2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
inşallah canım bakalım artık hayırlısı. belki sen biliyorsundur çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimi kullanabilirmiyim?
Günaydın hanımlar
harme Ades___ kızlar merakımdan soruyorum bebeklere kim bakacak siz çalışcaksınız bakıyorum da
canım bizim taraf içinde eşim tarafı içinde ilk torunlar bunlar, kayınvalidem eskişehirde oturuyor ama sık sık gelicek bırakmam dedim zaten :) annemde yakınımda oturuyor annemde kayınvalidemde kız kardeşimde teyzemde çok hevesliler bakmaya yardımcım çok anlayacağın zaten planladığım gibi olursa doğumdan sonra 3 ay yasal iznim 3 ay heyet raporu sonrasında da 3-4 ay ücretsiz düşünüyorum böylece 9-10.aylarına kadar ben yanlarında olmuş olcam sonrasında da annem bakıcak nasipse arada da kayınvalidem gelicek ya da biz gidicez böyle böyle büyücek pıtırcıklar inşallah

Doğum sonrası ücretsiz izin alıp göreve başlayıp bir daha yeniden ücretsiz izin alabiliyorsun doğumdan sonraki iki sene içerisinde parçalara bölebiliyorsan yani yapmayız diyorlar ama diret yönetmelik böyle.
Ve ne kadar şanslısın böyle maşallah kimsesiz hissettim kendimi

Bu arada kızlar biberon almayanlar için anne göğsünü bıraktırmayan müthiş bir şey buldum geç oldu ben başka marka aldım ama almayanlar Madela nın calma biberonu varmış.kullananlar çok iddialı.biZ anne memesi ve biberon olarak gitmeyi planlıyoruz yani iki saatte bir biri anne sütü alırken diğeri mama alacak dönüşümlü şekilde yani anne göğsünü bırakmamaları gerekli ki sütümüz kesilmesin umarım tembelleşip beni pompaya mahkum etmezler... Almayanlar bir baksın derim

hmm anladım canım sağol bilgin için, öyle deme canım olur mu öyle şey bir yolu bulunur elbet destekçin çıkar :)
evet ben almamıştım hemen araştırayım.

Bu arada kızlar geçenlerde göğüs ucu kremlerinden bahsetmiştik burda mı diğer topiktemiydi tam hatırlamıyorum ama doktoruma sordum dün paylaşmayı unutmuşum. daha çok erken tetikleyebiliyo rahim kasılmalarını ben zaten uygun haftada sana haber veririm ama30-32.haftalarda başlarsın dedi sizinde bilginiz olsun

bende almadım bende araştırayım bakim

maşallah canım destekçin çok olacak belliki :) Rahat edersin en azından sende

Kizlar ikizleri tasimak icin yeni dogduklarinda hastaneden cikarken falan ne kullanmayi düşünüyorsunuz portbebeleri pek beğenmiyorum almayi düsünmedim hic oto koltuğu-anakucagi aldim. Battaniyelere sarip onlarla tasinir mi siz nasil düşünüyorsunuz

Bence de portbebe çok köylü işi geliyo artık iki tane ana kucağı otu kolt alıcam da sizin de bacaklarınız Ağrıyo mu bugün başladı

Bence de portbebe çok köylü işi geliyo artık iki tane ana kucağı otu kolt alıcam da sizin de bacaklarınız Ağrıyo mu bugün başladı
Evet canım agriyor benimde kan dolaşımıyla alakali diye düşünüyorum gece kalktığımda elektrik çarpıyor sanki her hafta şikayetler artıyor son gunlerde kasık agrım cogaldi mide yanmasi hic gecmiyor. Allah yardımcınız olsun şafak sıkıştırıyor

Canım o çanta gibi olanlar hiç güzel gözükmüyor bende bir tane vardı oğlumdan kalan otokoltuğu-anakucağı gibi olanlardan bir tane daha aldık aynından onlar bana hem daha güzel hem de daha emin geliyo oğlumu onunla büyütmüştüm sarıp sarmalayıp düzgün düzgün heryere götürülüyor tabi benim şahsi fikrim

