• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
H history1985
canım ben de @9ay kvyi istiyo da kpi istemiyo diye anladim.
Gülü seven dikenine katlanirmis ne diyeyim.

Ayrıca amacım asla senin kişiliğini eleştirmek değildi. Şartlı cümle koydum bencilsen veya degilsen diye. Çocuğun uzun yıllar bencil olacak. Onu napicaaz?
Tatlım keskin sirke küpüne zarar.
Daha ılımlı olabilirsin.

Ben karşıdakine göre davranmaktansa, bana göre davranılmasını tercih ederim.

Yiğit AT kendine kamçı vurdurmazmış.

İyiliği tercih ederim. Bi insan gıcık da olsam eğer yardıma ilgiye veya desteğe ihtiyacı varsa, ve benim de imkanım varsa elimden geleni yaparım, karşılığını da beklemem.

1. Misal eltim bencil, cahil ve inatçı kecinin tekidir. Kimse için fedakarlık yapmaz. Ne kv ne kp ne eşi ne çocukları. İnsanları kullanmayi işini yaptırmayı cok sever. Kvyi bana karşı kışkırtmaya çalışır. Kaynim iyi bi baba ama aylardir işsiz. Bugun eşimi Bime yolladım. Ucuz yollu kırtasiye malzemelerini aldirttim. 3çocuk okulda okuyor, günahları ne? Ana baba duyarsız ama belki Allah bana duyuruyor ki, az da olsa imkanimla destek olayım.

2.Misal annem aynı eltim gibidir. Nasıl sağlam büyüdük hayret ediyorum. Babamız sefkatliydi. Evini tertemiz ederim 3.gün beni kovar bağıra çağıra. Uyumak istediğim için. Yine de gittiğimde (artık kalmıyorum) elime değen işini yapıyorum.

Ben öyle olamıyorum.
Sidik yariştırmayı sevmem. Yok deliyse ben de deliyim. Yok haketmiyor muyum. Yok layık değil miyim?
Herkesin layigi kara toprak eninde sonunda.

Bu insanlara karşı bana söz hakkı doğar. Yardımı ederim ve sözümü de kırmadan bi kaç aşamada söylerim. Özümsedikce anlarlar.

Insan böyle kazanılır yavaş yavaş sabırla.
Insaniz sağlam insanlar biriktirmeliyiz. Sağlam olmayanları da çaktırmadan tamir etmeye çalışıriz. Olmazsa kendi haline bırakırız.
Belkide mutluluk kabullenmekle basliyodur. Tabi bende gecerli degil bende bazi seyleri kabullenemiyorum o yuzden cok takiyorum kafaya bazi seyleri ve boylelikle mutsuz oluyorum.. Ozellikle degistiremedim seyler hakkinda esimin ailesiyle vs..

Belkide mutluluk kabullenmekle basliyodur. Tabi bende gecerli degil bende bazi seyleri kabullenemiyorum o yuzden cok takiyorum kafaya bazi seyleri ve boylelikle mutsuz oluyorum.. Ozellikle degistiremedim seyler hakkinda esimin ailesiyle vs..

Evet canım öyle olduğunu düşünüyorum
Zafere çiçekli yollardan gidilmez değil mi?

Ben eskiden inatciymisim. Yabancı bi yazardi, iş bankasi yayınlarından "Bir Eşeğin Anıları" isimli çocuk romanını okuyunca kendimi farkettim ve eşek inatli olmanın fayda değil zarar getirdiğini anladım. (kitap D&Rda var tabsiue ederim)
Hayatım çok değişti ben duygu düşünce ve tepkilerimi değiştirince

Evet canım öyle olduğunu düşünüyorum
Zafere çiçekli yollardan gidilmez değil mi?

Ben eskiden inatciymisim. Yabancı bi yazardi, iş bankasi yayınlarından "Bir Eşeğin Anıları" isimli çocuk romanını okuyunca kendimi farkettim ve eşek inatli olmanın fayda değil zarar getirdiğini anladım. (kitap D&Rda var tabsiue ederim)
Hayatım çok değişti ben duygu düşünce ve tepkilerimi değiştirince
Inat da degil bence huy meselesi degilmi. Huylu huyundan vazgecmez derler ya benimki o hesap. Takma etme diyorum kendime olmiyo elde degil

H history1985
canım ben de @9ay kvyi istiyo da kpi istemiyo diye anladim.
Gülü seven dikenine katlanirmis ne diyeyim.

Ayrıca amacım asla senin kişiliğini eleştirmek değildi. Şartlı cümle koydum bencilsen veya degilsen diye. Çocuğun uzun yıllar bencil olacak. Onu napicaaz?
Tatlım keskin sirke küpüne zarar.
Daha ılımlı olabilirsin.

Ben karşıdakine göre davranmaktansa, bana göre davranılmasını tercih ederim.

Yiğit AT kendine kamçı vurdurmazmış.

İyiliği tercih ederim. Bi insan gıcık da olsam eğer yardıma ilgiye veya desteğe ihtiyacı varsa, ve benim de imkanım varsa elimden geleni yaparım, karşılığını da beklemem.

