- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
Oyyy Allah sağlıkla gitmelerini nasip etsin bu boylarda olup da sevimli olmayan var mı acabaBende pazar eşimle seçim sonrası çıkıp dolaştım biraz bu disneyin 7 li hastahane çıkışları indirime girmişti onlardan birer tane aldık kaç tane hastahane çıkışı alınması gerekir bende bilmiyorum
Biberon konusunda bende avent almayi düşünüyorum e bebekte fln indirim oluyor bazen çok takip etmek gerekiyor
1. Sayfaya fikir olsun diye alisveris listesi eklemistim. Oraya alinmasi gereken seyleri soylerseniz ekleyeyim. Ben bir suru sey aldim ama daha alinacak bi o kadar ihtiyac var. Araba ve besik daha alamadim mesela.Yazip sizi de uzmek istemezdim ama bugun subat anneleri grubunda bi kiz bebegini kaybetmis onu okudum hic iyi degilimKızlar ben daha hic bişey almadım sanırım artık baslamam lazım böyle biberon emzik ekstra bişeyler alınca yazında banada fikir olsun
Kizlar aramizda biseyler mi okusak ne yapsak ben korkuyorum artik siz nasilsinizBen yeni doğanların küçüklerini yani küçük kalıp olanlarını aldım ikişer takım baZı markalar baya yapılı bebeklere göre çalışıyor ben hastane çıkışı dediğimde hep büyükleri gösterdiler sonra ikiz deyince o Zaman size şunları verelim daha küçük diye başka markaları gösterdiler ben hep en miniklerini aldım inşallah 2-2,5 kilo olurlar da zorlanmayız.
O zaman sana guvenerek ekstra emzik basligi almiyorum :) Sadece genis agizli 125lik 2 biberon :) 2 de eski aldiklarim 4 biberon yeter insallahKüçüklerlen yetiyo canım sadece hani düşerse yıkanacak yer filan bulunmaz diye birer yedek yeterli olur ve en güzeli internetten alış veriş hele ki biz tombikler için
1. Sayfaya fikir olsun diye alisveris listesi eklemistim. Oraya alinmasi gereken seyleri soylerseniz ekleyeyim. Ben bir suru sey aldim ama daha alinacak bi o kadar ihtiyac var. Araba ve besik daha alamadim mesela.Yazip sizi de uzmek istemezdim ama bugun subat anneleri grubunda bi kiz bebegini kaybetmis onu okudum hic iyi degilim((
Oooyy cok guzeller gule gule giysinler :)Bende pazar eşimle seçim sonrası çıkıp dolaştım biraz bu disneyin 7 li hastahane çıkışları indirime girmişti onlardan birer tane aldık kaç tane hastahane çıkışı alınması gerekir bende bilmiyorum
Biberon konusunda bende avent almayi düşünüyorum e bebekte fln indirim oluyor bazen çok takip etmek gerekiyor
mutlu umutlu birkadin harme http://www.mamacim.com/emzik-298 Bu siteden aldım ben bir çok şeyi bazen kampanyalar oluyor fiyatlar epey düşüyor bakmanızı tavsiye ederim çabuk kargoluyorlar bir de ...
