Bu arada biz ufak bir tatil yaptık
Öncelikle kızım havuzu çok sevdi ama kapalı havuz ortamı ya su da 30 derece korkumdan yarım saatten fazla sokamadım havuzdan sonra hamamda yıkayıp giydirip öyle odaya çıkardık :)
Blw yaptığımız için yemek sıkıntı olmadı koydum önüne tabağını takıldı kendi kendine
Uyku büyük problem çünkü arabada gezerek uyuyor her gece yine otelden çıktık arabada gezdirdik ama odaya çıkana kadar geri uyanıyordu filan
Zar zor uyuttuk diyelim sağdan soldan gelen gürültüye uyanmalar filan :) hele gece istifra ettiğimde çocuğum çok çok korkuyordu ağlıyordu evde olsak uzak lavaboya gidiyorum duymasın uyanmasın diye ama otel odasında mümkün değil çocuk uyandıkça gerilen sinirlenen koca faktörü de var :)
Afedersiniz tuvalet şifonunu bile çekmiyorduk, hapşırığımızı tutuyorduk, öksürüğümüzü tutuyorduk ya bu yönlerden zor gerçekten evde olsan hemen diğer odaya git hapşır öksür ama otelde nereye gideyim, kapıyı açıp çıksam ona da uyanır çocuk :)
Benim için hamilelik+küçük bebekle tatil çok zor oldu kızımın sabah 7de uyanması, benim sabah uyanmamla beraber bulantı istifra olayım, eşimin uyananaması, tek başıma kahvaltıya gidememek çünkü bayılacak gibi oluyorum kızımı taşıyamıyorum, açlıktan bulantımın artması... :)
Ama kızımın havuzdaki mutluluğu her şeye değer
Mayo bez de işe yarıyor mu ya bana pek etkili gelmedi açıkçası giydirdim hep ama
Biz bu arada evlilik yıldönümümüz için gitmiştik tatile Kapadokya Avanos a :) 2. Yıldönümünüz
Bu prova oldu asıl 15 Gün sonra Antalya ya gidioruz Allah izin verirse