- 18 Aralık 2023
- 2.193
- 2.160
- 53
Atarız tabi bi gelsinler de inşallahSağlıkla gelsinler, giydiripde atarız fotolarını![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atarız tabi bi gelsinler de inşallahSağlıkla gelsinler, giydiripde atarız fotolarını![]()
Lioo mesela ben hep normal doğum istiyordum tüp bebek sürecine girene kadar. Sonra aklıma korkular geldi ya gücüm yetmezse kaybedersem diye sezeryana kadar verdimSezeryan iyi bir Dr yaparsa korkulacak bir şey değil. Valla benimki çok iyiydi.
Allah fanatik erkeklerin şerrinden korusunGün sonunda birbirimizi anlıyor olabilmek bana iyi geldi mesela :) şimdi gidip oğluşunun cicilerine bakacağım,benim oğluş galatasaraylı olucak babası henüz el atmadı bakalım ama başıma neler gelicek iyi biliyorum![]()
İyi yapıyon al al nasıl için rahat edecekse öyle yapAy canım inanır mısın almim erken diyorum ama tutamıyorum kendimi![]()
Ya anladığım kadarıyla her türlüsü zor ya. Her türlü anne olmak kolay şey değil gerçektenLioo mesela ben hep normal doğum istiyordum tüp bebek sürecine girene kadar. Sonra aklıma korkular geldi ya gücüm yetmezse kaybedersem diye sezeryana kadar verdimsuan ikiz diye gerçi mecbur sezeryan
Mide bulantısı iyi bir şeymiş diyip diğerlerini tedirgin etmekle sütün az yada çok gelmesinin doğum çeşidinin vs diğer şeylerin ne alakası var ? O arkadaş korkuturken diğerlerini benim sütümün gelmesinden yada gelmemesinden kim neden korksun. Bilirler ki sütün gelmesi biraz kişinin yapısıyla alakalıdır herkesin sütü gelmez ve durum normaldir bunu bilmeden cahilce anne olmak farklıdır ama mide bulantısı olmadığında doktorun hamilelik kötü demesi arkadaşın dediği gibi o normal değildir biri kendi yapısından bahsederken diğeri kendi bulantısını normal görüp olmayanı kötülüyor
Sabahtan beri anlatmaya çalıştığım halde bir açık yakalayıp vurmaya çalışıyorsunuz. Biraz da şöyle söyleyeyim,BAHSETTİĞİM ŞEY KONULAR KONUŞULURKEN HASSAS OLUNMASI. Orda verdiğim örnek kimine normal gelmesi kimine anormal gelmesi. Anlamayacaksanız daha fazla beni yormayın allah aşkına,he diyip geçin ya. Ben sütü,nasıl gelir,gelmez,şöyle doğum yapılsın böyle yapılmasın gibi konular konuşulmasın demiyorum lütfen daha yazayım mı?Mide bulantısı iyi bir şeymiş diyip diğerlerini tedirgin etmekle sütün az yada çok gelmesinin doğum çeşidinin vs diğer şeylerin ne alakası var ? O arkadaş korkuturken diğerlerini benim sütümün gelmesinden yada gelmemesinden kim neden korksun. Bilirler ki sütün gelmesi biraz kişinin yapısıyla alakalıdır herkesin sütü gelmez ve durum normaldir bunu bilmeden cahilce anne olmak farklıdır ama mide bulantısı olmadığında doktorun hamilelik kötü demesi arkadaşın dediği gibi o normal değildir biri kendi yapısından bahsederken diğeri kendi bulantısını normal görüp olmayanı kötülüyor
Güzel düşün canım al. Zaten ekonomi belli her ay az az alsan doğuma anca yetişir. Daha bebek arabası, beşik, hastane çantası zaten en zahmetlisi, lohusa gecelikleri bebek için eşyalar ohooİyi yapıyon al al nasıl için rahat edecekse öyle yapbende de annemler bi kaç şey almış görüntü arayıp gösteriyor çok hoşuma gidiyor ama kendim cesaret edemedim
![]()
Bizim isim cinsiyetten önce belliydi,geçen gelmiş diyor ki Aslan olsun mu ikinci ismiAllah fanatik erkeklerin şerrinden korusunneler neler alır şimdi, şimdi değilsede mutlaka doğunca şaşmaz
![]()
Durum vahimBizim isim cinsiyetten önce belliydi,geçen gelmiş diyor ki Aslan olsun mu ikinci ismi![]()
