- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.721
Oy çok tatlılar yaa:)Corbayi biraz kıvamlı yapıyorum . Yoğurdu bir aydır kendi yiyor zaten maşallah . Tatlı kaşığı ile içiyor canım. Çatal da kullanabiliyor.
Şöyle ki ben başından beri kendi yesin diye uğraşıyorm. Kendim yemek yemeyi çok seviyorum. Kızım kendi yesin ki ben de rahatça yiyebileyim istedim. Neye emek verirsen onu hemen öğreniyorlar.
Konuşması da iyi mesela. Bakıcı da bunu önemsiyor çünkü. Anne, baba, dede, Allah, kedi, teyze, dayı, mama, cızz, gel, ver, bir de babasınin ismini söyleyebiliyor.
Maşallah kızıma...
Maşallah maşallah bende istiyorum öğretmeyi ama babaanne bakıyor sabırsızdir yedireyim kalksın diyo hatta sofra kurulmadan onun karnını doyuruyor biz rahat yiyelim diye bende sofra kültürü oluşsun bizimle yesin diyorum birlikte sofrada yediğimiz için bir ayda 6 kilo vermişim güzel günler yakındır elbette öğrenecek ama senin kadar sabırlı olmak gerekirCanım halı bile batiyordu. Tepeden tırnağa yemek oluyordu ama pes etmedim. Hala ustu batıyor ama olsun.
Hatta kaşığı istiyorum, hayır diyor. Hayır da diyebiliyor onu yazmayı unutmuşum. Kendi yiyecekmis :)
İlk başta bi kaşık ona bi kaşık bende oluyordu. Oynuyordu vs derken inanılmaz hızlı öğreniyor. Şuan bardaktan içiyor ama tekrar masaya bırakmayı bilmiyor döküyor, inşallah onu öğrenecek...
Öğrenir, hızlı öğrenir kuzucugun...
Hayırlı olsun canım rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinKizlar soktayim resmen.
Hamileyimmmmm....
Hala inanamiyorum. Oglum 6 yil tup bebek tedavisinin ardindan kendiliginden olmustu. Bizde zaten olmuyor diye korunmuyorduk. Bunda sok olduk resmen cok karisigim heyacanli falan
Neyi vardı gulsima'nin .Geçti mı rahatsızlığı.
Canım biz de öyle olmadı .Çünkü iki defa uykusundan uyandı ve acayip uykusu vardı.aglaya ağlaya helak oldu.damar yolunu bulabilmek için cook ugrasildi.4 yerden denendi( serum gelmeye başlayınca da resmen sızdı cocukcagiz.fakat yarın da verilecek sabah kalkınca goturucem bu sefer uyanık olur.herhalde gulsima gibi yapar o da... Onu düşünüyorum bende nasıl tutucam diye
Kizlar soktayim resmen.
Hamileyimmmmm....
Hala inanamiyorum. Oglum 6 yil tup bebek tedavisinin ardindan kendiliginden olmustu. Bizde zaten olmuyor diye korunmuyorduk. Bunda sok olduk resmen cok karisigim heyacanli falan
Hayırlı olsun :) hamilelik takvimi yapsana :) 2016 haziran anneleri de teker teker hamile kalıyor heheh :)
Çok geçmiş olsun canımBağırsak enfeksiyonu vardı canım bizde de bitmek bilmeyen bir bağırsak problemi var malesef kızımın da 4. Seferde açabildiler damar yolunu Off çok zor ya Allah yardım etsin canım
Canım valla maşallah seninkine :) Ben bizimkine neandertal diyorum, hala ilk insan kıvamında :)Corbayi biraz kıvamlı yapıyorum . Yoğurdu bir aydır kendi yiyor zaten maşallah . Tatlı kaşığı ile içiyor canım. Çatal da kullanabiliyor.
Şöyle ki ben başından beri kendi yesin diye uğraşıyorm. Kendim yemek yemeyi çok seviyorum. Kızım kendi yesin ki ben de rahatça yiyebileyim istedim. Neye emek verirsen onu hemen öğreniyorlar.
