2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bizim kiz ilk defa catal istediginde agizina alip goturdu ve yedi bende alkisladim simdi once catala batirip yiyor sonra kendini alkisliyor ama kasiga karsida istekli dokme ve dik goturme asamasinda cok ugrasamiyorum kendisi inat ediyor ben de hevesini kiriyorum gibi zaten calsitigim icin cok yemek yedirmiyorm aksam gelince bide yatmadan bi kac saat evvel iste .. bu arada benim ki emmiyor neredeyse sadece yenek yiyor mamada sevmiyor gece eh iste zorla sonra yiyeceklerine ekliyrm bazen

Biz de oğlumun artık gözüne giren saçlarını üç hafta kadar önce 3 numaraya vurduk. Çooook pişman oldum o bişey fark etmedi. Babası da çok memnun zaten o zorladı beni. Ama ne bileyim çocuğumun bütün şirinliğini yok ettik sanki hakkına girdik diye düşünüyorum. Hala alışamadım. Neyse kökü onda sonuçta, uzar dimi :)

Uzar tabi canım bende salı yaptırdım. Neredeyse sıfıra yakın. Krstirirken ağladı ama sonra alıştı cici diyor aynada görünce. Hepsi eşit uzasın istedim çok dalgalıydi, tepe uzun arkalar sürtünmeden dolayı azdı iyi oldu bence çokda tatlı oldu. Uzadıkça daha güzel olacak emin ol

B biyologmerve canım yanlış hatırlamıyorsam yer yatağını sen kullanıyordun. Yaptırdın mı yoksa hazır mı aldın, iç yatağı nasıl, memnun musun? Çok soru sordum ama benim yaramaz park yatağa tırmanıyor da düşecek diye korkuyorum. Bende almayı düşünüyorum da detaylıbilgi alayım dedim

Evet canim ben yaptirdim. Nette montessori yataklar 1000 lira civari fiyat verdi. Bende modeli herhangi bir mobilyaciya verdim 250 tlye yaptirdim :) tabi nettekiler tahtadan oluyo bizimki mdf mobilya oldu. Ic yatagini da yatastan aldim cocuklar icin yari ortopedik 450 tl idi fiyati. 80 *180 bizim olculer. Genelde 90 *200 falan oluyor.benim oda kucuk o yuzden. Memnunum oglumda seviyor yatagini kendi girip cikiyo.kafam rahat dusme tehlikesi yok.

Kızlar ya benim kızım yurume denemeleri yaparken dusuyor. Şimdiye kadar 5-6 defa düştü. Çok korkuyorum bi şey olacak diye. Bebekleri yürüyen anneler sizinkiler de dusuyor muydu?

Bu arada seda222008 senin bebeğin gibi benimki de parmağından tutunarak yürüyor bir haftadır. Bakalım ne zaman parmagimi bırakacak :)

Arkadaşlar aranızda fisher Price müzikli Aslan yürüteç kullanan var mı?

Ailem kızımın Doğum günü için almış fatura saklamamışlar içinden iki parça eksik çıktı fatura olmadığı için firma iade almıyor ne yapacağımızı bilemedik

Bir çözüm geliyor mu aklınıza ?

Sağol canım benim odada küçük yaptırayım bende o zaman internetteki fotolardan çok fena oldu durmuyor artık önlem almak lazım

Benimki uzun süre bırakmadı canım ama belli olmaz tabi bebekten bebeğe değişiyor. Düşme hepainde oluyordur peşini bırakmıyorum ona rağmen düşüyor hala koşar adım ilerlediği için. Yürümeyi başardık koşmaya uğraşıyor dedim hatta bugün. Koşarken düştü neyseki birşey olmadı. Elimizden geldiğince koruyacağız artık

Onu kullanmıyorum canım. Fatura yoksa iade mümkün değil. Eksik parçalar kızının kullanmasını, güvenliğini etkilemiyorsa öyle kullanacak yapacak birşey yok.

Böyle zor oluyor ama ne yapalım sabır ile bekleyecegiz. O kadar anı hareket ediyor ki nasıl başarıyor düşmeyi anlayamıyorum! Şimdi bi de tutunup kendi kalkıyor, tek başına hiç bırakılmiyor.

Bu dusmeler yüzünden parmaktan tutunma başladı. Bu arada ayakkabıya 2 günde adapte oldu, o kadar zor olmadı. 14 gun sonra benimki de bir yaşında olacak. Şimdiden heyecanlanıyorum. Tek tek tebrik edemedim. Bir yaşındaki tüm bebisleri tebrik ediyorum :) Nice güzel, içinde bol güzellikler olan yıllara...

Bebegim 1 haftadır yürüyor ve ben inanılmaz rahatladım Bu hafta doğumdan beri geçirdiğim en rahat en kolay haftaydı. Bitti, her şey buraya kadarmış :) bütün zorluk bu kadarcikmis işte. Artık evde tuvalete gidebiliyorum (birlikte tabi ki), yemek yapabiliyorum, çamaşır yerleştiriyorum ortalığı toplayabiliyorum. O peşimde geziyor :)çok şükür allahima çooook mutluyum enn zor dönem tutunup kalkıp da yuruyemedigi zamanlar var ya işte o. Eğer o donemlerdeyseniz azıcık sabredin kızlar tünelin ucunda ışık var

Maşallah size ne güzel rahatsın. Benim gittikçe zorlaşıyor canım. Nerede yaramazlık var oraya gidiyor pıtır pıtır. Dün beşikten kendisini atıyordu neredeyse tırmanmış zor yetiştim. Çekmecelere, tv ye dolap kapaklarına gidiyor hiç gözümü ayıramıyorum.

Oh ne güzel maşallah darısı başımıza ben de artık hamilelikten kucakta taşımakta zorlanıyorum yürüse yanımda diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…