Amin canim insallah hep birlikte yasayalim o sevincim hepimizin bebisleri saglikla sihhatle hayirla girsinler evimize. Basta ayri korku ortada ayri simdi de hissetmeye baslayinca daha da ayri korkuyorumAhh canım benim ilk andan beri o korkuyu o kadar çok yaşıyorum ki o yüzden hala bebeklerime bişey almaya cesaret edemedim
Rabbim korusun bebeklerini sağ salim kucağımiza alalım
Bende pazar eşimle seçim sonrası çıkıp dolaştım biraz bu disneyin 7 li hastahane çıkışları indirime girmişti onlardan birer tane aldık kaç tane hastahane çıkışı alınması gerekir bende bilmiyorum
Oyyy Allah sağlıkla gitmelerini nasip etsin bu boylarda olup da sevimli olmayan var mı acaba
Oooyy cok guzeller gule gule giysinler :)
Canim benimgGüle gülessağlıklı günlerde kullansinlar
Tek dikkat etmen gereken yavaş akış olması canım öyleyse sana yeter bu emziklerO zaman sana guvenerek ekstra emzik basligi almiyorum :) Sadece genis agizli 125lik 2 biberon :) 2 de eski aldiklarim 4 biberon yeter insallah
Can'ım aynısını yaşıyorum çünkü bebeklerin biri içeri dönük hareketleri o yöne olunca daha az hissediliyor biri utanmasa ayağını karnımdan dışarı çıkarıcak diğerini ise dikkat ettiğimde ancak hissediyorumMerhaba, 30+4 gunluk ikiz erkek bebeklerime hamileyim. Karnimin sol tarafinda hareketleri hissediyorum ama sag tarafindan o kadar hissedemiyorum. Doktor bir sorun yok diyor ama endiseleniyorumbenzer bir sey yasayan var mi acaba? Rabbim hayirlisiyla herkese sağlıklı sihaatli akilli hayirli evlatlar versin İnşallah
Inşallah saglikli sihatli elleri yuzleri duzgun akıllı hayırlı evlatlar olsunlar.... dusunmeden edemiyorumCan'ım aynısını yaşıyorum çünkü bebeklerin biri içeri dönük hareketleri o yöne olunca daha az hissediliyor biri utanmasa ayağını karnımdan dışarı çıkarıcak diğerini ise dikkat ettiğimde ancak hissediyorum
Amin inşallah.Benimde aynı Canım bazen ben de endişe ediyorum aynı sebepten, ulrason esnasında Dr uma da sordum aynı cevabı verdi ama ben de merak ettim başkaları da var mı bizim gibiInşallah saglikli sihatli elleri yuzleri duzgun akıllı hayırlı evlatlar olsunlar.... dusunmeden edemiyorumsol cok hareketli sagda ise zaman zaman dikkat edersem hissedebiliyorum.. Dr Soldaki baskin o yuzden diyor...bir de sol taraf karnim daha disarda sanki sag taraf iceride...sola dogru daha sis karnim...sagdaki bebek daha derinde diye dusunup ona bagliyorum. ..ama benzer durumda olanlar varsa kendimi daha iyi hissedecegimi dusunerek yazdım ve cevap bekliyorum... cevabin icin teşekkür ederim
Umarim benzer durumda olanlar vardir zira daha iyi hissederim... bebeklerimin ikisinin de basi aşağıda pozisyonlari ayni yani.. tek fark sol tarafim daha disarida sag ise iceride...belki sagdaki bebegim derinde oldugu icindir diyorum...zira bastan beri böyle solda sık sık; sagda cok nadiren his var...Amin inşallah.Benimde aynı Canım bazen ben de endişe ediyorum aynı sebepten, ulrason esnasında Dr uma da sordum aynı cevabı verdi ama ben de merak ettim başkaları da var mı bizim gibi
Kusura bakma kendimi de kimseyi de telaslandirmak istemem sadece baskalari da varsa telaslanmayiz diye dusundum ...zira benim durumum bastan beri böyle ...Rabbim bebeklerimizi sağlıklı sihaatli eli yüzü düzgün akıllı hayırlı evlatlar olarak versin insallah... hakkini helal etKızlar kötü haberlerden bahsetmeyelm nolur( bütün günüm kötü geçti doktora gitmek istiyorum o derece. Allah sağlık versin yavrlarımıza inşallah. Ben de bütün gün karnımı kolluyorum ikisini de hissetmeye çalışıyorum. Psikolojim bozuldu. Ben de sizin gbi birini nadiren hissediyorum. Allah yardımcımız olsun dua edelim bol bol