- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- Konu Sahibi deeplydisturbed
yazıcam inş hayırlı haberlerle dönerim cok tşkkurler kızlarrben acile gidip yaptırmıştım 1 buçuk saatte verdiler. hadi bakalım yazarsın bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazıcam inş hayırlı haberlerle dönerim cok tşkkurler kızlarrben acile gidip yaptırmıştım 1 buçuk saatte verdiler. hadi bakalım yazarsın bize
Maşaallah Allah bana da bütün bekleyenlere de nasib etsinVe kan tahlilimi aldim 260 tam 2 haftalik hamileyim adetimden 3 gün geçti ve şuan benim hamile kalma günüme göre hesapladiğimdada tam tahlille birbirini dogrular nitelikte hadi bakalim hayirlisi
Ve kan tahlilimi aldim 260 tam 2 haftalik hamileyim adetimden 3 gün geçti ve şuan benim hamile kalma günüme göre hesapladiğimdada tam tahlille birbirini dogrular nitelikte hadi bakalim hayirlisi
Canım ben hamile kalırsam galiba kullanmak zorunda kalıcamdeğerim 187 olmuş, 2 günde 2'e katlamış inşallah sağlıklı devam eder.. yarın dra randevu aldım.. kan sulandıcırıcı kullanmaya başlayacağım... aranızda kullananan var mı arkadaşlar?
Canım ben hamile kalırsam galiba kullanmak zorunda kalıcam
4 düşüğüm var ama hiç inceleme yapılmadı
2 oğlum olduğu için galiba,
Doktor normal olabilir erken düşükler dedi ama son 3 tanesi arka arkaya oldu düşükler
Eğer bu ay hamile kalırsam
pıhtılaşma testi hamileyken yapılıyor mu acaba
Yoksa direk kan sulandırıcıya mı başlatacak
Bazı doktorlar pıhtılaşma testi yapmadan direk veriyormuş önlem olsun diye
Oo çok zaman geçiyormuş eğer hamile değilsem yaptırayım hemenbenımde ocak ayında 8 haftlaık bır kaybım oldu, ben testi yaptırdım bende pıhtılaşmaya yatkınlık cıktı, oyuzden dırek başlayacagız... yanlız bu tesler 1-2 ay arasında cıkıyor sonucu devlette.
Ben geçen eylülde kendim düşürdüm yani bekledim kürtaj olmadım boş gebelikti.benımde ocak ayında 8 haftlaık bır kaybım oldu, ben testi yaptırdım bende pıhtılaşmaya yatkınlık cıktı, oyuzden dırek başlayacagız... yanlız bu tesler 1-2 ay arasında cıkıyor sonucu devlette.
Tatlım merak ettık :)yazıcam inş hayırlı haberlerle dönerim cok tşkkurler kızlarr
Ben geçen eylülde kendim düşürdüm yani bekledim kürtaj olmadım boş gebelikti.
3 ay sonra aralıkta hamile kaldım o da 7 haftadan sonra kalbi durmuş kürtaj oldum şubatta
AmiiinnnnMaşaallah Allah bana da bütün bekleyenlere de nasib etsin
Cannim burda öyle çıkıyor ama ben ayın 14 ve 16 sinda bebek yaptim planliydi zaten yumurtlama testi yaparak o gunlee denk getirdik tam 2 haftalik oluyogozun aydın cnm ama hafta diil 5 haftalıksın nerdeyse dr'a gorundunmu?
Beta hcg yüksekliği kız bebek belirtiside olabiliyor kesin olmamakla birlikteBenimde kan sonucuna göre 6 7 haftalık ikiz olabilir ama okadar büyümediğini biliyorum bebegimin :) bu arada ne zaman gideceksin hastaneye :)
Amin... gözünüz aydın şimdidenAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. kızım normal doğdu, oğlum sezaryenle. ikisi de sağlıklı. darısı 3.bebişe
Cannim burda öyle çıkıyor ama ben ayın 14 ve 16 sinda bebek yaptim planliydi zaten yumurtlama testi yaparak o gunlee denk getirdik tam 2 haftalik oluyo
Cannim burda öyle çıkıyor ama ben ayın 14 ve 16 sinda bebek yaptim planliydi zaten yumurtlama testi yaparak o gunlee denk getirdik tam 2 haftalik oluyo