- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
-
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.221
Canım bu ay bebek arabasında oturtabilirsem ona şüktedicem benKızlar bebekleriniz bebek arabasında nasıl uyuyor bana bir öğretin ya, seyahate çıkıyoruz ödüm kopuyor hiç uyumayacak huysuz olacak o diye2-3 aylıkken uyuyordu aylardır uyumadı bebek arabasinda
İnşallah diyet işe yarar canım. Geçmiş olsun tekrarSelam kızlar bugün cilt testini zaman yapıldı süt yumurta kırmızı et diyetine başladık kizimda bende yemeyecegiz eğer bulgular devam ederse ceviz buğday unu da eklenecek
Maşallah bebeğine. evet, hazır olduğunda tek başına deneyecektir. Bizimki hiç emeklemiyor. Emeklemediği için tek başına evi keşfetme hissi ile direkt ayaklandı. Emeklese belki daha 10 aylık tek başına yürüyemezdi diyor kayın validem. yürümeye mecbur kaldı bir nevi.Maşallah kuzuya yaaa hayal ettim simdi de ne tatlidir oyle :)
Insan duygulanmaz mi.
bizim oglan tek elle illa tutunucak parktada tek elle benim elimi tutup yuruyor, tum evi tek elle tutunup dolasir.ama tek basina sanirim daha hazir hissetmiyor kendini.sabah baktim kendi odasinda iki elini birakti durdu oylece beni gorunce tutundu ama bana yapiyor sanirim.
Rabbime hamd olsun her anlari farkli güzel
Bir fikrim yok maalesef. bizim ki gezmeye çıktığımızda dik pozisyonda bağlayıp oturtuyoruz. sonra kendi kendine ninni çekmeye başlıyor. arabayı hafif yatık pozisyonuna aldığımızda da bakına bakına uyuyor. Emzik alıyor mu. alıyorsa bebek arabasına koyduğunda ağzına ver cnm uyku şeklini hemen alır zaten.Kızlar bebekleriniz bebek arabasında nasıl uyuyor bana bir öğretin ya, seyahate çıkıyoruz ödüm kopuyor hiç uyumayacak huysuz olacak o diye2-3 aylıkken uyuyordu aylardır uyumadı bebek arabasinda
Benim kızımda emeklemeyi atladı ve şimdi koltuklardan tek eliyle tutunup odayı gülüyor :) bazen de elini bırakıp kendini yokluyor. Ama henüz adım atmayı başaramadı.Maşallah bebeğine. evet, hazır olduğunda tek başına deneyecektir. Bizimki hiç emeklemiyor. Emeklemediği için tek başına evi keşfetme hissi ile direkt ayaklandı. Emeklese belki daha 10 aylık tek başına yürüyemezdi diyor kayın validem. yürümeye mecbur kaldı bir nevi.
Canım ya senin karnının alt tarafında sertleşme başladı mı benim yok sanki oğlumda bu haftalarda başlamıştı 10. HaftadayımBen hiç bu ayakkabı meselesini araştırmadım yaa direkt adidasın ilk adım ayakkabısını aldık hoş görünüyor diye
Ama sizin dediğiniz özelliklere de uyuyor esnek, ortopedik değil flnbez gibi bir şey Bir de makosen i var kızımın
Yalnız bizimki yürümüyor
Maşallah kızına canım. daha küçükler aslında. bizimkiler erken geliştirdi bu yürüme işini. daha zamanı var aslında :) işte her bebek farklı kıyaslamamak lazımmış onu anladım. hep tembel Eymen derdim emeklemiyor diye. annem utan utan diyor şimdi.Benim kızımda emeklemeyi atladı ve şimdi koltuklardan tek eliyle tutunup odayı gülüyor :) bazen de elini bırakıp kendini yokluyor. Ama henüz adım atmayı başaramadı.