Saglikla kucagina almayi guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin Rabbim canim gulerek kullansin paşaEvet ilk kıyafetlerimizzziki görseldeki takımları ben aldım, diğerlerini annem ve kız kardeşimm
Ya annelik çok tuhaf bişey, ben sanıyordum 2. Çocuk bu kadar heyecanlı olmaz ama şuan heyecan dorukta![]()
30 da cinsiyet beli olsun o zaman alırım dayanamam sanırımGüzel düşün canım al. Zaten ekonomi belli her ay az az alsan doğuma anca yetişir. Daha bebek arabası, beşik, hastane çantası zaten en zahmetlisi, lohusa gecelikleri bebek için eşyalar ohoo
Her ay az az al yetişirsin doğuma kadar
Bencede sade mustafa daha guzel cift isim bende sevmiyorum sadelikten yanayim bende senin gibi kizinin adi neDurum vahimama hakkıdır ya heves onunki de
Heve olmasa kötü bişey, ne güzel hevesliBen rahmetli oldu dedem geçen sene onun adını koymak istiyorum. Adı Mustafaydı
Eşimde bir Atatürk hayranı olarak Mustafa kemal olsun diyor
Bende sadece Mustafa istiyorum iki isim olunca sanki o koyduğum ismin bir anlamı kalmaz gibi geliyor
Neyse ya hamile hamile birbirimizi üzmeyelim. Kim nasıl ne istiyorsa Allah nasip etsin hassas şeyleri yaşatmasın bi dahaSabahtan beri anlatmaya çalıştığım halde bir açık yakalayıp vurmaya çalışıyorsunuz. Biraz da şöyle söyleyeyim,BAHSETTİĞİM ŞEY KONULAR KONUŞULURKEN HASSAS OLUNMASI. Orda verdiğim örnek kimine normal gelmesi kimine anormal gelmesi. Anlamayacaksanız daha fazla beni yormayın allah aşkına,he diyip geçin ya. Ben sütü,nasıl gelir,gelmez,şöyle doğum yapılsın böyle yapılmasın gibi konular konuşulmasın demiyorum lütfen daha yazayım mı?
Gslimi benim eşimde gs li simdiden diyor oglumu maça goturcem forma alcam diyorBizim isim cinsiyetten önce belliydi,geçen gelmiş diyor ki Aslan olsun mu ikinci ismi![]()
Yani bilmiyorum şuan normal sezeryan diye gündem de var. Şahsen bana sorarsan normal dogumda Benim rahmin alınma riskim oldu ölümden döndüm. Kaç kere vajina kesilip dikildi narkoz falan verdiler. Günlerce idrarimin geldiğini bile farkında değildim kendisi kan gibi kendiliginden akardı. Günlerce yürüyemedim oturmadimLioo mesela ben hep normal doğum istiyordum tüp bebek sürecine girene kadar. Sonra aklıma korkular geldi ya gücüm yetmezse kaybedersem diye sezeryana kadar verdimsuan ikiz diye gerçi mecbur sezeryan
Canım bana perinatolojide renkli gören bi ultrason cihazı ile doktor erkke demiştiSaglikla kucagina almayi guzel gunlerde giydirmeyi nasip etsin Rabbim canim gulerek kullansin paşabende aldim zibin Ve bi takim kiyafet hatta battaniyede indirim vardi mavi aldim bide detayli usgde kiz diyormuş ne gulerim ama
evde kullanirim artik battaniyeyi napalim
sende ortk renkler al bence baska gruplarda cinsiyeti 20.hafta degisen cok olmuş
bana kesin dedigi halde bi suprz olur diye tedirginim bi battaniyede riske girdim digerlerini ortak renk aldim
![]()
Gerçekten ikiz annelere Allah sabır versin bu kıyafet konusunda çok çok almanız lazım30 da cinsiyet beli olsun o zaman alırım dayanamam sanırım16 hafta olucam o zaman Allah’ın izniyle. Bide herseyden iki tane alacam abo
![]()
Kızım adı Elif Mina canım. Ama biz Elif diyoruz ailecekBencede sade mustafa daha guzel cift isim bende sevmiyorum sadelikten yanayim bende senin gibi kizinin adi ne
Ayy inşallah doğrudur ya bazen kariştiriliyormuş kordonla pipişiCanım bana perinatolojide renkli gören bi ultrason cihazı ile doktor erkke demişti
Somra başka bir perinatoloji doktoruda alttan muayene etti enfeksiyon için
Hemde bebeğede alttan baktı
Direk poposu ve pipisi görünüyordu kocaman
Tabi olurmu olur ama şaşmaz diye tahmin ediyorum