- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 30
- Konu Sahibi deeplydisturbed
Beta hcg yüksekliği kız bebek belirtiside olabiliyor kesin olmamakla birlikte
Ay inşallah agzınızdan bal damlıyo adeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg yüksekliği kız bebek belirtiside olabiliyor kesin olmamakla birlikte
gofredo naptın gördün mü keseyiben acile gidip yaptırmıştım 1 buçuk saatte verdiler. hadi bakalım yazarsın bize
Evet gordum canim doktor 4 haftalik dedi zaten tam 1 ay gecti adetimin ustunden Sen de git gor keseni bian oncegofredo naptın gördün mü keseyi
Bnde henüz dr a gitmedim ama beta hcg 2125 çıktı bgn 30.günüm :) :)
ayyy teşekkürler :) hala şoktayım ama :)muhteşeemmm :) tebrik ederim
SAT kaç cnm?ayyy teşekkürler :) hala şoktayım ama :)
darısı isteyen herkese bitanemmmmAmin... gözünüz aydın şimdiden
kan testi şart canım.ama adetin 2 hafta filan geçikince idrar testi yapKızlar bana bi yardımcı olun lütfen son adet 8 eylül ayın 13 ü ve 20 sini değerlendirdik bugun olmalıydım adet ama olmadı hamile olabilir miyim ilk denememiz bu hiç bi belirti yok önceden Göğüsüm ağrırdu ama hiç bi belirti yok
evet öyle görünüyor. Kan testi yaptırın bence. Hayırlı olsun :)Mrb.kızlar sizce hamilemiyim bat 31agustos.
evet öyle görünüyor. Kan testi yaptırın bence. Hayırlı olsun :)
Evet gordum canim doktor 4 haftalik dedi zaten tam 1 ay gecti adetimin ustunden Sen de git gor keseni bian once
Ultrasonda gorunduAyyy ne güzel peki vajinal mi göründü normal karından mı ?
Hamilesin tebrikler Yarin kan testi yaptir mutlakaMrb.kızlar sizce hamilemiyim bat 31agustos.
Ultrasonda gorundu
Sen ne zaman gidiyorsun?[/QUOT. eşim cuma günü müsaitmiş o güne kadar beklemem gerekicekmiş elinde görmek istiyor ama ben ölürüm ogüne kadar meraktan