2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Kusura bakma kendimi de kimseyi de telaslandirmak istemem sadece baskalari da varsa telaslanmayiz diye dusundum ...zira benim durumum bastan beri böyle ...Rabbim bebeklerimizi sağlıklı sihaatli eli yüzü düzgün akıllı hayırlı evlatlar olarak versin insallah... hakkini helal et
Yok canım senin için söylemedim. Bi arkadaş bebeğini kaybetmiş dediler de okudum kalbi durmuş 26 haftada. Çok üzüldüm taktım kafaya. Yoksa ben de senin gbiyim

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı :KK49::KK49: kuzucuklarımın ikiside gayet iyilermiş çok şükür:KK68: 27-28 cm civarındalar biri 463 gr biri 486 gr :nazar: ve ve veeee ben iki haftada 300 gr alarak rekor kırdım ve bu 300 gr ın 245 i zaten çocuklara gitmiş acaip mutluyum :nazar::KK73: ikiside gayet oynaktı zor gördük yüzlerini ama uzun vakit geçirince dayanamayıp pes ederek gösterdiler yüzlerini dvd verdi doktorumuz. ama yazık soldaki yine ezikgillerden :KK48: tam soldaki yüzünü açıyo bakıcaz sağdaki hemen popoyu çıkartıyo ayağı uzatıyo sürekli engelliyo görmemizi :KK48: resmen sağdaki soldakinin yüzüne oturur pozisyondaydı bi ara :KK70: bir sonraki kontrolümüz bir ay sonra 4 aralıkta bu seninle son uzak ayrılışımız dedi doktorum ondan sonra 2 haftada bir sonra da haftada bir görüşücez ve nstlere başlıcaz ikiz olduğu için erken girmen gerek dedi ve 30.haftada sonra çalışman pek uygun olamayabilir yasal haklarını net öğren bir sonraki kontrolde konuşalım dedi

Ayyy canım maşallah gözünaydın çok sevindim senin adına kilo da almış maşallah kuzucuklara

Ayyy canım maşallah gözünaydın çok sevindim senin adına kilo da almış maşallah kuzucuklara
sağol canım benim evet almışlar nasıl mutlu olduk onları görünce Rabbim hepimize nasip etsin yüzlerini görmeyi :KK68:
bu arada ben bayaa bayaa doğum izni araştırmaya başladım doktorum 30dan sonra çalışmasan iyi olur araştır bi yasal haklarını ona göre hareket edelim dedi
Kizlar merhaba ben 19+4teyim bebekler 300 gr dedi dr um. Sizinkiler kac gr oldular
canım bence çok iyi kiloları, ben 23+1 deyim 463-486 gr lar ve gayet iyi dedi doktorumuz

sağol canım benim evet almışlar nasıl mutlu olduk onları görünce Rabbim hepimize nasip etsin yüzlerini görmeyi :KK68:
bu arada ben bayaa bayaa doğum izni araştırmaya başladım doktorum 30dan sonra çalışmasan iyi olur araştır bi yasal haklarını ona göre hareket edelim dedi

canım bence çok iyi kiloları, ben 23+1 deyim 463-486 gr lar ve gayet iyi dedi doktorumuz

evet canım normal yasal süreç 32 de başlıyormuş ama devlet ikizlere 2 hafta ek süre veriyomuş

Merhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorum:KK43: benzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah
Canım telaş yapma benim de senin gibi bi bebeği çoook nadir hissediyorum. Haliyle korkuyorm. Ama benim gibi olanları duyunca sevindim :) Allah sağlıkla doğmak nasip etsin hepimizin yavrularına inşallah

evet canım normal yasal süreç 32 de başlıyormuş ama devlet ikizlere 2 hafta ek süre veriyomuş
ikiz bebekler için doğum öncesi olan 8haftaya 2hafta daha ekleniyor doğum öncesi 10 hafta oluyor yani 30haftadan itibaren istersen doğum iznine ayrılabiliryorsun diye biliyorum ben de aynen... Şimdi ben o 5haftayı Nasıl geçireceğim diye soruyorum kendime çünkü ben okulun en fena sınıflarına giriyorum stresten kasılıyorum artık tek başına yürümek ve merdiven çıkmak da cabası ama salmıyacağım kendimi psikolojik olarak

Kızlar kötü haberlerden bahsetmeyelm nolur:KK43:( bütün günüm kötü geçti doktora gitmek istiyorum o derece. Allah sağlık versin yavrlarımıza inşallah. Ben de bütün gün karnımı kolluyorum ikisini de hissetmeye çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Ben de sizin gbi birini nadiren hissediyorum. Allah yardımcımız olsun dua edelim bol bol
Canım ben de okuduğumdan beri kendime gelemedim valla foruma girip okumaya çekiniyorum öyle olunca o derece yani zaten bedenen zorlanırken daha büyük zorluğu psikolojik olarak çekiyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi sapasağlam kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin inşallah ❤️❤️

ikiz bebekler için doğum öncesi olan 8haftaya 2hafta daha ekleniyor doğum öncesi 10 hafta oluyor yani 30haftadan itibaren istersen doğum iznine ayrılabiliryorsun diye biliyorum ben de aynen... Şimdi ben o 5haftayı Nasıl geçireceğim diye soruyorum kendime çünkü ben okulun en fena sınıflarına giriyorum stresten kasılıyorum artık tek başına yürümek ve merdiven çıkmak da cabası ama salmıyacağım kendimi psikolojik olarak
Allah kolaylık versin yardım etsin canım benim mesleğin çok güzel bir o kadar zor tabi hele bu durumdayken sakın bırakma kendini :KK68: evet öncesinde bizim 10 hafta yasal hakkımız var doktorum yasal hakkını kullan diyo ama ben 2 hafta bile çalışabilir raporu alabilsem çok iyi olur benim için zaten masa başındayım sıkıntım yok merdiven hariç :KK43: bende 657 ye tabiyim içişleri bakanlığına bağlıyım, doğum sonrasına aktarabildiğim kadar aktarmayı istiyorum inşallah olur bakalım

