Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bi balon yeter kız ahsjdjd eşin alır onuda, kağıda bakmasn direkt balıncuya versin🤩
Cok mantikli😬 poncik biz de pastayi iki uc arkadasla, en sevdigimiz kebapcida kestik 🤣 adi parti ajdjfjfjfj. Garsonlar gelip tebrik etti filan degisik bir ortam olustu akdjdjdjdj P poncikobella

Yaaaa cok seviniriiiimm🤩♥️ ağırlaşmazsın kız bişi olmaz shsjdjdjd hem denize girince göbüş suyun kaldırma kuvveti ile hafifliyor nayss😎 keremi apustosta doğurunca deneyimledm shsjdjd
Tatile gitmeyi cok istiyorum yazin, sadece araba veya ucak yolculuguna bir engelim olur mu doktorum bisey der mi onu merak edigoeum. Yoksa cekimmem su kusuyum normalde🌸 artik en olmadi kaynanamin tekirdagdaki yazligina cokucem uc ay kakdjddj

Tatile gitmeyi cok istiyorum yazin, sadece araba veya ucak yolculuguna bir engelim olur mu doktorum bisey der mi onu merak edigoeum. Yoksa cekimmem su kusuyum normalde🌸 artik en olmadi kaynanamin tekirdagdaki yazligina cokucem uc ay kakdjddj
Benim de annem Gelibolu’da kayınvalidem Kuşadası’nda eğer seyahat engelim olmazsa ben de sıradan gideyim diyorum annelere ama eşim ille de yolculuk yapmayalım diyor bu gidişle bırak tatile gitmeyi İstanbul nöbetçisi olacağız sanırım 🤣🤣🤣

O sirada resmi makamlarda gebe bile gozukmeyen ben🤣🤣🤣🤣
Bak bu hafta guya aile hekimine gidicektim meraba ben gebeyim diye bildirmeye ahahsjsjs
Peki sana bir soru, her gebe bir noktada perinatologa gozukmek zorunda mi gebeliginin herhangi bir asamasinda?
Perinatolog riskli gebeliklerde ve 35+ gebeliklerde öneriliyormuş ben kuzenime sordum az önce doktor kendisi, hani bir zararı olmaz baktırmanın ama riskli durumlarda kontrole alınır her gebe takibe alınmaz dedi. Bana da vay anam niye gitmemişim diye hemşire hanım cırladı dhdjd

Benim de annem Gelibolu’da kayınvalidem Kuşadası’nda eğer seyahat engelim olmazsa ben de sıradan gideyim diyorum annelere ama eşim ille de yolculuk yapmayalım diyor bu gidişle bırak tatile gitmeyi İstanbul nöbetçisi olacağız sanırım 🤣🤣🤣
Benim de aklim annemlerle bodrumda yazliga gitmekte esas, cikacak izne bagli doktor abimden🤣🤣 gezecek kapi cok sukur cok da iste totomuz yiyecek mi gorucez. Esim de seninki gibi cunku pimpir 😆 aslinda en guzeli temizinden bir hafta otel tatili yapip donmek soyle maksimum asosa kadar inip🤣 rota olusturuldu sjsjdjdjdj

Perinatolog riskli gebeliklerde ve 35+ gebeliklerde öneriliyormuş ben kuzenime sordum az önce doktor kendisi, hani bir zararı olmaz baktırmanın ama riskli durumlarda kontrole alınır her gebe takibe alınmaz dedi. Bana da vay anam niye gitmemişim diye hemşire hanım cırladı dhdjd
Aaa anladim canim cok sagol. Doktoruma hic sormamisim gitmemiz gerekli mi degil mi diye. Olsa zaten kendi yonlendirirdi diye dusunuyorum😬
Ahahahah seni telefondan riskli gorduler bacim demek😛😛

Canım ben izmirdeyim. Torbalıda özel medifema hastanesine emrah beyan a gidiyorum. İlk bebeğimide onda doğurdum, suanda ona gidiyorum 🤩 10 tane doğurdam yine ona gidemr

Sana şöyle söyliyim çeşmeden torbalıya sadece onun için gidiyorm shsjsjdjd yoksa ayrancılarda tek bi tanıdıgım yok shsjd

Ben de Alsancakta İsmail küçüğe gidiyorum canım. Ama kadın aklıma gelmiyor, doktor takvimi diye bir site var oradan aratsana yorumlara göre hareket edersin 😄
Cok tesekkür ederim hanimlar bakacagim onerdiginiz doktorlar ben foça dayim
Bir de soyle bir ozel durumum var benim acı esigim yuksek sancı falan hissetmedim ben hic, gittim kontrole direk acilmisim dediler sanci yok mu yok dedim, 2.5 saat icindede dogurdum hatta doktorum bagirmiyorum, sizlanmiyorum diye daha var demisti pat diye cikardim cok sukur ne epidural ne suni sanci anlmadim, hafif yirtilmami bile direk dikti uyusturmadan, dayanabilir misin dedi evet dedim arada da sordu yazık aciyor mu devam edeyim mi diye dikti yani,
Ben belirtmistim hatta hissetmiyorum aci nasil anlayacagim dogum basladigini diye o da demisti ki sanci olsa anlarsin ama ben gercekten Anlamadım 😁
Dedi ki hayatimda ilk defa boyle bir seye sahit oldum,ikincide hic anlamazsin 35. Haftadan sonra yuruyus falan yapmani azalt tetikte ol, eve yakin olsun hastahanen Allah korusun ters bir durumda dedi
😀

