• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
cnm arı kesici içme düşük yaptırıcı ilaçların başında gelio doktor demeden bilmediğin ağrı kesiciyi sakın içme antibiyotik bile içilio bazı durumlarda ama ağı kesiciyi önrmiyolar hiç ..
Yok canım isim verdi gerek duyarsan iç diye ama bende içme taraftarı değilim şuan sadece folik asit içiyorum akşamda düşük önleyici olan ilacı alıp başlıycam o biraz rahatlatır seni dedi

Sana göre de baya düşük kişiden kişiye çok degisiyo demek ki kafam çok karıştı
Herkeste aynı olmuyo canım zaten kişiye göre değişiyo bak sana tablo atayım burdan bak
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Herkeste aynı olmuyo canım zaten kişiye göre değişiyo bak sana tablo atayım burdan bak
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Çok sağol canım çok şükür ferah ladi içim hepiniz iyi ki varsınız moral oluyosunuz birbirinize:KK19:

Çok sağol canım baktım tabloya endişe edecek bişi yok yani .. iyi ki varsınız :anneadayı::KK200:

aynen gerçekten iyiki varsınız hepiniz birbirimizle herşeyi paylaşıyoruz bazen en yakın arkadaşlarımız bile ilgilenmezken biz birbirimiz için araştırmalar yapıoruz telkinler veriyoruz bizi yine anca biz anlıyoruz çünkü aynı kaygıları yaşıyoruz inşallah son aylara kadar hep beraber sağlıkli bi şekilde geliriz hepimiz ve bebişlerimizi elimize alirız hele ilk hamileliğimizi yaşıyanlar benim gibi tecrübesiz olduğumuz için tecrübeli arkadaşlara çok ihtiyacımız oluyo iyiki varsınız =)

Normalde özel e gidecem doktorum da var ama çalışıyorum sırf kese var mı ne durumda diye gittim hastane çok yakın . Özel hastane ye haftaya gidecektim ama çok mu düşük değerim hemen gitmeli miyim sence canım
CANIM BENİM 4+4 TE 1276 ÇIKMISTI..BAK SİMDİ Bİ ARKADASTA YAZMIS 5. HAFTAMDA 586 ÇIKMIS DİYE.EN İYİSİ Bİ DR GİT KUZUCUM.KAFANI Bİ NETLEŞTİR ..BASKA Bİ DR GÖRSÜN SENİ SENDE Bİ RAHATLA.Bİ SORUN YOKTUR EMİNİM .BOL SANS

maşallah minnaka =)) cnm ne testleri yaptırdın bende dün gittim doktora kalp atışlarını duyduk çok şükür özel hastaneye gidiyorum 24 ekime gün verdi bidahaki randevu için ama testlerini devlet hastanesinde yaptır onlar bilio dedi ben bakarım gelince dedi ne diycem ben onlara tam olarak ne testi yaptırıoruz ??
aslında eline vermesi lazım kagıt cnm bunları yaptır die seninki vicdanlıymıs devlette yaptır bence para verme bosuna
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bunlar ücretli olanlardı saglık ocagı yapmıodu aile hekimi özelde yaptırdım calıstıgım icin ama sskda yapıormus kesin istenilenler bunlar birde bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlarıda saglık ocagı ücretsiz yapıor sskda tüm hepsini veriolar ama bakma böle cok oldugunu 1 kan bi idrarla cıkıo bütün burdaki degeler

aslında eline vermesi lazım kagıt cnm bunları yaptır die seninki vicdanlıymıs devlette yaptır bence para verme bosuna
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bunlar ücretli olanlardı saglık ocagı yapmıodu aile hekimi özelde yaptırdım calıstıgım icin ama sskda yapıormus kesin istenilenler bunlar birde bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlarıda saglık ocagı ücretsiz yapıor sskda tüm hepsini veriolar ama bakma böle cok oldugunu 1 kan bi idrarla cıkıo bütün burdaki degeler

çok sağol cnm galiba gittiğim hastane sgk ile anlaşmalı ondan devlette yaptır dedi aradım bende sabahtan ac karnına veriomuşum akşam 3 teçıkar dedi devlet hastanesi çok sağol valla =))

çok sağol cnm galiba gittiğim hastane sgk ile anlaşmalı ondan devlette yaptır dedi aradım bende sabahtan ac karnına veriomuşum akşam 3 teçıkar dedi devlet hastanesi çok sağol valla =))
benimkide anlasmalı canımda doktorum iyide hastane pahalı biraz 510 tutuodu saglık ocagında yaptırdıklarımdan sonra geri kalan 5 taneye 245 tl verdim minnakımın canı sagolsun napim diom artık calısıyoruz kim icin onun icin :)

Kızlar ben de testlerimi yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum hatta özel muayenesi var doktorun oraya geliyorum dua edin bi şey çıkmasın testlerde

Canım geri dönüşün için teşekkür ederim. Maalesef ben de çalışıyorum bu nedenle özelde yaptıracağım.
bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlar saglık ocagında yapılıo cnm kagıdına bakarak yaptırabilirsin aile hekimine kan verip cıkarsın hemen 1 saat gec git ise aile hekimi yapıo hemsireye yönlendirio

Kızlar ben de testlerimi yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum hatta özel muayenesi var doktorun oraya geliyorum dua edin bi şey çıkmasın testlerde
cıkmaz cıkmaz cnm ins benim cıkmadı sadece b12 biraz düşük dedi ama vitamin vermedi kilo yapıo dedi annelere inanılmaz bir doktorum var istanbul avrupa yakasında olanlara tavsiyem türkiye hastanesi figen ezen işler pişman olmazsnız

bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlar saglık ocagında yapılıo cnm kagıdına bakarak yaptırabilirsin aile hekimine kan verip cıkarsın hemen 1 saat gec git ise aile hekimi yapıo hemsireye yönlendirio

hastane yapmıyor demi bu testleri illa sağlık ocağına gitmemmiz lazım ? diğerlerini yapıo galiba

Back