlerimizin besiklerini dolaplarini hazırlamak

Canım bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum hamileyken kesilmez bebeğin ömrü kısa olur gibi batıl inanç lara inanmıyorum allah bilir kimin ömrünün ne kadar olacağını. . Ama saç boyatma hakkında fikrim yok bazı organik boyalar la çok dibe inmeden boyaniyormus galiba

Ben de kestirmeyi düşünüyorum zaten röfle yaptırmıştım Dr uma danışarak zaten röflede dibe gelmiyor diye çekinmedim Dr organik boyayla boyayabilirsin demişti... Sonuçta iyi görünmek de insanı iyi ve sağlıklı hissettiriyor

Hepsi de cok guzel bayildim:) arabayla besigi bende begenmistim ama biz daha almadik. Arabadan emin degilim ne alacagima ama benim almaya karar verdigim besikte aynisi

Aynen :)degisik bir titreme oluyor elektrik ysrpmis gibi de degil de cok degisik. Hani ayaklarin uyusur boyle ayaga kalkinca o ayak elektriklenmis gibi titrer oyle degisik iste :))))

Bak simdi panik ysptim ben. Benimki oyle agrili bisey degil boyle tatli bir titreme oluyor. O da mi kasilma

Canim ben gecen ay doktora boyatmayi sordugumda guvenilir bitkisel boualarla boyat dedi. Genelde herseye rahat davranan kadin boya konusunda git boyat bisey olmaz demedi diye bende boyatmaktan cekindim acikcasi. Birde saclarim hizli uzuyor benim ve bembeyaz oldu su anda ama hic sallamiyorum :)

canım ben iki aylıktım ikiz olduğunu öğreneli 1-2 hafta olmuştu gittim kestirdim korkmuyomusun diye kuafördeki kız bile sordu batıl inanç onlar ya Allaha emanet bebişlerimiz, kestirmeye çok ihtiyacım vardı o yüzden hiç düşünmedim bile, boya yapmıyorum zaten o konuda sıkıntım yok

günaydın kızlar umarım herkes iyidir. Çalışan hatunlar ne yapıyorsunuz 30. haftada izne ayrılacak mısınız? Bir de bu nst nasıl bişey ne zaman giricez çok merak ediyorum :)

günaydın kızlar umarım herkes iyidir. Çalışan hatunlar ne yapıyorsunuz 30. haftada izne ayrılacak mısınız? Bir de bu nst nasıl bişey ne zaman giricez çok merak ediyorum :)
günaydın canım :) valla en son kontrolümde doktorum yasal hakkın başladığında kullanalım dedi zaten bizim için 30 dan sonrası epey risk teşkil ediyomuş ya o yüzden heralde, 4 aralıkta diğer kontrolüm o zaman 27.haftada olcaz bakalım o zaman net söyler heralde 30 da ayrıl diye doktorum ne zaman çık derse o zaman kullanmaya başlıcam canım iznimi, nst ile sanırım yakında tanışıcam :) son kontrolde artık nst günlerimiz başlıcak ikizlerde daha erken alıyoruz nst bizim için önemli dedi 4 aralıktaki kontrolden sonra 2 haftaya düşücek kontrollerimiz sonrada 1 haftaya düşecek bir hafta usg bir hafta nst diye gidicez dedi doktorum

Ben de doğuma yakın boyatayım diyorum korkuyorum açıkcası yine de fotoğraf çekiminde güzel dursun diye amacım :)

bende batıl inanç olduğunu düşünüyorum kestirmenin de etraftakiler çok konuşuyor az kaldı diye :/ bire benim saçlarım belimdeydi zaten dahada uzadı
boyada benim zaten koyu rengi de diplerde beyazlarım var desenize organik bulmadan boyatmak yinede riskli olabilir sonuçta kimyasal

günaydın canım ben de 30.haftada ayrılcam işten ne olursa olsun riske atmamak lazım dedi doktorum zaten bir kaç ikiz anneside ne kadar dinlenirsen o kadar iyi diyor.
nst ile de ben 2-3 hafta önce tanıştım :) çok erken oldu ama şükür bişey olmadı
ultrason ekranı gibi yanında duran bir alet var aynı muayene yatagına yatıyorsun tek fark yatakta kemer var ona bağlıyorlar seni karnındaki sancı falan da ekranda çıkıp kağıda yazılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…