Kızlar benim sağ bacak arası felaket durumda. Yattığım yerden kalkamıyorum, sağ bacağım ve belimin sağ kısmı çok fena ağrıyo. Doktor anlamadı pek. Tam genital bölgenin sağ tarafı yani bacak arası gibi ben de anlamadım. 1 aydır böyle.aynı ağrıyı yaşayan var mı. Otururken ayaktayken sorun yok ama yattığımda ne dönebiliyorum ne kalkabiliyorum

Canım benim de aynen ama sol tarafımda haftalardır Var bir ağrı ben batık filan sanmıştım bir baktım ki varis olmuş bir damarım.kocaman şişmiş tabi göbekten aşağısını görmeyince farketmiyorsun,acaba bir aynayla baksan mı ki.batma yanma ve ağrı yaparmış varis yaşamadan bilmiyor insan;insanın olmıcak yerinde varis çıkarmış ve varis te ağrırmış bebeklerimiz sağ olsun ne yapalım

Canım benim de aynen ama sol tarafımda haftalardır Var bir ağrı ben batık filan sanmıştım bir baktım ki varis olmuş bir damarım.kocaman şişmiş tabi göbekten aşağısını görmeyince farketmiyorsun,acaba bir aynayla baksan mı ki.batma yanma ve ağrı yaparmış varis yaşamadan bilmiyor insan;insanın olmıcak yerinde varis çıkarmış ve varis te ağrırmış bebeklerimiz sağ olsun ne yapalım

Ben ikuzde izin olayini hiiiic anlamadim. Simdi ben 39. Haftada izin alsam bebeler 36da dogsa 4 hafta atilacakmi soneaya ? Ben calisabilir raporu almaya korkuyorum hele o son mesaji okidukdan sonra

Bende öyle düşünüyordum da yinede sorayım dedim canım hastaneye baya bi eşyayla gidicez bu gidişle

Haklısın canım olabilir eve gidince bakıcam mutlaka. Dediğin gbi onlar iyi olsun da gerisi gelir geçer. Ben onlarla ilgilimidir diye endişe ediyorum zaten. Garibime gitti bu ağrı. Korkuyo insan

canım hiç düşünmemiştim ama bizde oto koltuğu-ana kucağı olanlardan alıcaz onları kullanırız hastaneden çıkarken yani İnşallah o günleri görelim
Ben ikuzde izin olayini hiiiic anlamadim. Simdi ben 39. Haftada izin alsam bebeler 36da dogsa 4 hafta atilacakmi soneaya ? Ben calisabilir raporu almaya korkuyorum hele o son mesaji okidukdan sonra
canım ben dediğini anlamadım ama izin aldıktan sonra yasal süren dolmadan doğum gerçekleşirse geri kalan yasal hakkın doğum sonrasına aktarılıyormuş tabi bunun için gerekli belgeler vardır ve bunu sgk ya sunmamız gerekir büyük bir ihtimal.o işleri artık detaylı öğrenmemiz gerekir sanırım bilinçlenme zamanımız geldi bu konuda.

canım bende ana kucağı aldım 1,5 yaşına kadar oto koltuğu aynı zamanda.Zaten artık tüm bebeklere hastaneden çıkar çıkmaz oto koltuguna oturtma zorunlulugu çıkardılar diye biliyorum . Bir süre araba almıcam zaten kışa gelecek doğum. Ana kucağıyla taşırım dedim

canım aynı ağrıyı geçen hafta çok şiddetli yaşadım hatta hastaneye gidip nst ye bile bagladılar. Tahlil şu bu hiçbişey çıkmadı Doktroun dediğine göre ya fıtık başlangıcı yada rahim çok hızlı büyüdüğü için olabiliyormuş.Halada çekiyorum ogünden sonra hiç geçmedi yani

Cok guzelmis ama pahaliymis biraz hatta digerlerini. İki kati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…