• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yarın ilk iş anahtarları değiştirmek olsun
Siz kendiniz değiştirin. İki kilit varsa ayrı yerlerden alın. Bu nedir ya hu?
Sizden önce oturan olmuş mu?

Eşinde manipule edecek bi kişilik yoktur herhalde
Polis geldiyse parmak izi aldır muhakkak

Kalp hastasi oldugum icin esimin bu tarz bi saka vs bir sey yapmasini beklemem polis de gelmedi ölsek sesimizi duyan yok ya :( esime cok kizginim :( sanane ev tasiyan arkadasindan sana mi kaldi bu saatte evli barkli adamsin :(

slm kızlar uzun zamandır yoktum. nasılsınız? iyidir herkez umarım. biz hala antalyadayız. bi gün kv lerde gerisi annemlerde, alanyada kızkard evi var onda kalıyorum şimdi de. yarın lojmanımız belli olacak haftaya eşim evi taşıyıp bizi almaya gelecek. önce bi tatil yapıp döncez. bebişler nasıl? benim kız ayakta emmeye ve kucağımda gezinmeye öyle bi alıştı ki. gece uykusunda sorun yok ama gündüz uykuları bayağı azaldı kısaldı. hep yapışık bana. dolayısı ile ellerim kollarım belim bacaklarım kopuyor yorgunluktan. allah tan gazlı ve huysuz ağlayan bi bebek değil. ne yapayım bende istediğini yapıyorum. bu arada biz en başından beri hep beraber uyuyoruz kızımla. geceleri onu uyutunca mecalim kalmıyor bazen girip hızlıca bi bakıp çıkıyorum ama yazamıyorum.
PembeLokum PembeLokum görünce heyecan yaptım stres oldum yazayım bi dedim. canım bence de bilen biri. anahtarla girip çıktığına göre. niye girdi niye çıktı bu saatte. yarın kilitleri değiştir, evini bi ara birşey bırakmış mı vs diye. kimseye de deme değiştirdik diye. eşinle bi süre akşamları bi bekleyin bakalım biri kapıyı açmaya çalışcak mı yine.

Nasıl yağlandıracaz sütü

Valla o nasil olcak bilen varsa bende merak ediyorum.benimkinin kilo alimi iyi ama 2 3 aya hareketlenecekleri icin kilo alimi baya baya yavaslicakmis en azindan simdi biraz tosbik olsunlar:)

@falling_water kızlar Sağolun , valla strese girdim 3 gündür , bugun doğum günüm sabah Arkadaşlarım kahvaltıya çağırdı hemşireye onu bahane ettim , bu saate kadar sabah 6 dan Öğlen 3 e kadar 2 kere 60 Cc veriyordum şimdi 50 Cc tek sefere düşürdük , birde mene ucumu uyarıp süt çıkardıktan sonra emziriyorum o zaman hemen alıyor menemi bu taktiği dün kendiliğimizden bulduk ,bu emzirme kampını ilk günden yapmak Lazım ama tecrübesizlik , hemşirelerin ilgisşZlipi , annemin bir türlü ne denek istediğimi anlamaması eşimin o dönem çok yoğun olması , kızımın Çene yapısının dar olması , bizi çok etkiledi , hamilelik Döneminde hemen bebeğim mememi tutup emecek sanmıştım :)))
Artık olduğu kadar :)))

Canim benim elinle sağ inan bana makinadan daha cok sut cikartiyo tabi biraz yoruluyo insan.ben hala arada sutumu sagiyorum gogsum cok sisince.bize hastanede hemsireler soylemisti en bastan beri emme refleksi zayifti bende once elimle sagip sut cikartiyorum oyle memeyi veriyorum

Kizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?

Oyyy zor olur senin icin canim.ben gunduz emzik veriyorum cogunlukla emzigi uykuyla bagdastirdigi icin uyuyo.ama aksam uykusuna memede daliyo genelde.
Sallanmayi sevmiyo allahtan da yoksa napardim bilmiyorum

Bizimkinin en bastan beri ayni aksam 9 9.5 arasi uyuyo 1 3 5 emme saatleriydi.simdi 3 u cikardik aradan 1 ve 5 te emiyo gece
Insallah duzenimiz boyle devam eder

Back
X