2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
:KK43: Çok geçmiş olsun. Ne zor ya... Allah sana sabır versin. Kızım 39 u geçen ateşten sonra acilen gece hastaneye girmiştik. Takdirde elleri ve ayakları morarmis. Eşim bana göstermedi. Hastanede fark ettim. O an aklımı kaybedebilirdim...

Allah yasatmasin kimseyi.
Sağolasın canım.hepimizin bebeklerin i korusun Allah.
Öyle zordu ki anlatamam .Bende ağladım onunla.ve mecburen tek başıma geldim.yarinda takılacak mis kolundaki damar yolu iğnesi duracak yarına kadar.

Kızlar kızımı bugün kontrole getirdim.Serum taktırdım,şuan hastanedeyim.cok çok zor oldu ama sonunda takıldı uyuyor ayağımda şimdi.tajlhlol verdik bakalım inşallah iyi çıkar sonulari...

Ay canım geçmiş olsun biz de geçenlerde hastanedeydik ya bebişi serum ile tutmak çok zor sürekli elinden çıkarmaya çalışıyor sıkılıyor sizde de öyle oldu mu bir de biz baya saatlerce kaldık :KK43: tekrar geçmiş olsun

Kızlar benim kız nerdeyse her şeyi kendi yiyor maşallah. Bugün iftarda hiç bir yardımda bulunmadim, tabağına koydum o yedi :) çorbanin yarisini döktü ama olsun. Bence bu kadarı bile büyük başarı :)

Kızlar benim kız nerdeyse her şeyi kendi yiyor maşallah. Bugün iftarda hiç bir yardımda bulunmadim, tabağına koydum o yedi :) çorbanin yarisini döktü ama olsun. Bence bu kadarı bile büyük başarı :)
Tabi büyük bir başarı:) maşallah kızına.corbayi nasıl içti merak ettim ya:))

Ay canım geçmiş olsun biz de geçenlerde hastanedeydik ya bebişi serum ile tutmak çok zor sürekli elinden çıkarmaya çalışıyor sıkılıyor sizde de öyle oldu mu bir de biz baya saatlerce kaldık :KK43: tekrar geçmiş olsun
Neyi vardı gulsima'nin .Geçti mı rahatsızlığı.
Canım biz de öyle olmadı .Çünkü iki defa uykusundan uyandı ve acayip uykusu vardı.aglaya ağlaya helak oldu.damar yolunu bulabilmek için cook ugrasildi.4 yerden denendi:KK43:( serum gelmeye başlayınca da resmen sızdı cocukcagiz.fakat yarın da verilecek sabah kalkınca goturucem bu sefer uyanık olur.herhalde gulsima gibi yapar o da... Onu düşünüyorum bende nasıl tutucam diye:KK43:

Tabi büyük bir başarı:) maşallah kızına.corbayi nasıl içti merak ettim ya:))
Corbayi biraz kıvamlı yapıyorum . Yoğurdu bir aydır kendi yiyor zaten maşallah . Tatlı kaşığı ile içiyor canım. Çatal da kullanabiliyor.

Şöyle ki ben başından beri kendi yesin diye uğraşıyorm. Kendim yemek yemeyi çok seviyorum. Kızım kendi yesin ki ben de rahatça yiyebileyim istedim. Neye emek verirsen onu hemen öğreniyorlar.

Konuşması da iyi mesela. Bakıcı da bunu önemsiyor çünkü. Anne, baba, dede, Allah, kedi, teyze, dayı, mama, cızz, gel, ver, bir de babasınin ismini söyleyebiliyor.

Maşallah kızıma...

maşallah size Allah nazarlardan korusun bizimkide öğrenirmi acaba:KK64:

maşallah size Allah nazarlardan korusun bizimkide öğrenirmi acaba:KK64:
Canım halı bile batiyordu. Tepeden tırnağa yemek oluyordu ama pes etmedim. Hala ustu batıyor ama olsun.

Hatta kaşığı istiyorum, hayır diyor. Hayır da diyebiliyor onu yazmayı unutmuşum. Kendi yiyecekmis :)

İlk başta bi kaşık ona bi kaşık bende oluyordu. Oynuyordu vs derken inanılmaz hızlı öğreniyor. Şuan bardaktan içiyor ama tekrar masaya bırakmayı bilmiyor döküyor, inşallah onu öğrenecek...

Öğrenir, hızlı öğrenir kuzucugun...

Kizlar soktayim resmen.

Hamileyimmmmm....

Hala inanamiyorum. Oglum 6 yil tup bebek tedavisinin ardindan kendiliginden olmustu. Bizde zaten olmuyor diye korunmuyorduk. Bunda sok olduk resmen cok karisigim heyacanli falan
Çok güzel maşallah... tebrik ederim :) Kızım büyüdükçe ikinci isteğim azalıyor, bende olsun istiyorum :)

Kizlar soktayim resmen.

Hamileyimmmmm....

Hala inanamiyorum. Oglum 6 yil tup bebek tedavisinin ardindan kendiliginden olmustu. Bizde zaten olmuyor diye korunmuyorduk. Bunda sok olduk resmen cok karisigim heyacanli falan
Tebrikler canımm :))) istiyor muydun bilmiyorum ama ben haberi duyunca çok sevindimmm :) İnşallah sağ salim alırsın kucağına :)

Kizlar soktayim resmen.

Hamileyimmmmm....

Allah tamamına erdirsin canim.tebrikler:)
Hem çok güzel olacak hem de zor ama olsun.yine de ilerisini düşününce iyiki de oldu diyeceksin:))

Corbayi biraz kıvamlı yapıyorum . Yoğurdu bir aydır kendi yiyor zaten maşallah . Tatlı kaşığı ile içiyor canım. Çatal da kullanabiliyor.

Şöyle ki ben başından beri kendi yesin diye uğraşıyorm. Kendim yemek yemeyi çok seviyorum. Kızım kendi yesin ki ben de rahatça yiyebileyim istedim. Neye emek verirsen onu hemen öğreniyorlar.

Konuşması da iyi mesela. Bakıcı da bunu önemsiyor çünkü. Anne, baba, dede, Allah, kedi, teyze, dayı, mama, cızz, gel, ver, bir de babasınin ismini söyleyebiliyor.

Maşallah kızıma...
Aynen maşallah, sübhanallah....
Benim kızımda çok istekli özellikle bardakla su içmeye.fakat öyle uzun boylu oturtup bekleyemiyorum.bir an önce yesin doysun mantigim var.cunku diğer kızım varya .Pek mümkün olmuyor...

X