• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben sut sagmaya cok useniyorum artik yaa kim yikayacak bunlari simdi diye useniyorum valla
Yarin obur gun nobetci avukatliktan beni geceleri cagiracaklar o zaman naparim onu dusunuyorum gene bebegi alip gidecegim sanirim :KK70:
Seviyorum süt sağmayı ben enteresan bir şekilde alıştırdım iyice
Alırsın bebeği ne olacak en az 6 ay böylesi makbul yanı ama uyuyor olursa uyandırmazsın tabi

Valla mekan bilmiyorum neresi seni görüyorum baya sıcak konuşuyoruz ben de seni soğuk saniyodum ya ne kadar sicaksin diyorum böyle omuzlarında saçların vardı hafif kumral :) ben de izmirdeyim canim :)
Keşke tanışabilsek:) çabuk ısınamıyorum ben insanlara ama elimden geldiğince sıcak olmaya çalışıyorum tabi :)) saçlarım uzun şu an ama omuzlarımda kestireyim diyordum ben de :)

Eve kapidan biri girdi esim geldi sandim esim aradi ben geliyorum bi istegin var mi diye su an odum bi yerlerime karismis bi vaziyette yatak odasi kapisini kilitledim esimi bekliyorum

Esim eve geldiginde kapi kilitli degilmis biri girdi cikti arkadaslar ne desem bilemiyorum kapi acildi 1 dk sonra esim aradi hatun geliyom bi istegin var mi diye ben de askim evde degil misin sen dedim hemen kalktim yatak odasini kilitledim sonra ses geldi evden sonra da esim geldi ben cikmadan odadan evi dolanmis iyice hatta elinde bicakla

Nasil olur aklim almiyor anahtar var birisinde kapiyi acti resmen

Eve bu kadar gec gelen kocami ben napayim simdi! Kac kere diyorum beni aksam yalniz birakma diye..

Esim eve geldiginde kapi kilitli degilmis biri girdi cikti arkadaslar ne desem bilemiyorum kapi acildi 1 dk sonra esim aradi hatun geliyom bi istegin var mi diye ben de askim evde degil misin sen dedim hemen kalktim yatak odasini kilitledim sonra ses geldi evden sonra da esim geldi ben cikmadan odadan evi dolanmis iyice hatta elinde bicakla

Nasil olur aklim almiyor anahtar var birisinde kapiyi acti resmen

Eve bu kadar gec gelen kocami ben napayim simdi! Kac kere diyorum beni aksam yalniz birakma diye..

Yarın ilk iş anahtarları değiştirmek olsun
Siz kendiniz değiştirin. İki kilit varsa ayrı yerlerden alın. Bu nedir ya hu?
Sizden önce oturan olmuş mu?

Eşinde manipule edecek bi kişilik yoktur herhalde
Polis geldiyse parmak izi aldır muhakkak
Etrafta kamera var mi sitede apatmanda vs

Kizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?
Benimki daha kötü kucagimda uyuyor hep. Baska türlü asla. Bide agir benimki kollarim kopuyor. Ne yapacagimi sasirdim dogrusu. Beeanne diye bi site var. Bakarsan onu bi incele. Ben 4. Aya gelince aldirabilirim egitimi diye düşünüyorum.

Back
X