2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebekleriniz bebek arabasında nasıl uyuyor bana bir öğretin ya, seyahate çıkıyoruz ödüm kopuyor hiç uyumayacak huysuz olacak o diye 2-3 aylıkken uyuyordu aylardır uyumadı bebek arabasinda

Kızlar bebekleriniz bebek arabasında nasıl uyuyor bana bir öğretin ya, seyahate çıkıyoruz ödüm kopuyor hiç uyumayacak huysuz olacak o diye 2-3 aylıkken uyuyordu aylardır uyumadı bebek arabasinda
Canım bu ay bebek arabasında oturtabilirsem ona şüktedicem ben akşam avm ye gittik sözde alışveriş yapacaktık ne mümkün. Bir öncekinde oturmuştu ama saat 15.30 gibi yattığı uykuyu atladı mesela uyumamıştı

Maşallah bebeğine. evet, hazır olduğunda tek başına deneyecektir. Bizimki hiç emeklemiyor. Emeklemediği için tek başına evi keşfetme hissi ile direkt ayaklandı. Emeklese belki daha 10 aylık tek başına yürüyemezdi diyor kayın validem. yürümeye mecbur kaldı bir nevi.

Bir fikrim yok maalesef. bizim ki gezmeye çıktığımızda dik pozisyonda bağlayıp oturtuyoruz. sonra kendi kendine ninni çekmeye başlıyor. arabayı hafif yatık pozisyonuna aldığımızda da bakına bakına uyuyor. Emzik alıyor mu. alıyorsa bebek arabasına koyduğunda ağzına ver cnm uyku şeklini hemen alır zaten.

Benim kızımda emeklemeyi atladı ve şimdi koltuklardan tek eliyle tutunup odayı gülüyor :) bazen de elini bırakıp kendini yokluyor. Ama henüz adım atmayı başaramadı.

Canım ya senin karnının alt tarafında sertleşme başladı mı benim yok sanki oğlumda bu haftalarda başlamıştı 10. Haftadayım

Benim kızımda emeklemeyi atladı ve şimdi koltuklardan tek eliyle tutunup odayı gülüyor :) bazen de elini bırakıp kendini yokluyor. Ama henüz adım atmayı başaramadı.
Maşallah kızına canım. daha küçükler aslında. bizimkiler erken geliştirdi bu yürüme işini. daha zamanı var aslında :) işte her bebek farklı kıyaslamamak lazımmış onu anladım. hep tembel Eymen derdim emeklemiyor diye. annem utan utan diyor şimdi.

Selamlar dün oğlum olacağını öğrendim Allah bağışlarsa

Pembelerden sonra sıra mavilerde :)
Ayy çok guzelll hadi hayırlısı. . Bü hamileeligin öncekinden farklı mı peki. Benim birebir aynı gidio ve bu da erkek die hissediom. Allah ne nasip eder bilmiom ama degisiklik olsa iyi di

bizimkide en son oyleydi canim her bbek belli olmuyor kizim yemeklerini guzel yiyo masallah eti cok seviyor kofteyi onune koyuyorum parcalayip bana ver diyorum basini sallayip hupletiyor hepsini .. ama cokda hareketli bir bebek mama yi pek icmiyor sizde mama ile gidiyordunuz ya nasil sence kotu bir durum mu ve aalgina yakalandik kizlar cok kotu ates mide bulantisi kusma sularda bir sey var cok dikkat etmek lazim antibiyotik kullaniyoruz ben de yogurdu sik veriyordum.sevmeye basladi diye cok faydali oldu paylasimin benim icin geceleri 4 dedin mi ayakta ust disler cikiyor..

canim benim denemem gerektiginden medikalden aldim viccoyu netten alabilirim en fazla degisim sikinti oluyormus kizim sevdi bence o tumsegin olmasinonemli oda duz taban oluyor yoksa.. bilemten baglaniyor olmasi siki olmasi onemli 20 no aldik kizim sevdi tek elinden tutunca yuruyor artik onunla ama disarda 1 gunde mahvolmus :) cani sagolsun ben de bakiyorum yeni biseylere

kizlar dogum gunu icin neler yapiiyorsunuz nasil ayarladiniz zamanini kafam cok karisik nasil yapicaz organizasyon evde yapacak bizim oyle dusundum calisiyorum ugrasmayim diye ama bir afis masa suslemesi 500 tl sadece fazla geldi kendim yapsam masa etegi falan istiyorum bir de ugrasmaya vaktim olur miki benim 3 4 arkadasim esiminde ayni sekilde bir de benim ailem gelecek yani zamanda cok zit edirne de ezan 9 da okunur yani ... 10 cok gec olmaz mi kizim.8 de uyumaya basladi cok yorgunnolunca :) konsept var.mi aklinizda pembe gold yaparim diye almistim aliexpresten balonlari simdi baktim karlar ulkesi elsa konspeti de cok guzel :) vazo cicek seker sunum tabagi falan ayarlamak lazim

