2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cok sagol canim gunduz 3 defa yatiyor uykuya .. bu aralar azaldi evet buzde kullaniyoruz dis jeli mecbur napalim cok sagol

cok tesekkurler fitil aklima gelmemisti bugun 2 kere verdik surup ama bir sey yapmiyor ki canim cok kotu sismisler ben de 20 lik disim.cikiyor bir turlu cikamamist o yuzden iyi anliyorum.kizimi ne zor fitili deneyecegim cikmiyor agzindan eli hic 3 dis hic salya olmamisti bu sefer salyadan baloncuk yapiyor :) tek dertleri bu olsun cok sagol

Vay be iki yılda ikinci çocuk yolda:)) maşallah maşallah:) aynen ben:) nice yıllara inş.
Benim evim baya küçük oldugundan dolayı kendimi otel odasında yaşıyor gibi hissettim okuyunca . Çünkü nerdeyse hepsini yaşıyoruz çocuklar uyuyunca.sifon çekmemek tam banyoyla çocuk odası bitişik çünkü.dolaplarin sürgü sesi vs vs:))

Canım benim kızım çok yapıyor elini ağzına sokuyor ve oguruyor baya baya.sureklo mudahele etmesem kusuyor.ne yapmaya çalışıyor anlamadım.tamam diş etleri kaşınıyor da bu daha farklı bir hal aldı.sanki oyun yapıyor, hoşuna gidiyor .

Dış çıkarma dönemlerinde illa bir huy değişikliği yapıyorlar.bir kaç gün belki hep aynı saatte uyanır yine sonra değişir diye düşünüyorum.sabretmekten başka yolu yok maalesef:)

Ya kızlar birşey sorucam sizlere.bilgisi,deneyimi olan varsa cevap verirse sevinirim:)
Ben henüz regl olamaya başlamadım.fakat spiral denemek istiyorum ve bunun içinde regl olmak gerekiyormuş ama olmuyorsa da gebe olmadığına dair test yaptırmak.ee ben de sırf bundan dolayı yaptırdım ama 5 cikti değerim.ASM de yaptırdım dok. Önemli bir değer değil, gebelik yok dedi ki bende zaten olduğunu dusunmuyorum daaa referans değeri 0-5 ,benim 5 .
Biraz aklıma takıldı kötü oldum ilkten.cunku benim ikinci bebekte 4 çıkmıştı değerim onemsememistik ama sonuçta şuan 11 aylık:))
Bu şekilde bir durum yasayaniniz var mı?

evet demekki olabilyormus canim ya sahol dikkat cekmeye calisiyor bizimki ssdece mama sandalyesinde zorla biraknc oluyor

canim ovulasyon ya da erken gebelik testi yap bir kac gun sonra

Kizlar bebeklerinize nasıl yemek yediriosunuz ben pepe şarkılar ı arı vız vız la yedirme yontemi buludmm çok elestirrdim ama müthiş rahatlikmis acio ağzı ni . Çok mu kötü yapiom yaa

Kizlar bebeklerinize nasıl yemek yediriosunuz ben pepe şarkılar ı arı vız vız la yedirme yontemi buludmm çok elestirrdim ama müthiş rahatlikmis acio ağzı ni . Çok mu kötü yapiom yaa
Bizimki yemeye oyunsuz basliyor ama sonuna dogru oturmaktan sıkılıyor, mecbur sarkili turkulu oyunlu bitiriyoruz.
Valla ben artik hic kasmiyorum, etrafta sarkiyla yemek yiyen yetiskin olmadigina gore sorun yok :)

Ben mama sandalyesine oturtuyorum yemek istemediği zaman başını sallıyor sağa sola tutmuyor başını sabit.zorla yediriyorum .Oyuncak veriyorum eline dikkatini çekecek.henuz müzik,ekran vs yok.sonuna kadar gidecem böyle izletmeden bakalım ne zamana kadar.(diger çocuğumdan biliyorum )onunda sonu yok bu sefer müzik de yetmiyor...

Ya korkuyorum yaptirmaktan ya pozitif çıkarsa diye. Pozitif değildir gerçi tedbiri elden bırakmıyoruz ama yine de ya varsa ...
Valla canim seni cok iyi anliyorum. Ben bata 3 gun kala kanda baktirdim negatifti ama ne gelen var ne giden.. ben de tedirginim. Bir kac gun daha gecsin tekrar baktiracagim.
Ikinciyi istiyorum ama simdi degil. Gerci hamileysem doguracagim ama zor olacak.

Evet canım hipnoz olmuş gibi Ne verirsen yiyor ama bence ilerisi için yanlış. Azda yese yemek alışkanlığı kazanmasından yanayım. Oyuncakla oyalayarak yedirmeye çalış yok ille yemiyorsa sadece müzik dinlet izlemesin videoları

Bu arada canim yanlis anlamis olabilirim. Sarkiyi turkuyu ben soyluyorum ben oynuyorum oyunu :) video filan izletmiyorum.

Ebrulii1111 regl olmadan nasıl gebe kalınıyormus ki! Ben bu durumu doktora sorduğumda, demekki o ay adet olacakmış yoksa kalınmaz dedi. Ben de regl olmadım. Böyle bir durum varsa ona göre davranmak gerek. İkinci bebegi çok istiyorum ama eşim iş değiştirecek ve değiştirdikten sonra ikinci için iyi bir zaman sanki...

Daha önce bu konu konuşulmuştu canım. Benim fikrim yediği kadar yesin dikkati ve konsantrasyonu yemekte olsun. Yani video müzik vs bana göre doğru değil.

Bu arada kızlar benim kızım kendi yemeye başladı maşallah. Zaten kendi yiyordu da, sıvıları da kendi kaşıkla yiyor. Mesela yoğurdu kase ile önüne koyuyorum. Üçte birini döküyor üçte ikisini yiyor :)

Bakıcı kendi yediriyor ama eline de veriyor. Eğer kızımın eline onun kendi yiyeceği bi şey vermezsek yemez. Mesela eline ekmek veriyoruz;. Bi kaşık kızımın elinde oluyor bir kaşık bizde.

İlk başta bir müddet kendi yiyor sonra atmaya başlıyor yiyecekleri o zaman ben de şarkı türkğ moduna geçiyorum

Önceden yapmazdım mesela çorbanın yarısını içerdi sonra bir denedim hepsini içti daha 9 kilo olmadı hepsini içsin istiyorum ya

Son düzenleme:
Maşallah size. Bende onun için uğraşıyorum canım ama tabağı ters çeviriyor hemen. Şimdilik katı gıdaları eline veriyorum sıvıları ben yediriyorum

Aynen öyle yumurtlama olmuştur ve gebelik yoksa regl olacaktır.fakat bunu bilemiyoruz ki canım.yakin arkadaş im daha regl başlamadan ikinciye hamile kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…