- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.069
- 48
- 31
Cok mantikliBi balon yeter kız ahsjdjd eşin alır onuda, kağıda bakmasn direkt balıncuya versin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok mantikliBi balon yeter kız ahsjdjd eşin alır onuda, kağıda bakmasn direkt balıncuya versin![]()
Bakıcaz bakalımBi balon yeter kız ahsjdjd eşin alır onuda, kağıda bakmasn direkt balıncuya versin![]()
Tatile gitmeyi cok istiyorum yazin, sadece araba veya ucak yolculuguna bir engelim olur mu doktorum bisey der mi onu merak edigoeum. Yoksa cekimmem su kusuyum normaldeYaaaa cok seviniriiiimmağırlaşmazsın kız bişi olmaz shsjdjdjd hem denize girince göbüş suyun kaldırma kuvveti ile hafifliyor nayss
keremi apustosta doğurunca deneyimledm shsjdjd
Anlık karar değiştiriyorum şuanda bakalım yarın ola hayrolaCok mantikliponcik biz de pastayi iki uc arkadasla, en sevdigimiz kebapcida kestik
adi parti ajdjfjfjfj. Garsonlar gelip tebrik etti filan degisik bir ortam olustu akdjdjdjdj P poncikobella
Ay bilmiyorum sürekli gebeliğimle ilgili bilgi veriyorlar üstüme mi düşüyolar dolandırıyolar mı amaç ne anlamadım djdjdO nasıl bişey öyle yaa ben hiç arayan olmadı bana biraz saçma geldi Allah Allah dolandırıcı olmasınlar![]()
Yarin ananeyle ogrenme keyfi de olabilir cok makul yeterliAnlık karar değiştiriyorum şuanda bakalım yarın ola hayrola![]()
Benim de annem Gelibolu’da kayınvalidem Kuşadası’nda eğer seyahat engelim olmazsa ben de sıradan gideyim diyorum annelere ama eşim ille de yolculuk yapmayalım diyor bu gidişle bırak tatile gitmeyi İstanbul nöbetçisi olacağız sanırımTatile gitmeyi cok istiyorum yazin, sadece araba veya ucak yolculuguna bir engelim olur mu doktorum bisey der mi onu merak edigoeum. Yoksa cekimmem su kusuyum normaldeartik en olmadi kaynanamin tekirdagdaki yazligina cokucem uc ay kakdjddj
Sahte saglik bakanligi veya peritanolog cetesi olabilir, dikkatli olalim arkadeslerr ajdjdjdjdjAy bilmiyorum sürekli gebeliğimle ilgili bilgi veriyorlar üstüme mi düşüyolar dolandırıyolar mı amaç ne anlamadım djdjd
O kadar hiçbirşeye inancım kalmadı ki herkese dolandırıcı gözü ile bakıyorum heksjskeSahte saglik bakanligi veya peritanolog cetesi olabilir, dikkatli olalim arkadeslerr ajdjdjdjdj
Perinatolog riskli gebeliklerde ve 35+ gebeliklerde öneriliyormuş ben kuzenime sordum az önce doktor kendisi, hani bir zararı olmaz baktırmanın ama riskli durumlarda kontrole alınır her gebe takibe alınmaz dedi. Bana da vay anam niye gitmemişim diye hemşire hanım cırladı dhdjdO sirada resmi makamlarda gebe bile gozukmeyen ben
Bak bu hafta guya aile hekimine gidicektim meraba ben gebeyim diye bildirmeye ahahsjsjs
Peki sana bir soru, her gebe bir noktada perinatologa gozukmek zorunda mi gebeliginin herhangi bir asamasinda?