Bende simdi Allah nasıl kısmet ettiyse oyle olacak saglik olsun aci hissetmisim hissetmemisim herseyim hayirlisi
O yuzden bana yakın eskiden menemende sada vardı smdi ekol oldu
Orasi var ya da cigli de olabilir ucretli yoldan 30 dk da gidilir
Yinede aklinizda olsun tanidiklarinizdan soylediklerinizide arastiracgim nasip bu isler 😃
Cok tesekkurler ceaplariniz icin

Kızlarr doktor yarın cinsiyet tahmini yapabilir, ben meraktan öleceğim için sabredemem söylesin diyorum cinsiyet partisi değil de sonradan artık erkek veya kızsa onu kutlama partisi yapayım diyorum dhdhdj fetal de vercem yarın, kocaman gebeş oldum baksanıza neye benziyor bu fjdjdk bi hafta önden gidiyor zaten dana doğuracam galiba

Eklentiler

• IMG_8784.webp
    IMG_8784.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 76
Ben 32 haftalık marmariss gitmiştim tatile shjdjdd doktorm bile şok olmustu, cunku müthiş bel ağrım vardı ve karnm baya büyüktü ama yinede tatil diyincede ben shsjdjdjdjd eğer gebelik normal seyirindeyse doktorlar bişi demiyo ya benmki demiyo sjdjdj

Kızlarr doktor yarın cinsiyet tahmini yapabilir, ben meraktan öleceğim için sabredemem söylesin diyorum cinsiyet partisi değil de sonradan artık erkek veya kızsa onu kutlama partisi yapayım diyorum dhdhdj fetal de vercem yarın, kocaman gebeş oldum baksanıza neye benziyor bu fjdjdk bi hafta önden gidiyor zaten dana doğuracam galiba
Kiz sacina bakmaktan gobegine bakamadim kendi sacin mi o uzunluk😍😍😍

Ben 32 haftalık marmariss gitmiştim tatile shjdjdd doktorm bile şok olmustu, cunku müthiş bel ağrım vardı ve karnm baya büyüktü ama yinede tatil diyincede ben shsjdjdjdjd eğer gebelik normal seyirindeyse doktorlar bişi demiyo ya benmki demiyo sjdjdj
Benim doktorum da cok rahat biri, bayramda anca sekiz haftaliktim ve tup biliyosunuz ki, yasak mi hani diye sorunca yoooo git gez allah askina bayramlas bebeginle filan dedi🤣 asiri relax biri☺️ onun gaziyla gidebilitem yuksek yani ben de haahah ki bizler yaza o kadar agirlasmis olmayiz bence senin keremdeki kadar yani

Cok tesekkür ederim hanimlar bakacagim onerdiginiz doktorlar ben foça dayim
Bir de soyle bir ozel durumum var benim acı esigim yuksek sancı falan hissetmedim ben hic, gittim kontrole direk acilmisim dediler sanci yok mu yok dedim, 2.5 saat icindede dogurdum hatta doktorum bagirmiyorum, sizlanmiyorum diye daha var demisti pat diye cikardim cok sukur ne epidural ne suni sanci anlmadim, hafif yirtilmami bile direk dikti uyusturmadan, dayanabilir misin dedi evet dedim arada da sordu yazık aciyor mu devam edeyim mi diye dikti yani,
Ben belirtmistim hatta hissetmiyorum aci nasil anlayacagim dogum basladigini diye o da demisti ki sanci olsa anlarsin ama ben gercekten Anlamadım 😁
Dedi ki hayatimda ilk defa boyle bir seye sahit oldum,ikincide hic anlamazsin 35. Haftadan sonra yuruyus falan yapmani azalt tetikte ol, eve yakin olsun hastahanen Allah korusun ters bir durumda dedi
😀

Bende simdi Allah nasıl kısmet ettiyse oyle olacak saglik olsun aci hissetmisim hissetmemisim herseyim hayirlisi
O yuzden bana yakın eskiden menemende sada vardı smdi ekol oldu
Orasi var ya da cigli de olabilir ucretli yoldan 30 dk da gidilir
Yinede aklinizda olsun tanidiklarinizdan soylediklerinizide arastiracgim nasip bu isler 😃
Cok tesekkurler ceaplariniz icin
Yavrum maşallah o nasıl bir acı eşiğidir ahsjdjdjdjd ben sezeryandan sonra yalancı sancı geliyo ya bana bi geldi o cığlık kıyamet ağlamaktan helak oldm tansiyonm diştü shsjdjf maşallah sanaa be🥰🧿

Benim doktorum da cok rahat biri, bayramda anca sekiz haftaliktim ve tup biliyosunuz ki, yasak mi hani diye sorunca yoooo git gez allah askina bayramlas bebeginle filan dedi🤣 asiri relax biri☺️ onun gaziyla gidebilitem yuksek yani ben de haahah ki bizler yaza o kadar agirlasmis olmayiz bence senin keremdeki kadar yani
Yok olmayız askim ya daha rahat oluruzz 🥰♥️ en sevdiğim doktor tipi cool darlamayan kasmayan shsjdjd ben zaten kasıntıtım doktorm öle olsa mafolursm shdjdjd

Back
X