- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biberon olarak ne düşünüyorsunuz? ben avent düşünüyorum yenidoğan biberon seti uygun olur mu sizce bizlere? içinde 2 tane 120 lik iki tane 240 lık var çünkü
Ben avent aldım dediğin seti.kullananlar memnunlarmış ben oğlumda tamamen farklı bir biberon markası kullanmıştım,ama her eczanede parçası-emziği vesairesi bulunmuyordu aventi almamın sebebi bu her eczanede her parçası var birşey unutulup bozulursa herhangi bi eczaneden temin ediliyor
Evet evet Canım bir tane set aldım sadece,ikisine de bir büyük bir küçük olmuş oldubende bende iyi yorumlar aldım hep, bir de setin içinde 2 şer tane olması cazip geldi tek setle ikisine birden biberon olmuş oluyo, sen bir tane set aldın dimi?
Canım sen beslenmene dikkat et, arı sütü falan ye, kalbini de ferah tut bak nasıl güzel gelişecek bebişin. Yolun yarısını çoktan devirdik inşallah bundan sonra da aynı hızla büyüyecek cimcimeler :)Canım kordonlari ortak değil çift yumurta ayrı ikisininde kordonu bi tanesinin kordonu umblikal arter tek damarli yani normalde kordonda 3 damar oluyomus onuda takip edicek hiç bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz işte
Ben ikiz grubu okuyorum arada. Genelde 6. aya kadar falan en fazla 120lik kullanıyorlarmış. 5er 5er artırıyorlarmış. Ben de o yüzden ilk başta 120 yada 125lik 2 tane alayım sonra büyük alırım diyorum. Geçen a101e gelen Nuk cam biberondan 2 tane 125lik almıştım. Şimdi de 2 tane dr browns alıcam 120lik. Avent yenidoğan seti hoşuma gitmişti ama kullananlardan ben memnunum diyen bir tane arkadaşım oldu. Çevremde sordumlarım dr brownsu daha çok tavsiye ediyorlar bende ondan almaya karar verdim.kızlar biberon olarak ne düşünüyorsunuz? ben avent düşünüyorum yenidoğan biberon seti uygun olur mu sizce bizlere? içinde 2 tane 120 lik iki tane 240 lık var çünkü
hmm doğru aslında, ama bence ayırmak gerek anca genel biberon temizliğinde kaynattıktan sonra değişse olur ama kullanırlarken işaretlemek lazım diye düşündüm şu an :)Dr browns şu biberon : http://drbrownsturkey.com/urun/genis-agiz-biberon-120-ml
Aklıma yalnız bişey takıldı, şimdi bebeklerin biberonlarını karıştırmak sorun olur mu sizce, işaret mi koymak lazım yoksa telaştan öyle ayrıntılara giremezmiyiz :)
Bende bir sürü biberon oldu ben almıştım aventin Geniş başlıklınolanından annemde senin dediğin Nuk lardan 125 ilk olanından iki tane almış aslındadeneyip göreceğiz oğlumda hem meme hem biberon kıllanıyordum nuby diye bir markanınkini almıştım biberona alışıp anne göğsünü bırakmasın diye ikisibirlikte gitti ama sonra nuby nin emziğini filan heryerde bulamayınca bir kaç eczane gezince biraz soğudum o yüzden bu kez bilindik markalara yöneldim Dr browns un geniş ağızlı olanını alacaktım bir kaç yere baktım bulamadım şimdi de gelişim durumlarına göre bunları deneyip olmazsa başka markalarayönelecek bendeBen ikiz grubu okuyorum arada. Genelde 6. aya kadar falan en fazla 120lik kullanıyorlarmış. 5er 5er artırıyorlarmış. Ben de o yüzden ilk başta 120 yada 125lik 2 tane alayım sonra büyük alırım diyorum. Geçen a101e gelen Nuk cam biberondan 2 tane 125lik almıştım. Şimdi de 2 tane dr browns alıcam 120lik. Avent yenidoğan seti hoşuma gitmişti ama kullananlardan ben memnunum diyen bir tane arkadaşım oldu. Çevremde sordumlarım dr brownsu daha çok tavsiye ediyorlar bende ondan almaya karar verdim.
Bi de süt saklama kabı seti alıcam. O sette de sanırım 4 tane falan oluyor. Onlarında ağzına emzik takılabiliyormuş. Onun da ağzına geniş ağızlı gaz engelleyici özellikte bişey bulabilirsem biberon olayı tamam diye düşünüyorum. Ama daha saklama setinin markasına karar veremedim.
