Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
meyveliruj3 meyveliruj3 rüyamda ablamdan rica ediyorum benim yerime doğuma girecekmiş, sedyeye yatırıyorlar. Korkma hiç acımayacak ufacık kesecekler ben burdayım falan diyorum. 😂 genele şartlamayayım diyorum bir yandan ama ikilemdeyim bakalım Şuan 36 dayım iki hafta içinde karar veririm sanırım …

Kesinlikle çok değişikler🥲
Doktorum henüz çatı muayenesi gibi bir şey yapmadı. Ebe vajinal muayene yapıyor sürekli o da saolsun her şey yolunda bir sorun yok diyor. Doğumla ilgili konuşmak istediğimde de bunu hastane ile konuşacaksın deyip susturuyor😂
Umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza🥹
İnşallah, çok az kaldı hepimiz için 🥲 içimizi ferah tutalım, bu kadar çocuk sağ salim doğduna göre😅

Sen gene iyi tam 2 saat Hamsi gibi titredim 😂😂😂 ayrıca süslü püslü giyinip hastane çekimi yaptıranda cindir 😂😂😂
Ahahahahah o kadar katılıyorum ki. İlk doğumumda arkadaşlarıma makyaj yaparsınız demiştim. Hatta istemezsem ısrar edin demiştim😁 sonuç ellerinde düzleştiriciler makyaj malzemeleri taç falan almışlar kıyafetin üzerine böyle süs falan almışlar geldiler. Dedim uzak durun benden bir bağırdım😂😂 kaçarak uzaklaştılar 😂 hayaller süslenip püslenip fotoğrafım olacaktı. Hayatlardan hiç bahsetmeyeyim 😂😂😂

Yaaa minik pandalara bak sen 🥹 Demek memeden süt gelmemesi kadar tazyikli gelmesi de sinir ediyor çok tatlılar uf 🥹 Bunlar çok kıymetli bilgiler ya, ön sütü sağmak falan belki de böyle düşünmezdim sütüm ziyan olmasın neden sağayım falan derdim başka bir pencere açtı bana. Teşekkürler çok 🥹❤️
Kafalarını sağa sola sallayıp minicik halleriyle atar gider yapıyorlar, sorma 😀 aslında emzirme çok büyük bir mesai ama eğitimlerde falan genelde hep doğuma odaklanılıyor. Emzirme bebeği aldın, memeye tuttun, e ne yapsın o da emecek kadar basit değil her zaman, herkes için. Yasanabilecekler hakkında hiçbir hazırlığın yoksa sütün yaramıyorculara kanıp vazgeçmek zor olmuyor. Bininci kez yazmış olacağım ama emzirme konusunda öğrendiğim her şey, vazgecmemek hep bu site sayesinde oldu. Etrafımda bana doğru düzgün akıl verecek kimse de yoktu. Orada yazan yazıların yorumlarına kadar okudum. Herkes yaşadığı sıkıntıyı, çözümleri falan yazıyordu ve benim işime çok yaramıştı 🤍

Büyüğe her gören sen kardeşine bakarsın, onunla ilgilenirsin demiyor mu? 😒😒 Benimkine diyorlar 😒
Pek demiyorlar ama babası diyor😂 neyse ki benim kızın cok umrunda diil artık dogunca içinden nasıl gelirse oyle davranır
Benim bir arkadaşım yaptı bunu. 9 saat suni sancı, apar topar sezaryen, spinal anestezi, panik atak ve genel anestezi. Bir doğumda tüm doğum tiplerini deneyimledi 😅
ay aynı sey benim de bir arkadaşımın başına gelmişti. Tek dogumda hepsini tattım demişti ama kötü uyanmış baya oyle diyordu

