- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
- #4.261
Ben dün başka bir dr gittiğim halde kötü bulmadı tabi üzerinden 1 hafta geçti ama ona göre bu değer bile normaldi o yüzden testi tekrarlama gereği duymadıO zaman benim ki normal yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün başka bir dr gittiğim halde kötü bulmadı tabi üzerinden 1 hafta geçti ama ona göre bu değer bile normaldi o yüzden testi tekrarlama gereği duymadıO zaman benim ki normal yani
Yok canım isim verdi gerek duyarsan iç diye ama bende içme taraftarı değilim şuan sadece folik asit içiyorum akşamda düşük önleyici olan ilacı alıp başlıycam o biraz rahatlatır seni dedicnm arı kesici içme düşük yaptırıcı ilaçların başında gelio doktor demeden bilmediğin ağrı kesiciyi sakın içme antibiyotik bile içilio bazı durumlarda ama ağı kesiciyi önrmiyolar hiç ..
Herkeste aynı olmuyo canım zaten kişiye göre değişiyo bak sana tablo atayım burdan bakSana göre de baya düşük kişiden kişiye çok degisiyo demek ki kafam çok karıştı
Sana göre de baya düşük kişiden kişiye çok degisiyo demek ki kafam çok karıştı
Çok sağol canım ilgin için umarım her şey yolundadirBen dün başka bir dr gittiğim halde kötü bulmadı tabi üzerinden 1 hafta geçti ama ona göre bu değer bile normaldi o yüzden testi tekrarlama gereği duymadı
Çok sağol canım baktım tabloya endişe edecek bişi yok yani .. iyi ki varsınızaynen içini ferah tut cnm onlar hissediyor kişiden kişiye değişir tabi sen iyi şeyler düşün ...
Ne demek canım :) inşallah sen çok takıp kendini üzme yeterÇok sağol canım ilgin için umarım her şey yolundadir
Çok sağol canım çok şükür ferah ladi içim hepiniz iyi ki varsınız moral oluyosunuz birbirinizeHerkeste aynı olmuyo canım zaten kişiye göre değişiyo bak sana tablo atayım burdan bak
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Sen kafanı takma yeter canım sen rahat olursan bebişinde rahat olur.Çok sağol canım çok şükür ferah ladi içim hepiniz iyi ki varsınız moral oluyosunuz birbirinize
Çok sağol canım baktım tabloya endişe edecek bişi yok yani .. iyi ki varsınız
CANIM BENİM 4+4 TE 1276 ÇIKMISTI..BAK SİMDİ Bİ ARKADASTA YAZMIS 5. HAFTAMDA 586 ÇIKMIS DİYE.EN İYİSİ Bİ DR GİT KUZUCUM.KAFANI Bİ NETLEŞTİR ..BASKA Bİ DR GÖRSÜN SENİ SENDE Bİ RAHATLA.Bİ SORUN YOKTUR EMİNİM .BOL SANSNormalde özel e gidecem doktorum da var ama çalışıyorum sırf kese var mı ne durumda diye gittim hastane çok yakın . Özel hastane ye haftaya gidecektim ama çok mu düşük değerim hemen gitmeli miyim sence canım
aslında eline vermesi lazım kagıt cnm bunları yaptır die seninki vicdanlıymıs devlette yaptır bence para verme bosunamaşallah minnaka =)) cnm ne testleri yaptırdın bende dün gittim doktora kalp atışlarını duyduk çok şükür özel hastaneye gidiyorum 24 ekime gün verdi bidahaki randevu için ama testlerini devlet hastanesinde yaptır onlar bilio dedi ben bakarım gelince dedi ne diycem ben onlara tam olarak ne testi yaptırıoruz ??
yapılır tabiki bi iki kan alıorlar bide idrar o kadar icinde hepsine bakıolar kagıtta öle cok olduguna bakma testlerin bendede 13 tane gözüküoduhepsi bi günde yapılıyomu bende çalışıyorum doktorum devlette yaptır dedi
aslında eline vermesi lazım kagıt cnm bunları yaptır die seninki vicdanlıymıs devlette yaptır bence para verme bosuna
1) Rubella Igm
2)İdrar tahlili (tam)
3)Toxoplazma Igm
4)Cmv Igm
5)Hidr0ski Vitamin D3 bunlar ücretli olanlardı saglık ocagı yapmıodu aile hekimi özelde yaptırdım calıstıgım icin ama sskda yapıormus kesin istenilenler bunlar birde bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlarıda saglık ocagı ücretsiz yapıor sskda tüm hepsini veriolar ama bakma böle cok oldugunu 1 kan bi idrarla cıkıo bütün burdaki degeler
benimkide anlasmalı canımda doktorum iyide hastane pahalı biraz 510 tutuodu saglık ocagında yaptırdıklarımdan sonra geri kalan 5 taneye 245 tl verdim minnakımın canı sagolsun napim diom artık calısıyoruz kim icin onun icin :)çok sağol cnm galiba gittiğim hastane sgk ile anlaşmalı ondan devlette yaptır dedi aradım bende sabahtan ac karnına veriomuşum akşam 3 teçıkar dedi devlet hastanesi çok sağol valla =))
Canım bulantilarim 7.haftada başladı artarak devam ediyor gün boyu bulantım oluyor ama dün akşam dayanamadım soluğu tuvalette aldımkaçıncı haftada başladı bulantıların canım daha önce de varmıydı
bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlar saglık ocagında yapılıo cnm kagıdına bakarak yaptırabilirsin aile hekimine kan verip cıkarsın hemen 1 saat gec git ise aile hekimi yapıo hemsireye yönlendirioCanım geri dönüşün için teşekkür ederim. Maalesef ben de çalışıyorum bu nedenle özelde yaptıracağım.
cıkmaz cıkmaz cnm ins benim cıkmadı sadece b12 biraz düşük dedi ama vitamin vermedi kilo yapıo dedi annelere inanılmaz bir doktorum var istanbul avrupa yakasında olanlara tavsiyem türkiye hastanesi figen ezen işler pişman olmazsnızKızlar ben de testlerimi yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum hatta özel muayenesi var doktorun oraya geliyorum dua edin bi şey çıkmasın testlerde
bun,kreatinin (serum),ast (sgot),vdrl,anti hcv,hiv ag/ab,hbsag,vitamin b12 bunlar saglık ocagında yapılıo cnm kagıdına bakarak yaptırabilirsin aile hekimine kan verip cıkarsın hemen 1 saat gec git ise aile hekimi yapıo hemsireye yönlendirio