Benim de aklim annemlerle bodrumda yazliga gitmekte esas, cikacak izne bagli doktor abimdenBenim de annem Gelibolu’da kayınvalidem Kuşadası’nda eğer seyahat engelim olmazsa ben de sıradan gideyim diyorum annelere ama eşim ille de yolculuk yapmayalım diyor bu gidişle bırak tatile gitmeyi İstanbul nöbetçisi olacağız sanırım![]()
Aaa anladim canim cok sagol. Doktoruma hic sormamisim gitmemiz gerekli mi degil mi diye. Olsa zaten kendi yonlendirirdi diye dusunuyorumPerinatolog riskli gebeliklerde ve 35+ gebeliklerde öneriliyormuş ben kuzenime sordum az önce doktor kendisi, hani bir zararı olmaz baktırmanın ama riskli durumlarda kontrole alınır her gebe takibe alınmaz dedi. Bana da vay anam niye gitmemişim diye hemşire hanım cırladı dhdjd
Canım ben izmirdeyim. Torbalıda özel medifema hastanesine emrah beyan a gidiyorum. İlk bebeğimide onda doğurdum, suanda ona gidiyorum10 tane doğurdam yine ona gidemr
Sana şöyle söyliyim çeşmeden torbalıya sadece onun için gidiyorm shsjsjdjd yoksa ayrancılarda tek bi tanıdıgım yok shsjd
Cok tesekkür ederim hanimlar bakacagim onerdiginiz doktorlar ben foça dayimBen de Alsancakta İsmail küçüğe gidiyorum canım. Ama kadın aklıma gelmiyor, doktor takvimi diye bir site var oradan aratsana yorumlara göre hareket edersin![]()
Ben 32 haftalık marmariss gitmiştim tatile shjdjdd doktorm bile şok olmustu, cunku müthiş bel ağrım vardı ve karnm baya büyüktü ama yinede tatil diyincede ben shsjdjdjdjd eğer gebelik normal seyirindeyse doktorlar bişi demiyo ya benmki demiyo sjdjdjTatile gitmeyi cok istiyorum yazin, sadece araba veya ucak yolculuguna bir engelim olur mu doktorum bisey der mi onu merak edigoeum. Yoksa cekimmem su kusuyum normaldeartik en olmadi kaynanamin tekirdagdaki yazligina cokucem uc ay kakdjddj
Kiz sacina bakmaktan gobegine bakamadim kendi sacin mi o uzunlukKızlarr doktor yarın cinsiyet tahmini yapabilir, ben meraktan öleceğim için sabredemem söylesin diyorum cinsiyet partisi değil de sonradan artık erkek veya kızsa onu kutlama partisi yapayım diyorum dhdhdj fetal de vercem yarın, kocaman gebeş oldum baksanıza neye benziyor bu fjdjdk bi hafta önden gidiyor zaten dana doğuracam galiba
Kıazz ananesi yer onu be gelsn tabiiBakıcaz bakalımyarın annemle gidicem doktora eşimin dersi var yeni gördük zaten diye anneannesi de görsün dedi
![]()
Benim doktorum da cok rahat biri, bayramda anca sekiz haftaliktim ve tup biliyosunuz ki, yasak mi hani diye sorunca yoooo git gez allah askina bayramlas bebeginle filan dediBen 32 haftalık marmariss gitmiştim tatile shjdjdd doktorm bile şok olmustu, cunku müthiş bel ağrım vardı ve karnm baya büyüktü ama yinede tatil diyincede ben shsjdjdjdjd eğer gebelik normal seyirindeyse doktorlar bişi demiyo ya benmki demiyo sjdjdj
Yavrum maşallah o nasıl bir acı eşiğidir ahsjdjdjdjd ben sezeryandan sonra yalancı sancı geliyo ya bana bi geldi o cığlık kıyamet ağlamaktan helak oldm tansiyonm diştü shsjdjf maşallah sanaa beCok tesekkür ederim hanimlar bakacagim onerdiginiz doktorlar ben foça dayim
Bir de soyle bir ozel durumum var benim acı esigim yuksek sancı falan hissetmedim ben hic, gittim kontrole direk acilmisim dediler sanci yok mu yok dedim, 2.5 saat icindede dogurdum hatta doktorum bagirmiyorum, sizlanmiyorum diye daha var demisti pat diye cikardim cok sukur ne epidural ne suni sanci anlmadim, hafif yirtilmami bile direk dikti uyusturmadan, dayanabilir misin dedi evet dedim arada da sordu yazık aciyor mu devam edeyim mi diye dikti yani,
Ben belirtmistim hatta hissetmiyorum aci nasil anlayacagim dogum basladigini diye o da demisti ki sanci olsa anlarsin ama ben gercekten Anlamadım
Dedi ki hayatimda ilk defa boyle bir seye sahit oldum,ikincide hic anlamazsin 35. Haftadan sonra yuruyus falan yapmani azalt tetikte ol, eve yakin olsun hastahanen Allah korusun ters bir durumda dedi
Bende simdi Allah nasıl kısmet ettiyse oyle olacak saglik olsun aci hissetmisim hissetmemisim herseyim hayirlisi
O yuzden bana yakın eskiden menemende sada vardı smdi ekol oldu
Orasi var ya da cigli de olabilir ucretli yoldan 30 dk da gidilir
Yinede aklinizda olsun tanidiklarinizdan soylediklerinizide arastiracgim nasip bu isler
Cok tesekkurler ceaplariniz icin
Yok olmayız askim ya daha rahat oluruzzBenim doktorum da cok rahat biri, bayramda anca sekiz haftaliktim ve tup biliyosunuz ki, yasak mi hani diye sorunca yoooo git gez allah askina bayramlas bebeginle filan dediasiri relax biri
onun gaziyla gidebilitem yuksek yani ben de haahah ki bizler yaza o kadar agirlasmis olmayiz bence senin keremdeki kadar yani