D derya32 doktor arkadaş olmasa bende çekinmeyeceğim ama ailece görüşüyoruz 😂 şimdilik iki haftam var düşüneceğim bakalım artık Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinlerde 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_7281.png
    IMG_7281.png
    163,7 KB · Görüntüleme: 21
Kafalarını sağa sola sallayıp minicik halleriyle atar gider yapıyorlar, sorma 😀 aslında emzirme çok büyük bir mesai ama eğitimlerde falan genelde hep doğuma odaklanılıyor. Emzirme bebeği aldın, memeye tuttun, e ne yapsın o da emecek kadar basit değil her zaman, herkes için. Yasanabilecekler hakkında hiçbir hazırlığın yoksa sütün yaramıyorculara kanıp vazgeçmek zor olmuyor. Bininci kez yazmış olacağım ama emzirme konusunda öğrendiğim her şey, vazgecmemek hep bu site sayesinde oldu. Etrafımda bana doğru düzgün akıl verecek kimse de yoktu. Orada yazan yazıların yorumlarına kadar okudum. Herkes yaşadığı sıkıntıyı, çözümleri falan yazıyordu ve benim işime çok yaramıştı 🤍
Yerimmm 🥰❤️ Doğru canım valla biz de şu an nasipleniyoruz sayenizde. Ben de çok okuyorum şimdi o konuları, yorumları falan dediğin gibi ama bu işi teoride ne kadar öğrenirsen öğren başa gelince herkes kendi tecrübesini edinebiliyor ancak. İnşallah öğrendiklerimiz bizim de hayatımızı kolaylaştırır 🥰 Asıl doğumdan sonra çok yazar sorarız bence biz size 😅

Pek demiyorlar ama babası diyor😂 neyse ki benim kızın cok umrunda diil artık dogunca içinden nasıl gelirse oyle davranır

ay aynı sey benim de bir arkadaşımın başına gelmişti. Tek dogumda hepsini tattım demişti ama kötü uyanmış baya oyle diyordu
Evet o da çok kötü uyanmıştı biraz da tokmuş ona bağlı sıkıntılar da yaşadı 🥲

Ya da influencerdır 😃 ben hala kendimi çok toparlayamadım. Yine ev topuzu , peluş bir sabahlık , bembeyaz ruh gibi bi surat 😃 bırak hastanede süsü püsü 🤦🏻‍♀️
Al benden de o kadar . İnanılmaz geliyor bu tür şeyler yapabilen . Takdir ediyorum 😂😂
Ben 3 dakika da duş alıyorum 4. Dakika sancım başlıyor giyinmeden uzanıyorum önce 😂😂😂

Cikolata almadim daha onu da yarin siparis mi versem acaba erir mi onu dusunuyorum ben melodiden alip kendim yapistiricam etiketlerini hazir belkiyorlar. Bende carsamba isi birakiyorum artik yeter valla ben de cok agirlastim canimi yakiyo esek sipasi artik . Bi de nefesim yetmiyor hicbiseye 🥹
Etiketleri nereden çıkarttırdın. Ben de melodiden aldım. Hepsiburadadan sipariş verdim sorunsuz geldi ama isim belli olmayınca ekilet yaptıramadım. 😬

Ahahahahah o kadar katılıyorum ki. İlk doğumumda arkadaşlarıma makyaj yaparsınız demiştim. Hatta istemezsem ısrar edin demiştim😁 sonuç ellerinde düzleştiriciler makyaj malzemeleri taç falan almışlar kıyafetin üzerine böyle süs falan almışlar geldiler. Dedim uzak durun benden bir bağırdım😂😂 kaçarak uzaklaştılar 😂 hayaller süslenip püslenip fotoğrafım olacaktı. Hayatlardan hiç bahsetmeyeyim 😂😂😂
Ben böyle bi talepte bile bulunmadım . Ani de olunca tabi 😂😂 hemşire hastane fotoğrafçısı ister misin dedim . Sence isteyecek gibi mi duruyorum dedim güldü tamam dedi gitti 😂😂😂 kaşlarımı aldırmamıştım izne çıkınca bakım yaptıracaktım güzelce 😂😂 bebişim “he aynen annecim” dedi bana 😂😂

Ben böyle bi talepte bile bulunmadım . Ani de olunca tabi 😂😂 hemşire hastane fotoğrafçısı ister misin dedim . Sence isteyecek gibi mi duruyorum dedim güldü tamam dedi gitti 😂😂😂 kaşlarımı aldırmamıştım izne çıkınca bakım yaptıracaktım güzelce 😂😂 bebişim “he aynen annecim” dedi bana 😂😂
Hazırlıklı gidince de bir şey olmuyor kesin bilgi 😂😂 kızım 2 yaşındayken hastane odası fotoğrafına bakıp anne nerde demişti 😁

X