Ben farklı renk ve desenlerde aldım bi pembe bi mavihmm doğru aslında, ama bence ayırmak gerek anca genel biberon temizliğinde kaynattıktan sonra değişse olur ama kullanırlarken işaretlemek lazım diye düşündüm şu an :)
bir kız bir erkek olunca kolay tabi karışma ihtimali yok ne güzel bende üstlerine isim kazırım artıkBen farklı renk ve desenlerde aldım bi pembe bi mavi
Dediğin gibi biberona bişey olmuyor da emzikleri fazla almak lazım sanırım. Ben artık mağaza mağaza gezemiyorum Geçen seçim öncesi tatil diye gezdim çok rahatsızlandım. Çok şükür ki internet var internnetten alıcam biberon, tırnak makası aspiratör tarzı şeyleri.Bende bir sürü biberon oldu ben almıştım aventin Geniş başlıklınolanından annemde senin dediğin Nuk lardan 125 ilk olanından iki tane almış aslındadeneyip göreceğiz oğlumda hem meme hem biberon kıllanıyordum nuby diye bir markanınkini almıştım biberona alışıp anne göğsünü bırakmasın diye ikisibirlikte gitti ama sonra nuby nin emziğini filan heryerde bulamayınca bir kaç eczane gezince biraz soğudum o yüzden bu kez bilindik markalara yöneldim Dr browns un geniş ağızlı olanını alacaktım bir kaç yere baktım bulamadım şimdi de gelişim durumlarına göre bunları deneyip olmazsa başka markalarayönelecek bende
Sende 1 mavi 1 beyaz alırsın olmazsa. nuklar renkli de browns yeni doğan beyazmış. Ben de öyle olunca aynısı alırsam karıştırırım diye düşündüm şimdi :) yoksa genelde bende bi pembe bi mavi alıyorum herşeyibir kız bir erkek olunca kolay tabi karışma ihtimali yok ne güzel bende üstlerine isim kazırım artık
aventin seti de beyaz :) benim bi çare bulmam lazım sanırım :)Sende 1 mavi 1 beyaz alırsın olmazsa. nuklar renkli de browns yeni doğan beyazmış. Ben de öyle olunca aynısı alırsam karıştırırım diye düşündüm şimdi :) yoksa genelde bende bi pembe bi mavi alıyorum herşeyi
Etiket yaparsın annesi yada ojeyle filan altına işaret yaparsın bi gelsinler de vaktinde tabii insan gördükçe heyecanlanıyorbir kız bir erkek olunca kolay tabi karışma ihtimali yok ne güzel bende üstlerine isim kazırım artık
Ben yeni doğanların küçüklerini yani küçük kalıp olanlarını aldım ikişer takım baZı markalar baya yapılı bebeklere göre çalışıyor ben hastane çıkışı dediğimde hep büyükleri gösterdiler sonra ikiz deyince o Zaman size şunları verelim daha küçük diye başka markaları gösterdiler ben hep en miniklerini aldım inşallah 2-2,5 kilo olurlar da zorlanmayız.Kızlar peki size bişey sormak istiyorum bizim bebekler 36.haftada alınacak ya ortalama bir aksilik olmazsa inşallah biliyorsunuz biraz ufak olacaklar yeni doğan seti Nasıl alacaksınız prematüre mi ? Bir de kaçar tane alacaksınız yeni doğan set çünkü 2 şer adet öneriyorlar hastane çantası için ???
Küçüklerlen yetiyo canım sadece hani düşerse yıkanacak yer filan bulunmaz diye birer yedek yeterli olur ve en güzeli internetten alış veriş hele ki biz tombikler içinDediğin gibi biberona bişey olmuyor da emzikleri fazla almak lazım sanırım. Ben artık mağaza mağaza gezemiyorum Geçen seçim öncesi tatil diye gezdim çok rahatsızlandım. Çok şükür ki internet var internnetten alıcam biberon, tırnak makası aspiratör tarzı şeyleri.
Peki emzikleri hemen yıpranıyor mu ? Mesela emzik 0-3 ay diyor. 3 ay için bir emzik yetiyor mu ?
İnşallah Can'ım benim de tek temennim 2,5 kg ya kadar olmalarıBen yeni doğanların küçüklerini yani küçük kalıp olanlarını aldım ikişer takım baZı markalar baya yapılı bebeklere göre çalışıyor ben hastane çıkışı dediğimde hep büyükleri gösterdiler sonra ikiz deyince o Zaman size şunları verelim daha küçük diye başka markaları gösterdiler ben hep en miniklerini aldım inşallah 2-2,5 kilo olurlar da zorlanmayız.