Ayy çok guzelll hadi hayırlısı. . Bü hamileeligin öncekinden farklı mı peki. Benim birebir aynı gidio ve bu da erkek die hissediom. Allah ne nasip eder bilmiom ama degisiklik olsa iyi di

Evet çok farklı kızımda günde 10 kere istifra ederdim su bile içemezdim o kadar kötüydü ki her şeyden tiksinirdim artık dayanamıyordum o 9 ay nasıl geçti bilmiyorum :) bu bebeğimde toplamda 10 kere anca istifra etmişimdir öyle tiksinme olmuyor pek çok iştahlı değilim ama yiyebiliyorum biraz hiç değilse hamileliğim başında çılgınlar gibi zeytin yedim bir de :) kızımda ekşi yiyordum bunda tuzlu yiyorum tatlı da pek yiyorum sayılmaz

Sen neden hamilelik takvimi yapmıyorsun?

senin adina mutlu oldum.allah kucagini aldirsin sag salim

Amin teşekkür ederim :)

Daha Doğum günü organizasyonu düşünmedim ya evde mi olsa dışarda iftar verip sonra mı kutlasak kendi aramızda mı olsa kimleri çağırsam ne olsa bilmiyorum henüz ya

Benim kız erken uyumaz o yönden sıkıntı yok :)

Büyük ihtimal dışarıda, önce iftar sonra kutlama, tabi konseptli, aile ve akrabalar arasında olacak gibi

Çünkü mevlid ve buğday yaptIk ikisi de kalabalıktı ve çok hediye geldi artık insanlara hediye aldırmak istemiyorum Doğum günü de artık aile akraba arası olur sanırım

Kızlar merhabalar, bebeklerinizin dil gelişimi ne durumda? Benimki bugün kedi de demeye başladı :) Bir de geçen haftadan beri teyze de diyor.

Eğitici oyunlardan 5'li halkaları tamamen geçiriyor. Yildiz, daire, kare vs gecirmeli oyuncak var ya onu henüz bilinçli yapmıyor. Eline alıyor bi tane nerden girerse uğraşıyor. Başaramadıkca nasıl sinirleniyor ooo...

Tutunmadan 5 saniye duruyor. Tutunarak geziniyor. Bugün yoğurdunu biraz destek ile kendi yedi. Çatalı destek ile kullanıyor, ucuna omleti batiriyorum o ağzına goturup yiyor ve bitince ucuna batirmam için uzatıyor :) çoğu şeyi kendi yiyor maşallah.

Çocukları ve dışarıyı çok seviyor. İşe gitmeden sabah, kucagimda bazen bi tur atıyoruz evin önünde... Nerdeyse akşam her gün çıkıyor. Ve dışarıda yürümeye daha çok istekli.

4 disimiz var, kilo 11.4, boy 77. Bu arada yarın 10 aylık oluyoruz. Bu ay menenjit yaptıracağız. Aşı demisken , 1 yaş aşısını birden değil de birer hafta ara ile peşpeşe yaptırmak doğru imiş, bu konuda bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun canım bu ara kalabalık ve kapalı yerden uzak tutmak gerek salgın varmış dediğin gibi ishal,kusma.
Mama sabah kahvaltıdan bir saat sonra öğlen uykudan önce ve akşam uykudan 1 saat önce kesin veriyorum canım. Sonrası duruma göre gece bazen 1 bazen 2 kere içiyor. Günde 500 ml olmalıymış doktor söylemişti. O kadar içmiyorsa ama katı gıdayla duyuyordur. Ne bileyim aç olsa, beslenmesi eksik gelse belli olurdu zaten yetiyordu içmediğim göre

Dün bende aldım canım bizimki şimdilik sürekliçıkartmaya uğraşıyor yürüyor ama istemiyor şimdilik. bilekten destekli dediğin gibi. Benim minik kuşumun ayağınada 20 oldu bana çok küçük geliyordu o kadarda değilmiş

Maşallah canım kuzuna. Bizde 6 diş vardı geçen hafta 7 oldu onları hiç hissetmedim ama 8.diş yolda ve dün akşamdan beri ateş huysuzluk ne ararsan var. Bütün gece uyumadık.
Dil iyi maşallah gel,cici,cikcik, deyde (bu teyze oluyor) sinirlenincede peşpeşe birşeyler söylüyor benimle kavga edermiş gibi
Halkaları uzun zamandır oynayınca alıştı takıyor hepsini, bultak bizdede aynı uğraşa uğraşa buluyor yerini, abaküs var onun boncuklarını oynamaya çalışıyor, yürüme arkadaşıyla antreyi turluyor, kendi başına şimdilik 10 Adim adim attı en fazla, ama tek elinden tutunca yada tutunacak bir yer bulunca yürüyor. Aşilarla ilgili henüz bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…