• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bu testler haric geri kalanları saglık ocagı yapıor kan degerleriyle alaklı olanları cnm aile hekimine git tastlerden sonra bosuna para verme ben calıstıgım icin özelde yaptırdım yukardakileri ama sskda yapıor müsaitsen yaptır vaktn varsa

Canım geri dönüşün için teşekkür ederim. Maalesef ben de çalışıyorum bu nedenle özelde yaptıracağım.

Selam bayanlar benimle aynı haftada olanlar kalp atışı duydu mu ?
Bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum..Bayram öncesi gittiğimde erken demişti şimdi yine gidipte duymadan bişi olmadan gelmek istemiyorum??

ben dün duydum cnm çok şükür sen istersen pazartesiye randevu al kesin duyarsın =))

Kızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala

canım benimde hala hiç bir belirtim yok sanki hamile değilim yorgunluk bile yok ...

1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bu testler haric geri kalanları saglık ocagı yapıor kan degerleriyle alaklı olanları cnm aile hekimine git tastlerden sonra bosuna para verme ben calıstıgım icin özelde yaptırdım yukardakileri ama sskda yapıor müsaitsen yaptır vaktn varsa

hepsi bi günde yapılıyomu bende çalışıyorum doktorum devlette yaptır dedi :(

hepsi bi günde yapılıyomu bende çalışıyorum doktorum devlette yaptır dedi :KK43:

ben de özele gidiyorum cuma 11,30 randevu aldım o gün muayene olup devlete gidecem tahlillerimi yaptıracam öğleden sonra aile hekimine gidecem bir gün izin aldım günümden kessinler napayım kardeşim ev hanımı ilk tahlillerini özel de yaptırdı 1450 tl verdi ben asla vermem birgünlük yevmiyem en fazla 40 tl olsun kessinler maaşımdan ama benim iş yerim ve müdürüm anlayışlı allahtan

ben de özele gidiyorum cuma 11,30 randevu aldım o gün muayene olup devlete gidecem tahlillerimi yaptıracam öğleden sonra aile hekimine gidecem bir gün izin aldım günümden kessinler napayım kardeşim ev hanımı ilk tahlillerini özel de yaptırdı 1450 tl verdi ben asla vermem birgünlük yevmiyem en fazla 40 tl olsun kessinler maaşımdan ama benim iş yerim ve müdürüm anlayışlı allahtan

benim izin sorun olmuyo cnm Allahtan bizimkilerde anlayışlı daha bi sürü masrafımız olucak tabiki okadar para veremeyiz aile hekimine neden gidiosun cnm ben gerçekten bilmiyorum ya kusura bakma :KK43: bana sadece devlete git onlar bilio dedi ... bende 24 ekime aldım randevu istediğn zaman yaptır gelene kadar dedi

1450 mi :KK57::KK57::KK57: hangi hastane bu canım

Kızlar doktordan geliyorum 5+4 um bi arkadaşımız 4000 üstü çıkar demişti değerim 1364 çıkmış çok mu düşük . Devlet Hastanesine gittim doktor hiç bi açıklama yapmadı kese boyutu kaç haftalik vs hiç bişey soylemedi bunlar belli oluyomuydu normalde :((

benim izin sorun olmuyo cnm Allahtan bizimkilerde anlayışlı daha bi sürü masrafımız olucak tabiki okadar para veremeyiz aile hekimine neden gidiosun cnm ben gerçekten bilmiyorum ya kusura bakma :KK43: bana sadece devlete git onlar bilio dedi ... bende 24 ekime aldım randevu istediğn zaman yaptır gelene kadar dedi

mutlaka aile hekimine hamile olduğunu bildiriyorsun onlar sgk dan da öğreniyorlar sürekli arıyorlar gel diye onlar aramadan ben tahlillerimi onlara götürecem ebe sana dosya açıyor or da doğumdan sonra da takip ediyorlar malesef ki kural böyle izin almışken hepsini halletmek lazım

Kızlar sizde de adet sancısı şeklinde ağrı oldumu ben bunu çok fazla yaşıyorum.
Doktordan yanada pek yüzüm gülmedi henüz idareten bir dr buldum şimdilik ama çokta içimize sinmedi kötünün iyisi olarak gitsemmi yoksa başka bir dr dahamı araştırsam
hangi ildesin canım?adet sancısı ağrısı arada oluyor bendede sıcak tut kendini ağır iş yapma dinlen

Kızlar doktordan geliyorum 5+4 um bi arkadaşımız 4000 üstü çıkar demişti değerim 1364 çıkmış çok mu düşük . Devlet Hastanesine gittim doktor hiç bi açıklama yapmadı kese boyutu kaç haftalik vs hiç bişey soylemedi bunlar belli oluyomuydu normalde :KK43:(

benim 5+1 de 3106 çıkmıştı devlette neyi açıklıyorlar ki zaten

mutlaka aile hekimine hamile olduğunu bildiriyorsun onlar sgk dan da öğreniyorlar sürekli arıyorlar gel diye onlar aramadan ben tahlillerimi onlara götürecem ebe sana dosya açıyor or da doğumdan sonra da takip ediyorlar malesef ki kural böyle izin almışken hepsini halletmek lazım

benim aile hekimim yok ki hiç gitmedim bilmiyorum =((

hangi ildesin canım?adet sancısı ağrısı arada oluyor bendede sıcak tut kendini ağır iş yapma dinlen
İstanbuldayım canım.
Ara ara değil bende sürekli var bu ağrı çalışıyorum zaten işim oturarak ağır iş falanda yapmıyorum ama ağrı geçmek bilmedi dün dr ilaç verdi ağrıda azalır belki dedi bu akşam içmeye başlıycam ilacıda kesmesini umuyorum

maşallah minnaka =)) cnm ne testleri yaptırdın bende dün gittim doktora kalp atışlarını duyduk çok şükür özel hastaneye gidiyorum 24 ekime gün verdi bidahaki randevu için ama testlerini devlet hastanesinde yaptır onlar bilio dedi ben bakarım gelince dedi ne diycem ben onlara tam olarak ne testi yaptırıoruz ??

canım acaba her doktor kabul eder mi ki bunu?? Özelde bu testler daha pahalı yapılıyo diye duymuştum

İstanbuldayım canım.
Ara ara değil bende sürekli var bu ağrı çalışıyorum zaten işim oturarak ağır iş falanda yapmıyorum ama ağrı geçmek bilmedi dün dr ilaç verdi ağrıda azalır belki dedi bu akşam içmeye başlıycam ilacıda kesmesini umuyorum

benim de oluyor ben sürekli oturduğuma bağlıyorum evde uzanınca geçiyor

İstanbuldayım canım.

o ağrılar bende de olmuştu canım ama şimdi daha iyiyim ağrı olduğun an uzanıp dinlenmeye çalış ilerleyen haftalarda gittikçe azalıyo ağrılar

Back