• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
7buçuğa doğru uyudu mesela geri uyandı eee biraz uykulu olduğu için banyo yaptıramıyorum. Bir gün bir günü tutamıyor yani. Banyo işi biraz zor bence ya. Loş karanlık ortam müzik emzik. Başka rutin yok. Haa pijama giyme var bir de :) banyoyu uykuyla eşlemek ilerde sıkıntı olur diye vazgeçiyorum banyo işinden :)

cidden mi ay nasıl durduruyorsun öyle ben bir gün yıkamayınca içim içimi yiyor. O gün de siliyorum pamukla :) kendimin gün boyu birileri tarafından öpülüp dokunulduğunu düşününce yıkanmak isterdim yani. O yüzden oğluşumu da yıkıyorum :)
Tek Başıma yılayamıyorum canım , akşam eşimin gelmesini bekliyorum , kızımda çık seviyor banyoyu ama günde 2 kez Gül suyuyla yüzünü boynunu ellerini bacaklarını siliyorum :)

Eşinin ailesi başka şehirde olanlar size bir sorum var. Bebeğe bakmaya kv geliyor mu? Gelirken yanında kp de geliyor mu? Gece gece bu saatte eşimle kavga ettik. Vay efendim kp yalnız kalamazmış. Ben günün yarısında ya emziriyorum ya sağıyorum. Kıyafetlerden göğüslerim belli oluyor. Burada kaldığı 10 gün küçük odalarda kan ter içinde emzirdim, hiç sağamadım. Şimdi aylarca hatta yıllarca kp ile yaşamamdan bahsediyor. Sen de hiç utanma duygusu mahremiyet yok dedim. Çok mu haksızım?

Ya bizim daha eylül sonuna ancak gibi görünüyor Da Bayram'da çok uçukmuş fiyatlar ama durmaz eşim ne yapar eder gider
Saat 11-15 arası Güneş'e çıkarmayacağız değil mi
Ben 11le 1 arasi cikarmiorum bebisi diger saatlerde de golgede olmak kaydiyla cikiyoruz hep. Bence golgede oldugu surece hic bi sorun olmaz

Benimki daha kötü kucagimda uyuyor hep. Baska türlü asla. Bide agir benimki kollarim kopuyor. Ne yapacagimi sasirdim dogrusu. Beeanne diye bi site var. Bakarsan onu bi incele. Ben 4. Aya gelince aldirabilirim egitimi diye düşünüyorum.
Seninkide zormus canim. Uyku egitimi 4aylikken mi veriliyo? 3diye biliyodum ben

Oyyy zor olur senin icin canim.ben gunduz emzik veriyorum cogunlukla emzigi uykuyla bagdastirdigi icin uyuyo.ama aksam uykusuna memede daliyo genelde.
Sallanmayi sevmiyo allahtan da yoksa napardim bilmiyorum

Bizimkinin en bastan beri ayni aksam 9 9.5 arasi uyuyo 1 3 5 emme saatleriydi.simdi 3 u cikardik aradan 1 ve 5 te emiyo gece
Insallah duzenimiz boyle devam eder
Canim cok guzel oturtmussunuz duzene bizimki emme olayida bi alem zaten duzeni gectim. Insallah benimkide duzene girer

Yok canım kullanmıyorum, bence de çok dik. Ama içine ince bir yastık koydum yoksa beli boşta kalıyordu.
Eli çarpıyor ama bir şey olmuyor. Oraya önlüğünü koydum, o yumuşak.

Rica ederim canım. Yok beni değil doktoru yabancıladı. Yani onun yabancı birisi olduğunu anladı. Bu kadar erken olmaz genelde 4. ayda başlar bu durum dedi.

Canım bu benim 3. doktorum. Sonunda içime sinen birini buldum. Atakent Acıbadem Barış Bey. İçine sinene kadar birisi değiştir bence.

Bu doktoru çok önermişlerdi. Hakikaten de çok iyi bir doktor. Bana watssappa'tan da yazabilirsiniz dedi. Üniversitede pek vakitleri olmuyor, ondan bence.

Bende yumuşak birşeyler koymayı deniyim en iyisi

Benim bebeğim de yabancılıyo bayadır insanları zaten herşeyede gülmez babası kılıklı :)

• Beğen
Reactions: 9ay
Eşinin ailesi başka şehirde olanlar size bir sorum var. Bebeğe bakmaya kv geliyor mu? Gelirken yanında kp de geliyor mu? Gece gece bu saatte eşimle kavga ettik. Vay efendim kp yalnız kalamazmış. Ben günün yarısında ya emziriyorum ya sağıyorum. Kıyafetlerden göğüslerim belli oluyor. Burada kaldığı 10 gün küçük odalarda kan ter içinde emzirdim, hiç sağamadım. Şimdi aylarca hatta yıllarca kp ile yaşamamdan bahsediyor. Sen de hiç utanma duygusu mahremiyet yok dedim. Çok mu haksızım?
Tabi ki de haklısın ben kendi babam abim geldiğinde bile hiç rahat edemiyorum süt sağması her şey çok zor oluyor bunu kp kendi düşünmesi gerek.

• Beğen
Cok guzel alistirmissin benimki hayatta o sekilde uyumaz uykuya karsi direnio adeta. Emzigi de tutmadi kac kere denedim almadi
Canım yeğenimi de annemle ablam durmuyor diye kollarında battaniye ile salladılar , anlam sonunda hamak Aldı , kurtuldu o dertten istersen salıncakta kurdurabilirsin

Canım yeğenimi de annemle ablam durmuyor diye kollarında battaniye ile salladılar , anlam sonunda hamak Aldı , kurtuldu o dertten istersen salıncakta kurdurabilirsin
Teyzemin evinde torunu icin salincak var ona yatirdiydim yumoş gibi olmustu benim kiz. Eve de alsam diye dusundum ama ozaman herzaman sallanmak isticek ve heryerde nasil sallarim ben diye dusunuyorum kararsiz kaldim acikcasi

Bizim Kv kendisine baksa kâfi:)) Bu arada kp gelmemesi Lazım Dediğin gibi sen emziriyorsun , ek gıdaya geçsen çok sorun değil ama kendi babamıZdan çekiniyoruz

• Beğen
Teyzemin evinde torunu icin salincak var ona yatirdiydim yumoş gibi olmustu benim kiz. Eve de alsam diye dusundum ama ozaman herzaman sallanmak isticek ve heryerde nasil sallarim ben diye dusunuyorum kararsiz kaldim acikcasi
Canım zaten sallanmaya alışmış , onu vazgeçirmen çok zor yeğenimden biliyorum , ablam görev yaptığı ile gittiğinde eşini çağırıyordu işten sallayalım diye :) 1 hafta sonra hamak Aldı , salıncağıda 9. Ayda Arkadaşımın kızı Bıraktı , ablamda anneme geldiğinde annemle beraber battaniyede sallıyorlar

Neden sizde kalacak ki kv ler
Bence çok zor birlikte yaşamanız tatlım

Canım zaten sallanmaya alışmış , onu vazgeçirmen çok zor yeğenimden biliyorum , ablam görev yaptığı ile gittiğinde eşini çağırıyordu işten sallayalım diye :) 1 hafta sonra hamak Aldı , salıncağıda 9. Ayda Arkadaşımın kızı Bıraktı , ablamda anneme geldiğinde annemle beraber battaniyede sallıyorlar
Anladim canim bakcam artik duruma gore napalim :(

Back
X