1. Misal eltim bencil, cahil ve inatçı kecinin tekidir. Kimse için fedakarlık yapmaz. Ne kv ne kp ne eşi ne çocukları. İnsanları kullanmayi işini yaptırmayı cok sever. Kvyi bana karşı kışkırtmaya çalışır. Kaynim iyi bi baba ama aylardir işsiz. Bugun eşimi Bime yolladım. Ucuz yollu kırtasiye malzemelerini aldirttim. 3çocuk okulda okuyor, günahları ne? Ana baba duyarsız ama belki Allah bana duyuruyor ki, az da olsa imkanimla destek olayım.

2.Misal annem aynı eltim gibidir. Nasıl sağlam büyüdük hayret ediyorum. Babamız sefkatliydi. Evini tertemiz ederim 3.gün beni kovar bağıra çağıra. Uyumak istediğim için. Yine de gittiğimde (artık kalmıyorum) elime değen işini yapıyorum.

Ben öyle olamıyorum.
Sidik yariştırmayı sevmem. Yok deliyse ben de deliyim. Yok haketmiyor muyum. Yok layık değil miyim?
Herkesin layigi kara toprak eninde sonunda.

Bu insanlara karşı bana söz hakkı doğar. Yardımı ederim ve sözümü de kırmadan bi kaç aşamada söylerim. Özümsedikce anlarlar.

Insan böyle kazanılır yavaş yavaş sabırla.
Insaniz sağlam insanlar biriktirmeliyiz. Sağlam olmayanları da çaktırmadan tamir etmeye çalışıriz. Olmazsa kendi haline bırakırız.
Verdiğin hayat dersi için Sağol ama ben dusuncelerimin arkasındayım verdiğin örnekler benim söylediklerimë uymuyor ben bencile bencil oluurm dedim bu senin deyiminle sidik yaristirmaksa öyle olsun ama eltinin çocuklarından verdiğin örnek uymuyor çünkü o biraz vicdan ve merhametle alakali burda da vicdan ve merhametimi ispatlamak zorunda değilim sanırım.sen daha ılımlı bi insan olabilirsin yapılanları görmezden gelebilirsin herkes öyle olmalı die bi kaide yok sanırım. Neyse gereksiz yere uzuyor bu konu bence.çünkü uzadıkça sen ılımlı olumlu insan bende merhametsiz ve keskin bi insanim imajı oluşuyor hoşuma gitmedi cidden hiç olmadık yerden aldın söylediğim şeyleri.Ben seni anlıyorum ve düşüncelerine saygı duyuyorum.

kızlar sizin bebişlerde oyun halısında veya dönencenin karşısında en fazla 10 dk durup mızırdanıyormu yoksa bizimkine özgü bişey mi???

kızlar sizin bebişlerde oyun halısında veya dönencenin karşısında en fazla 10 dk durup mızırdanıyormu yoksa bizimkine özgü bişey mi???
Benimki cok sevdi oyun halisini hangisine bakacagini sasiriyor dokunmaya vurmaya calisiyor ama keyfi yerinde degilse koydugum an bagiriyor keyfide yerindeyse acikana ya da uykusu gelene kadar duruyor ama ben onbes dk dan fazla birakmiyorum

Verdiğin hayat dersi için Sağol ama ben dusuncelerimin arkasındayım verdiğin örnekler benim söylediklerimë uymuyor ben bencile bencil oluurm dedim bu senin deyiminle sidik yaristirmaksa öyle olsun ama eltinin çocuklarından verdiğin örnek uymuyor çünkü o biraz vicdan ve merhametle alakali burda da vicdan ve merhametimi ispatlamak zorunda değilim sanırım.sen daha ılımlı bi insan olabilirsin yapılanları görmezden gelebilirsin herkes öyle olmalı die bi kaide yok sanırım. Neyse gereksiz yere uzuyor bu konu bence.çünkü uzadıkça sen ılımlı olumlu insan bende merhametsiz ve keskin bi insanim imajı oluşuyor hoşuma gitmedi cidden hiç olmadık yerden aldın söylediğim şeyleri.Ben seni anlıyorum ve düşüncelerine saygı duyuyorum.
superselma superselma orta yol bulmaya calisiyor aslinda guzel diyor ama yapabilene bende mesela kv yle karsilascam diye memlekete gidesim gelmiyo ne biliym olmuyo tahammul edemiyorum bende icim icimi yiyo geceleri uyuyamiyorum neden kendime bu iskenceyi yapiym ki herkes evinde mutlu olsun zaten onunda benden pek hoslandigini sanmiyorum o yuzden uzakta oda rahat etsin bende.. tabi bu herkes icin farkli kv iyiyse kafalar uyuyosa zarari yoksa sevilir tabi

Benimki dönenceyi çok sevdi sürekli bakıyor müzik çalınca hareketleniyor
Oyun halısını sevmedi malesef onuda biraz daha büyüsün sever inşallah :/

