2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kanı enjeksiyon ve tüple almadıkları halde benim kız çok aglamisti 8 aylık iken...çok zor insanın içi aciyor. Bir de parmağını kullanmadı 1 2 gün (Parmak ucuna iğne batırarak bi kaç damla almışlardı).

Geçmiş olsun canım. Baba destek olmazsa çok zor olur. Keşke uyandirsaydin. Bence bu konuyu konusmalisin esin ile.

Sağol canım.
Uyandirmama gerek yok ki zaten duyuyor duymaması imkansızdı.uyurken uyandirsam o ayrı bir sıkıntı....
Ben konuşuyorum ben dinliyotm
Çok zor bi gece geçirmişsin canım inşallah bir daha olmaz. Babalar bazen böyle oluyor işte. Niyeyse sanki çocuk sadece anneninmis gibi davranıyorlar. Biz de o zaman napicaz, ne kadar sorumluluk almak o kadar bebek sevmek :) ben bazen annemden falan yardım isteyip karşılık bulamayınca şakayla karışık "yok öyle bedavaya sevmek yardım etmeyen sevmesin de" falan diyorum :) ne yapalım biz de anneyiz diye süperman değiliz yani. Madem arkasını dönüp uyuyor, sevmek istediği zaman da bebegimin arkasını döndürürüm kusura bakmasın.

Çok zor canım. Ama erkekler bazen duyarsız olabiliyor fazlasıyla. Evet insanın siniriçok bozuluyor ama söylemeden akıl edemiyorlar bazı şeyleri. Keşke uyandırsaydın. Bu arada çok geçmiş olsun inşallah ilaçlar işe yarar biran öncede düzelir kuzun. Hiç kıyamıyorum diyemiyorlar ya şu derdim var diye. Allah şifa versin

slm kızlar bizde sonunda kontrollü bir şekilde bir yaş aşımızı yaptırdık çok şükür alerjimizi tetiklemedi ayakkabımızı da aldık seda222008 önermişti paqpa gerçektende kızımın ayağını güzel kavradı çok rahat bir ayakkabı ayakkabılarımızı aldığımız akşam parkta baya koştuk artık ev içinde kendi başına yürüyebiliyor oturup kalkıyor 10,700 kilo 75 cm olduk

Maşallah bebişine canım. Aşıdan sorun olmamasına çok sevindim. Yaz geldi artık koşup oynasın kuzular diye yazı parklarda geçiririz artık ne güzel

Maşallah bebişine canım. Aşıdan sorun olmamasına çok sevindim. Yaz geldi artık koşup oynasın kuzular diye yazı parklarda geçiririz artık ne güzel
Teşekkür ederim canım tavsiyem içinde söylemeden böyle bir ayakkabıdan bilgim bile yoktu kizimda çok sevdi hiç acemilik çekinmedi mağazada giydim dışarı çıktık bı kosmasi sevinci var herşeye değer yaz hem yorucu hem eğlenceli geçecek sanırım park deniz kum güneş

Ben de haftasonu bakacağım benim bıdığa paqpa'dan ayakkabı. Fiyatlar ne düzeyde canım, ona göre hazırlıklı gideyim.

Ark cig.sutu kaynatip vermis ama ne kadar suzsede icinde kaymak olusuyo oda biberonu tikadi dedi.
bu yuzden sutasin bide sek in depozitolu cam sisede gunluk sutleri var ya onlari dusundum ben
Hani cocuklugumuzda da vardi bakkallarda :) :)
Kaymağı süzüp verin, güvenebileceğiniz sütçü varsa günlük sütlerden çok çok kaliteli emin olun, bu sektörün içinde biri olarak söylüyorum

Ben de haftasonu bakacağım benim bıdığa paqpa'dan ayakkabı. Fiyatlar ne düzeyde canım, ona göre hazırlıklı gideyim.
Biz dün vicco dan aldık canım. 95 tl orda da bu civarda ilk adım ayakkabıları. Yalnız sıkıntı numarada oldu. Malum boylu poslu bi kız olunca ayakta büyük maşallah... biz 21 aldık ama sanki 22 mi olmalıydı hala emin değilim!

Geçenlerde bilgi amaçlı bir dükkana girdim, bizimkinin ayaklar sanırım 20 numara. Evde de baktım 19 numara bir ayakkabısı vardı (gerçi tombiş ayaklar yüzünden hiç giyemedi ama), tabandan ölçtüm kesinlikle küçük. Ya 20 ya da 21 giyecek gibi görünüyor.

Bugün yarın alırım ayakkabısını, evde biraz alışır. Dışarıda da giydiririm. Belki yürümesine faydası olur.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim bız biraz geç kalmisiz gibi geliyor bana çünkü ilk adım olarak patik olanlardn dışarıda giyiyorduk ucunu surte surte yürüyordu ayakkabılarla daha emin adımlar atıyor

Geçenlerde bilgi amaçlı bir dükkana girdim, bizimkinin ayaklar sanırım
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim bız biraz geç kalmisiz gibi geliyor bana çünkü ilk adım olarak patik olanlardn dışarıda giyiyorduk ucunu surte surte yürüyordu ayakkabılarla daha emin adımlar atıyor
Seninki baya baya yürüyor maşallah canım. Bizimkiler henüz o kadar ayaklanmadı. 1 temmuzda yaşına girecek, bakalım o zamana kadar belki annesine hediye olarak yürür :) Seninki de maşallah kendi halletmiş işini. Ayakkabısız yurumus ve bence en sağlıklısi. Ben de park için aldım zaten...

Kızlar kızımı bugün kontrole getirdim.Serum taktırdım,şuan hastanedeyim.cok çok zor oldu ama sonunda takıldı uyuyor ayağımda şimdi.tajlhlol verdik bakalım inşallah iyi çıkar sonulari...

Kızlar kızımı bugün kontrole getirdim.Serum taktırdım,şuan hastanedeyim.cok çok zor oldu ama sonunda takıldı uyuyor ayağımda şimdi.tajlhlol verdik bakalım inşallah iyi çıkar sonulari...
Çok geçmiş olsun. Ne zor ya... Allah sana sabır versin. Kızım 39 u geçen ateşten sonra acilen gece hastaneye girmiştik. Takdirde elleri ve ayakları morarmis. Eşim bana göstermedi. Hastanede fark ettim. O an aklımı kaybedebilirdim...

Allah yasatmasin kimseyi.

Yok canım daha bı haftadır evinde tek başına yürümeye başladı iki haftadır da dışarıda içeride elimizde tutup sürekli ayakta koşturuyordu bizi henüz yeni sayılırız yani kalçadan dolayı yüklensin istemiyordum ama kendisi istekli olunca oluruna bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…