2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla ben dé yapmam diodum. Arı viz vız . Sağolsun tüm tabak bitio ben yorulmadan. Yani biz hamisiz çok ugrasamiorum. Öncesinde hop oturp hop kalkiodum eline oyuncak veriyordum o da mama Sandalyesi nden atiodu ben topluyidim şimdi daha iyi napiyim zararlı ama

Oo masallahhhhh kuzuna. Benim yavrumun da kilo 9 da kaldi mecburen kilo alması için kendim veriyorm. Zaten tabagi hele corbayi önüne koysam direk kaldırıp ters çevrir ki . . Kendi en fazla eline ekmek veriyorm kemiriyor

Çok güzel ya maşallah darısı benim kızıma ben de o duyguyu yaşarım inşaallah

Müzik dinlemesinden ne olacak ki ben radyo açıyorum hep ya da kendim bağıra bağıra şarkı söylüyorum yumurta yedirirken mesela başlıyorum yumurtanın sarısıııı kalk gel gece yarısııı yumurtanın kulbu yoook gözlerimde uyku yok

Maşallah canım uyumadan önce bişey yediriyomusun peki? Benimki hâlâ gece çok uyanıyor sabah ta çok erken kalkıyor..

maşallah değişiklik olmuş ama mide bulantılarını hiç hatırlamak istemiyorum.
Havuz suyu riskli oluyor aslında ama güvendiğiniz bir yerse bebek havuza sokulabilir. suyu seviyorlar zaten :)
İlk doğduklarında her sesi duyuyorlardı. Parke gıcırtısını bile. O zamandan gelen bir tiz ses alışkanlıkları var. bizimki de doğal olarak duyup uyanırdı ama biz alıştırdık artık uyanmıyor hapşırmalara vs. sadece tabak çanak seslerine çare bulamadık onları duyuyor hala.

yapmıyor cnm. gazını hiç zorlanmıyor çıkarırken. otururken gazı gelirse eliyle yerden yükselip pırt yapıyor. gece uyurken hiç duymuyorum uzun zamandır.

Kizlar bebeklerinize nasıl yemek yediriosunuz ben pepe şarkılar ı arı vız vız la yedirme yontemi buludmm çok elestirrdim ama müthiş rahatlikmis acio ağzı ni . Çok mu kötü yapiom yaa
biz mama sandalyesine oturtuyoruz. 4 saatte 1 yediği için acıkıyor ve yemek bitene kadar hiç kıpırdamıyor. sıvı gıdalarda tabağı çenesine dayayıp löplöp yutuyor. katı gıdaları da ilk yarısını biz verip ağzında yemeği biriktirmeye başlayınca önüne tabağı bırakıyoruz. kendi kendine yiyor. bitiriyor tüm tabağı. üzerine düşenleri de tırnağıyla kazıyıp ağzına götürüyor.
ara öğünleri de kendi kendine yiyor. dün 4 dilim kavun yedi. çileği sevmedi ekşi geldi tükürdü.

Maşallah canım uyumadan önce bişey yediriyomusun peki? Benimki hâlâ gece çok uyanıyor sabah ta çok erken kalkıyor..
uyumadan çorba veriyoruz cnm. (genelde sıvı) geçen gün makarna vermiştim. o sabahı 9.30 da uyandı ilk kez bu kadar uzun uyudu. normalde 7.00 7.30 muhakkak uyanır. artık gece maması tamamen bitti. sabah ilk uyandığında 180 cc mama içiyor. öğlen mamasından ara öğün muhallebi yapılıyor. (günde 2 kez mama yemiş oluyor)

Ben telefondan Video izlwtiorum ama ses degil

Nasıl alıştırdınız ben bazen yanında hapşırayım öksüreyim diyorum öyle korkuyor ki pişman oluyorum

Otel havuzunda bir tek biz vardık Kapadokya bölgesi ya insanlar gezmeye geliyor otelde gündüz durmuyorlar

Ben telefondan Video izlwtiorum ama ses degil

Ha anladım canım olsun ya ben yoksam çocuk durmuyorsa benim eşim de izletiyor yapma desem de yapıyor işte yapacak bir şey olmuyor bazen