Kızlar 3 gündür beslenme sorunumuz var
Biliyorsunuz sağıp veriyorum ek olarak mama veriyorum
Sütüm sağmak moral bozukluğu derken inanılmaz azaldı o yüzden mama ağırlıklı besleniyoruz
Sorun şu ki
Karnımız çok aç biberona saldırıyoruz sonra bi gukk sesi gaz tıkanıyor Boğaz'ımızda
Hani gazlı bir içeceği içerken arada takılır geğirmek gerekir ya ha öyle oluyor
Bu sefer korkuyoruz bir daha almıyoruz biberonu ellere saldırmaya emziğe saldırmaya devam açlığımızı böyle gidermeye çalışıyoruz
Bugün sağlık ocağına gittim kilo alımı yavaşlamış kızımın
6.500 kilo ayın 12 sinde 3 ay olacak
Kullandığım biberon Philips avent
Bugün fazlasıyla gaz çıkarttık
Biraz önce yine aynı şey oldu
Yine gaz çıkardık ama
Bu tıkanma olayı beslenmesini yavaşlattı
Biberondan olabilir mi
Ya da neden kaynaklı olabilir ?

Hayallerimdeki bebek :)

Annemin doğumdan itibaren bol bol tembihlemesiyle ne beşiğinde ne de kucağımda sallamadım alışmadı bebeğimde.
Bazı doktorlar diyorlar ya bol bol kucakta gezdirin alışmaz diye sallıyorlar yani bildiğin
Biz bir gün anneannelere gidiyoruz orda elden ele
Ertesi gün kıyametleri koparıyor kucağa alınmayınca
Konuşuyorum oyunlar oynuyorum sonra unutuyor alışıyor :)

superselma superselma orta yol bulmaya calisiyor aslinda guzel diyor ama yapabilene bende mesela kv yle karsilascam diye memlekete gidesim gelmiyo ne biliym olmuyo tahammul edemiyorum bende icim icimi yiyo geceleri uyuyamiyorum neden kendime bu iskenceyi yapiym ki herkes evinde mutlu olsun zaten onunda benden pek hoslandigini sanmiyorum o yuzden uzakta oda rahat etsin bende.. tabi bu herkes icin farkli kv iyiyse kafalar uyuyosa zarari yoksa sevilir tabi
Ben kV sevilmez mi dedim ki :)) kafalar uyuyorsa sevilir tabiki ama sana sürekli kötülük edene ay ben iyi bi insanım sana iyilikle yaklasicam dersin bir dersin iki dersin üçte demezsin ama gerçekçi olalım ha ama muhtaç durumda olur ihtiyacı olur insanı vazifeni de yaparsın sonuçta.mesela kV bizde 20 gündür kendisini evet pek sevmiyorum ama eşimi ben yönlendiriyorum hadi çıkın annene hediye al onu al bunu al gönlünü yap diye onla muhabbet ediyorum Baya surat asip evde dolanmiyorum canı bişey isterse hemen eşimi arıyorum aldiriyorum ama ben evde ordan oraya koşturup tek tabak kaldirmiyor üstüne yorulmadigimi iddia edip bana sürekli iş yükü çıkarmaya çalışıyo dolayısıyla bnde ona hergün yemek yapıyım kıyafetini utuleyim diye arkasında dolanmam basının çaresine bakar.ha onun evinde benim gördüğüm muameleyi ben anlatmiyim bile onlara rağmen ben bunları yapabiliyorsam fazlasıyla iyiyim zaten :))) gerisi orta yol olmuyor bana göre ;)

Kızlar 3 gündür beslenme sorunumuz var
Biliyorsunuz sağıp veriyorum ek olarak mama veriyorum
Sütüm sağmak moral bozukluğu derken inanılmaz azaldı o yüzden mama ağırlıklı besleniyoruz
Sorun şu ki
Karnımız çok aç biberona saldırıyoruz sonra bi gukk sesi gaz tıkanıyor Boğaz'ımızda
Hani gazlı bir içeceği içerken arada takılır geğirmek gerekir ya ha öyle oluyor
Bu sefer korkuyoruz bir daha almıyoruz biberonu ellere saldırmaya emziğe saldırmaya devam açlığımızı böyle gidermeye çalışıyoruz
Bugün sağlık ocağına gittim kilo alımı yavaşlamış kızımın
6.500 kilo ayın 12 sinde 3 ay olacak
Kullandığım biberon Philips avent
Bugün fazlasıyla gaz çıkarttık
Biraz önce yine aynı şey oldu
Yine gaz çıkardık ama
Bu tıkanma olayı beslenmesini yavaşlattı
Biberondan olabilir mi
Ya da neden kaynaklı olabilir ?
Cnm kullandığın mama belki gaz yapiyodur bi de beslenme pozisyonuna dikkat et başı yukarda olsun yatma pozisyonunda olnasin mamayi çekerken arada hava yutuyor olabilir.baktın ağlıyor çok zorlama uyutmaya çalış agladukca gaz da artıyor çünkü oglumdan biliyorum ;)

Back
X