• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala

Kızlar ne güzel yatak muhabbetleri başlamış bile ben diğer topıklerde gormuştum 20. Aydan sonra falan aldıklarını birbirleriyle fotolarını paylaşıyorlardı inşallah bizde yaparız bu arada benim bugün 8+2 oldu ama maşallah hiç bulantım yok hala benimle haftası aynı ya da yakın olup bulantısı olmayan var mı hala
masallah ne güzel iki gun var aramizda ben 6-7 haftalarda baya cektim ama son bir iki gundur iyiyim :) oglumda bulanti kusma as erme sisme hicbirsey yasamamistim toplamda da 5 kilo almistim.. bunda hepsini yasadim simdiden as bile erdim acaba kız mi :)

ne güzel canım ya artık olmaz gibime geliyor.benim 5. haftada başladı valla mahvetti lik defa bu sabah kusmadım.ama mide bulantım full devam

Canım senn son adet tarihin ne benm çok midem bulanıyor canm sadece sebze istiyor

2yaştan sonra küçük gelir sanki bu beşik? Ama ilk yıl için ideal.
ben 2-2,5 yaşına kadar yatabileceği bişey istiyorum daha hiç gidip mağaza gezmedim 5-6 aylik olunca gidip bakarız artık şimdilik tecrübeli annelerden fikir alalımki son anda yanlış tercih yapmayalım

kızlar "Eylülde gel" isimli forumdan buraya transfer oldum :) bende inşallah mayıs annesi olacağım. bugün gittim keseyi gördüm. 1 cm miş :) 6 haftalık bebişim.

hayırlı olsun canım. dilerim sağsağlim kucagına alırsın bebişini. :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

ctesi dr gideklerlerden kimler var?? ctesi sabah kalp atışını duymaya gidicem ben yazarım herseyi.Allahım sağlıkla inşallah...

ben cuma gıdıcem. ama ertelerim belki. birkaçgün daha büyüsün öyle gitsem diyorum. :KK46:

benimde pek bulantım olmadı . en azında öğürtecek kadar olmadı. biz sanslı gurupta olanız sanırım :nazar:

kızlarrrrr bayadır yazamadım size durumlar nasıl bugün kontrolümüz vardı bizim 6.haftada 19 eylülde kalp atısı duydugumuzda 4mm di bugün 30 eylül minnakım 16mm olmus gelişimi cok ii dedi doktorum bidahaki aya kadar göremicem minnakımı ama testlerimi hallettim verdim hepsinide cok sükür sorunda cıkmadı darısı basınızaaaaa :)

Genel tahliller..kan,tiroid,karaciger enzimleri(alt-ast)seker,ve hepatit.hiv...toksoplazma rubella gibi testler yapilmiyo
valla ben yarısını yaptırdım bitüp kan aldılar 500 tutuodu özelde tahliller 250 tuttu saglık ocagından sonra digerleri yarı yarıya yaptırdım yine calısmasam sskdada yapabilirdim inanki yengem öle yaptı hepsini saatlerim uymuodu

Gayet şirin görünüyor. Benim ki çekmecesiz düz ve beyaz bir modeldi bahsettiğim gibi bebekken üst kısımda yaşı dolunca da aşağı indirip korumalıkları çıkıyordu oğluşum 5 yaşına kadar
kızlarrrrr bayadır yazamadım size durumlar nasıl bugün kontrolümüz vardı bizim 6.haftada 19 eylülde kalp atısı duydugumuzda 4mm di bugün 30 eylül minnakım 16mm olmus gelişimi cok ii dedi doktorum bidahaki aya kadar göremicem minnakımı ama testlerimi hallettim verdim hepsinide cok sükür sorunda cıkmadı darısı basınızaaaaa :)

Merhaba Canım senin adına sevindim darısı başıma ben de cumartesi kalp atışı ve tahliller için gidicem doktorun hangi tahlilleri istedi

Gayet şirin görünüyor. Benim ki çekmecesiz düz ve beyaz bir modeldi bahsettiğim gibi bebekken üst kısımda yaşı dolunca da aşağı indirip korumalıkları çıkıyordu oğluşum 5 yaşına kadar

Merhaba Canım senin adına sevindim darısı başıma ben de cumartesi kalp atışı ve tahliller için gidicem doktorun hangi tahlilleri istedi
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bu testler haric geri kalanları saglık ocagı yapıor kan degerleriyle alaklı olanları cnm aile hekimine git tastlerden sonra bosuna para verme ben calıstıgım icin özelde yaptırdım yukardakileri ama sskda yapıor müsaitsen yaptır vaktn varsa

Selam bayanlar benimle aynı haftada olanlar kalp atışı duydu mu ?
Bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum..Bayram öncesi gittiğimde erken demişti şimdi yine gidipte duymadan bişi olmadan gelmek istemiyorum??
Canim duymadim ama gordum. Pazartesi gidicem o zaman duyariz dedi doktor :)

aminn

Kızlar sizde de adet sancısı şeklinde ağrı oldumu ben bunu çok fazla yaşıyorum.
Doktordan yanada pek yüzüm gülmedi henüz idareten bir dr buldum şimdilik ama çokta içimize sinmedi kötünün iyisi olarak gitsemmi yoksa başka bir dr dahamı araştırsam

maşallah minnaka =)) cnm ne testleri yaptırdın bende dün gittim doktora kalp atışlarını duyduk çok şükür özel hastaneye gidiyorum 24 ekime gün verdi bidahaki randevu için ama testlerini devlet hastanesinde yaptır onlar bilio dedi ben bakarım gelince dedi ne diycem ben onlara tam olarak ne testi yaptırıoruz ??

Back