Canım ya senin karnının alt tarafında sertleşme başladı mı benim yok sanki oğlumda bu haftalarda başlamıştı 10. Haftadayım
Ayy çok guzelll hadi hayırlısı. . Bü hamileeligin öncekinden farklı mı peki. Benim birebir aynı gidio ve bu da erkek die hissediom. Allah ne nasip eder bilmiom ama degisiklik olsa iyi diSelamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Pembelerden sonra sıra mavilerde :)
bizimkide en son oyleydi canim her bbek belli olmuyor kizim yemeklerini guzel yiyo masallah eti cok seviyor kofteyi onune koyuyorum parcalayip bana ver diyorum basini sallayip hupletiyor hepsini .. ama cokda hareketli bir bebek mama yi pek icmiyor sizde mama ile gidiyordunuz ya nasil sence kotu bir durum muMaşallah canım bence iyi ama vardır doktorun bir bildiği. Biz 8.500 g boyda 74 cm. Ama yapısı öyle demek her bebek tombiş olmuyor işte. Tek zararı gaz ve şişkinlik olur canım. Uykusu nasıl bilmiyorum ama sık uyanıyorsa ondan olabilir. Eline vermeyi dene birşeyleri alışır belki o zaman. İnce bir elma dilimi, bebe bisküvisi yada havuç olabilir. Öyle öyle öğrenir belki öyle yemeyi sever belli olmaz
senin adina mutlu oldum.allah kucagini aldirsin sag salimSelamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa
Pembelerden sonra sıra mavilerde :)
canim benim denemem gerektiginden medikalden aldim viccoyu netten alabilirim en fazla degisim sikinti oluyormus kizim sevdi bence o tumsegin olmasinonemli oda duz taban oluyor yoksa.. bilemten baglaniyor olmasi siki olmasi onemli 20 no aldik kizim sevdi tek elinden tutunca yuruyor artik onunla ama disarda 1 gunde mahvolmus :) cani sagolsun ben de bakiyorum yeni biseylereGünaydın kızlar. Bana aldığınız ilk adım ayakkabıları ile ilgili gözlemlerinizi anlatırmısınız. Akşam oğlumun ilk ayakkabılarını almaya gideceğiz int. bilgi kalabalığı, her kafadan bir ses çıkmış. Burnu sert mi, arkası bilekten yukarıda mı, yanlarda hava alsın diye delikler olmalı mı yani tam nasıl olmalı? paqpa tavsiye ediliyor ama koskoca eskişehirde tek bir yer satıyor orasıda Biz gidene kadar çoktan kapanmış oluyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
Ayy çok guzelll hadi hayırlısı. . Bü hamileeligin öncekinden farklı mı peki. Benim birebir aynı gidio ve bu da erkek die hissediom. Allah ne nasip eder bilmiom ama degisiklik olsa iyi di
senin adina mutlu oldum.allah kucagini aldirsin sag salim
kizlar dogum gunu icin neler yapiiyorsunuz nasil ayarladiniz zamanini kafam cok karisik nasil yapicaz organizasyon evde yapacak bizim oyle dusundum calisiyorum ugrasmayim diye ama bir afis masa suslemesi 500 tl sadece fazla geldi kendim yapsam masa etegi falan istiyorum bir de ugrasmaya vaktim olur miki benim 3 4 arkadasim esiminde ayni sekilde bir de benim ailem gelecek yani zamanda cok zit edirne de ezan 9 da okunur yani ... 10 cok gec olmaz mi kizim.8 de uyumaya basladi cok yorgunnolunca :) konsept var.mi aklinizda pembe gold yaparim diye almistim aliexpresten balonlari simdi baktim karlar ulkesi elsa konspeti de cok guzel :) vazo cicek seker sunum tabagi falan ayarlamak lazim
Geçmiş olsun canım bu ara kalabalık ve kapalı yerden uzak tutmak gerek salgın varmış dediğin gibi ishal,kusma.bizimkide en son oyleydi canim her bbek belli olmuyor kizim yemeklerini guzel yiyo masallah eti cok seviyor kofteyi onune koyuyorum parcalayip bana ver diyorum basini sallayip hupletiyor hepsini .. ama cokda hareketli bir bebek mama yi pek icmiyor sizde mama ile gidiyordunuz ya nasil sence kotu bir durum muve aalgina yakalandik kizlar cok kotu ates mide bulantisi kusma sularda bir sey var cok dikkat etmek lazim antibiyotik kullaniyoruz ben de yogurdu sik veriyordum.sevmeye basladi diye cok faydali oldu paylasimin benim icin geceleri 4 dedin mi ayakta ust disler cikiyor..
Dün bende aldım canım bizimki şimdilik sürekliçıkartmaya uğraşıyor yürüyor ama istemiyor şimdilik. bilekten destekli dediğin gibi. Benim minik kuşumun ayağınada 20 oldu bana çok küçük geliyordu o kadarda değilmişcanim benim denemem gerektiginden medikalden aldim viccoyu netten alabilirim en fazla degisim sikinti oluyormus kizim sevdi bence o tumsegin olmasinonemli oda duz taban oluyor yoksa.. bilemten baglaniyor olmasi siki olmasi onemli 20 no aldik kizim sevdi tek elinden tutunca yuruyor artik onunla ama disarda 1 gunde mahvolmus :) cani sagolsun ben de bakiyorum yeni biseylere
Maşallah canım kuzuna. Bizde 6 diş vardı geçen hafta 7 oldu onları hiç hissetmedim ama 8.diş yolda ve dün akşamdan beri ateş huysuzluk ne ararsan var. Bütün gece uyumadık.Kızlar merhabalar, bebeklerinizin dil gelişimi ne durumda? Benimki bugün kedi de demeye başladı :) Bir de geçen haftadan beri teyze de diyor.
Eğitici oyunlardan 5'li halkaları tamamen geçiriyor. Yildiz, daire, kare vs gecirmeli oyuncak var ya onu henüz bilinçli yapmıyor. Eline alıyor bi tane nerden girerse uğraşıyor. Başaramadıkca nasıl sinirleniyor ooo...
Tutunmadan 5 saniye duruyor. Tutunarak geziniyor. Bugün yoğurdunu biraz destek ile kendi yedi. Çatalı destek ile kullanıyor, ucuna omleti batiriyorum o ağzına goturup yiyor ve bitince ucuna batirmam için uzatıyor :) çoğu şeyi kendi yiyor maşallah.
Çocukları ve dışarıyı çok seviyor. İşe gitmeden sabah, kucagimda bazen bi tur atıyoruz evin önünde... Nerdeyse akşam her gün çıkıyor. Ve dışarıda yürümeye daha çok istekli.
4 disimiz var, kilo 11.4, boy 77. Bu arada yarın 10 aylık oluyoruz. Bu ay menenjit yaptıracağız. Aşı demisken , 1 yaş aşısını birden değil de birer hafta ara ile peşpeşe yaptırmak doğru imiş, bu konuda bilgisi olan var mı?