Bu 4 saat arasında sut iciyormu emiyor mu yani.. Ben öğünleri tam oturtamadim Sankı sabah 9 öğlen 1 ikindi 17 aksm 20 de yiyor . Yatarsa yatar yoksa 23 gibi de kaşık mamasi veriyorm. Sizce nasil

Anladım canım ben uyumadan önce bişey yedirmiyim hazmedemez rahatsız olur diye düşünüyodum bi de memede uyuduğu için tok olsa emmez dolayısıyla uyumaz diye akşam 7den sonra bişey vermiyodum sadece istediğinde meme..seninki nasıl geçiyor emerek mi yoksa uykuya sallayarak mı

oğlum beni 2 aylıktan beri emmedi hiç mama içiyor. akşam yatarken bir koca kase çorba içiyor veya muhallebi yapıyorum.(9.30) yiyince pijamasını giyiyor. ayağımda 20 dakikaya yakın çok hafif çokçok hafif sallıyorum aslında sallamasam belki olacak ama göze alamıyorum çalıştığım için. pışpışla da uyuyor. gece sallamıyorum hiç sağ sol dönerek uyuyor. doğduğu günden beri böyle annemle alıştırdık. son yediği şey akşam bir koca kase çorba veya muhallebi.

Bu 4 saat arasında sut iciyormu emiyor mu yani.. Ben öğünleri tam oturtamadim Sankı sabah 9 öğlen 1 ikindi 17 aksm 20 de yiyor . Yatarsa yatar yoksa 23 gibi de kaşık mamasi veriyorm. Sizce nasil
mamayı sadece sabah uyandığında 7.30 da içiyor. 10 da kahvaltı 11 gibi çok az ara öğün yoğurt 1,5 2 gibi ana yemek, 3 te meyve, 6 da bizimle yemek fazlı sonra yatarken ya çorba ya da maması ile muhallebi yapıyorum koyu kıvam. tabi gün boyu aralarda biz ne yersek veriyoruz. dün öğlen yemek yedi keşkek vardı bir kase yedi.

bizim uykuya dalma şeklimiz kötü aslında. kötü alıştırdım. doğduğundan beri burnunu hep bir yerlere sokmaya çalıştı. şimdi yüzünü yastığa bastırarak uyuyor ayağımda sallarken uykuya dalınca yüzünü yastıktan ayırıyorum gece uyurken de yatağının yanında duruyor yastık. uyanınca yüzünü oraya bastırıp uyuyor yine. sonra ben yine ayırıyorum yastıktan. boğulur falan diyen olacaktır ama kendisi otomatik uyunca yastıktan uzaklaşıyor.elini yastığın altına sokuyor. yastığın ucunu yüzüne götürüyor kucaklayıp. bildiğiniz büyük uyku yastığı

Kızlar çok ilginç bir şey yaşadım dün. İstanbul da yaşayanlar metrobüsun kalabalıkligini bilir. Dün metrobüste oturuyordum ki kapıdan kucağında uyuyan çocuklu bir kadın bindi. Kadını görür görmez yavrucak rahat etsin diye hemen yerimi verdim. Kadın teşekkür bile etmedi.
Tam içimden insan bi teşekkür eder derken dönüp baktığımda, benim verdiğim yere yanındaki kadını oturtup kucağındaki çocuk ile oturan iki gencin başında dikilmek için metrobüs hareket halinde iken gitti. Gençlerden biri hemen gorur görmez yer verdi ve kadın oturdu.

Ya kızlar işte böyle ... kucağındaki çocuğu böyle kullandı. Gerçekten kötü insanlar var şu dünyada!

Yastık tehlikeliymiş canım hakikaten. Mendil gibi birşey versen ince yada uyku arkadaşı denedin mi

Malesef öyle insanlar çok. Sen iyilik yapmışsın ama herkes bilmez iyiliğin kıymetini. Hamileyken ben otobüse bitmiştir bir kere ayakta geldim o sıkışıklıkta. O gün bu gündür eşim götürür nereye gitsem bilmiyorum hiç toplu taşımaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…