Allah kolaylık versin yardım etsin canım benim mesleğin çok güzel bir o kadar zor tabi hele bu durumdayken sakın bırakma kendini :KK68: evet öncesinde bizim 10 hafta yasal hakkımız var doktorum yasal hakkını kullan diyo ama ben 2 hafta bile çalışabilir raporu alabilsem çok iyi olur benim için zaten masa başındayım sıkıntım yok merdiven hariç :KK43: bende 657 ye tabiyim içişleri bakanlığına bağlıyım, doğum sonrasına aktarabildiğim kadar aktarmayı istiyorum inşallah olur bakalım
İnşallah Canım ben de aynen öyle düşünüyordum mümkün olduğu kadar çalışıp doğum sonrasına aktarayım diyordum ama bende şu vulva varisleri çıkınca yürüyüp hareket edemez oldum Benim planlarım pek tutmayacak gibi;dilerim senin planların uyar çünkü mümkün olduğu kadar geriye atmak çok çok daha mantıklı❤️❤️

Günaydın hanımlar :KK60:
harme harme Ades___ Ades___ kızlar merakımdan soruyorum bebeklere kim bakacak siz çalışcaksınız bakıyorum da
Canım ben kendim bakıcağım ne annemden ne kayınvalidemden yardım alamıyorum allahtan mesleğim benim biraz müsait de iki ay ücretsiz izin alıp yaz tatiliyle birlikte eylüle kadar (sonraki eğitim dönemine kadar yani) büyütüp sonrası için bakıcı düşünüyorum ama en azından 7 aylık olana kadar ben ve oğlum :-) bakacağız çünkü emziklerini bi de mamalarını o vericekmiş :KK200: şaka bir yana öyle akraba eş dost yardımcı olacak kişim yok sıla geliniyim ben :110:

Canım ben kendim bakıcağım ne annemden ne kayınvalidemden yardım alamıyorum allahtan mesleğim benim biraz müsait de iki ay ücretsiz izin alıp yaz tatiliyle birlikte eylüle kadar (sonraki eğitim dönemine kadar yani) büyütüp sonrası için bakıcı düşünüyorum ama en azından 7 aylık olana kadar ben ve oğlum :-) bakacağız çünkü emziklerini bi de mamalarını o vericekmiş :KK200: şaka bir yana öyle akraba eş dost yardımcı olacak kişim yok sıla geliniyim ben :110:

allahtan işten yana biraz şanslısın canım yaa Allah yardımcın olsun hele ki o minnak oğlun nasılda annesine yardımcı olmak için çabalıyor maşallah . Benim annemde kayınvalim de yakın ama her ikiside hem hasta hemde bakması gereken torunları var
ben özel sektördeyim işi bırakıcam artık onlar yine bana yardıma gelirlerde 2 tane olunca tüm gün bakmaları imkansız olacak
napalım ikizler büyüyene kadar biz onlara bakarız sonra onlar bize :KK9:

allahtan işten yana biraz şanslısın canım yaa Allah yardımcın olsun hele ki o minnak oğlun nasılda annesine yardımcı olmak için çabalıyor maşallah . Benim annemde kayınvalim de yakın ama her ikiside hem hasta hemde bakması gereken torunları var
ben özel sektördeyim işi bırakıcam artık onlar yine bana yardıma gelirlerde 2 tane olunca tüm gün bakmaları imkansız olacak
napalım ikizler büyüyene kadar biz onlara bakarız sonra onlar bize :KK9:
Alışırız canım Bakarız bakarız iki haftaya alışırız diyerek kendimi motive ediyorum ❤️❤️ Allah dağına kadar kar verir büyüdüklerinde tadından yenmez

aynen canım sağlıkla gelsinler de herşey olur diyorum bende Senin ufaklık kaç yaşındaydı ?
Amin Canım tek duam onlar için bunşimdilik sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza inşallah .5,5yaşında oğlum zaten onun isteği üzerine Bebek düşünmeye başlamıştık ve bir sene önceki duası kabul oldu oğlumun herkese geçen sene benim iki kardeşim olacak biri kız biri erkek olacak diyormuş herkes beni hamile sanıyordu yok diye anlayamıyordum kimseye 6 ay sonra ise tam da onun söylediği gibi oldu şimdi bekliyoruz bebeklerimizi çünkü onun da bebekleriymiş ❤️❤️

Amin Canım tek duam onlar için bunşimdilik sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza inşallah .5,5yaşında oğlum zaten onun isteği üzerine Bebek düşünmeye başlamıştık ve bir sene önceki duası kabul oldu oğlumun herkese geçen sene benim iki kardeşim olacak biri kız biri erkek olacak diyormuş herkes beni hamile sanıyordu yok diye anlayamıyordum kimseye 6 ay sonra ise tam da onun söylediği gibi oldu şimdi bekliyoruz bebeklerimizi çünkü onun da bebekleriymiş ❤️❤️

ayyy cnaım benim yaaa nasıl temiz kalpliler işte melek hepsi kuzunun duaları kabul olmuş.Abi olacak annesine yardım edecek :)

X