Konuşması da iyi mesela. Bakıcı da bunu önemsiyor çünkü. Anne, baba, dede, Allah, kedi, teyze, dayı, mama, cızz, gel, ver, bir de babasınin ismini söyleyebiliyor.
Maşallah kızıma...
Saol gizemcim :) nasil yapiliyor bilmiyorum ki :)
Kızlar iki arada bir derede kaldım ya, bi türlü karar veremiyorum.
Temmuzda tatile gideceğiz bir hafta. Benim gönlüm egeden yana, ama herşey dahil oteller neredeyse yok ve yarım pansiyon oteller antalya tarafındaki ultra herşey dahil fiyatlarında. O kadar parayı yarım pansiyon bir otele vermek istemiyorum.
Antalya tarafında git diyeceksiniz ama oranın sıcağı temmuz ayında oğlumu ezer mi diye endişeleniyorum.
oda+kahvalti tarzı bi yerde oğlumla rahat eder miyim hiç bir fikrim yok.
Eşim de sağolsun sen karar ver dedi çıktı işin içinden..
Ne yapsam ki??
Maşallah . Aynen canım kendi yemek istediği an fırsatı kaçırmamak gerek...onlar bizi yönlendiriyor zaten...pcfl maşallah size canım. Bizde herşeyi kendimiz yiyor sayılırız. Tabakta önüne koyuyorum. Kaşığı alıyor çorbaya falan dokunup ağzına götürüyor birtaraftanda ben yediriyorum. Kirletsede önemsemiyorum yaz geldi artık.
Bu arada oğlumun saçlarını kestirdikten bugün. Çok tatlı oldu
Canım saydıklarım ince motor ve dil gelişimi, kızlarda daha iyi oluyor erkeklere göre. Senin bebeğin birden hepsini yapacak inşallahCanım valla maşallah seninkine :) Ben bizimkine neandertal diyorum, hala ilk insan kıvamında :)
Canım ya olmaz inşallah bir daha.hepimize yardım etsin.hastane işleri çocuk için çok zor her açıdan.diger kızımı goturemem yanımda oku ananeye bırak ff alan baya uğraş.Bağırsak enfeksiyonu vardı canım bizde de bitmek bilmeyen bir bağırsak problemi var malesef kızımın da 4. Seferde açabildiler damar yolunu Off çok zor ya Allah yardım etsin canım
Valla canım bu konuda ben tamamen tecrubesizim.Ama arkd.dedigi mantıklı.yemek konusuyla ilgili.Kızlar iki arada bir derede kaldım ya, bi türlü karar veremiyorum.
Temmuzda tatile gideceğiz bir hafta. Benim gönlüm egeden yana, ama herşey dahil oteller neredeyse yok ve yarım pansiyon oteller antalya tarafındaki ultra herşey dahil fiyatlarında. O kadar parayı yarım pansiyon bir otele vermek istemiyorum.
Antalya tarafında git diyeceksiniz ama oranın sıcağı temmuz ayında oğlumu ezer mi diye endişeleniyorum.
oda+kahvalti tarzı bi yerde oğlumla rahat eder miyim hiç bir fikrim yok.
Eşim de sağolsun sen karar ver dedi çıktı işin içinden..
Ne yapsam ki??
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar soktayim resmen.
Hamileyimmmmm....
Kesilmeye başladıktan sonra ağlamaya başladı canım zor oldu biraz. Ama sonra aynada görünce cici diyerek yüzüme bakıyor alıştı bile sabahtan öğlene:)Maşallah . Aynen canım kendi yemek istediği an fırsatı kaçırmamak gerek...onlar bizi yönlendiriyor zaten...
Kestirdin demek :) oğlunun tepkisi ne oldu, kendini ilk gorduğunde?
Doğum gününüz kutlu olsun canım. İnşallah sağlığınızda düzelir bir an önce de unutur gidersiniz bu sıkıntıları. Sağlıklı uzun ömürler dilerimBu arada bugün de benim kızımın doğum günü.zor bir yil gecti benim icn ama canim kizim pitir pitir yuruyo bir yasinda oldu.