2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın kızlar. Bana aldığınız ilk adım ayakkabıları ile ilgili gözlemlerinizi anlatırmısınız. Akşam oğlumun ilk ayakkabılarını almaya gideceğiz int. bilgi kalabalığı, her kafadan bir ses çıkmış. Burnu sert mi, arkası bilekten yukarıda mı, yanlarda hava alsın diye delikler olmalı mı yani tam nasıl olmalı? paqpa tavsiye ediliyor ama koskoca eskişehirde tek bir yer satıyor orasıda Biz gidene kadar çoktan kapanmış oluyor. Fikirlerinize ihtiyacım var

Günaydın kızlar. Bana aldığınız ilk adım ayakkabıları ile ilgili gözlemlerinizi anlatırmısınız. Akşam oğlumun ilk ayakkabılarını almaya gideceğiz int. bilgi kalabalığı, her kafadan bir ses çıkmış. Burnu sert mi, arkası bilekten yukarıda mı, yanlarda hava alsın diye delikler olmalı mı yani tam nasıl olmalı? paqpa tavsiye ediliyor ama koskoca eskişehirde tek bir yer satıyor orasıda Biz gidene kadar çoktan kapanmış oluyor. Fikirlerinize ihtiyacım var
Canım kifidis markanin iyi olduğunu biliyorum. Şöyle söyleyeyim; ortopedik olmayacak, terletmeyecek ve burnu ile topuğu kavusturulabilir elastik yapıda olacakmış, doktor söyledi...

Canım ayakkabı konusunda hiç bilgim yok, ben doktorumuza sordum mümkün mertebe çıplak ayakla yere bassın ayakkabı önermiyorum dedi. Zaten bizim ki de yürümüyor daha.. Şu an için dışarda çok kısa sürelerde istediğinizi giydirebilirsiniz, yürümeye başlayınca tekrar konuşuruz dedi.

Bizim doktorumuz konçlu ve esnek bir ayakkabı giydirmeye başlayın dedi.. Bizimki tutunca baya yürüyor az kaldı yürümesine
Hep diyorum bizim ki tembel teneke diye :) Arkasına geçip kollarının altında tutarsak yürüyor tabi, ama dur bir ayağa kalkmaya çalışayım ya da dur koltuğa tutunup yan yan gideyim gibi bir çabası yok :)

Sağolun kızlar. Evde bende ayaklarını üşütmeyecek kadar çıplak ayak gezdiriyorum. Ama yaz geldi sayılır, sık dışarıya çıkıyoruz, yere inmek istiyor bırakamıyorum pandufla, patikle fln. O yüzden ayakkabısını alayım artık diyorum. Benim yaramaz kendine güveni gelirse bırakıp elini gidiyor on adıma kadar saydım. Ama çok hızlı atıyor adımlarını anlam veremiyor sanırım.

10 mu yıl ??! :oha:
Valla bu korse işi bağımlılık sigara gibi bişey heralde. Bi ara ben de takardım çıkarınca kendimi lömbür lömbür şişman hissediyodum baktım olmayacak bi gün pat diye bıraktım.
Sen zaten xs takiyormussun canım muhtemelen aslında korseye pek ihtiyacın kalmamış :) gönül rahatlığıyla bırakabilirsin bence.
ihtiyacım yok cnm evet ama bağımlılık işte. eşimde çok kızıyo çıkar şu torbayı diyo. denicem.

Sağolun kızlar. Evde bende ayaklarını üşütmeyecek kadar çıplak ayak gezdiriyorum. Ama yaz geldi sayılır, sık dışarıya çıkıyoruz, yere inmek istiyor bırakamıyorum pandufla, patikle fln. O yüzden ayakkabısını alayım artık diyorum. Benim yaramaz kendine güveni gelirse bırakıp elini gidiyor on adıma kadar saydım. Ama çok hızlı atıyor adımlarını anlam veremiyor sanırım.
Ay masallah ya :) 10 adim atiyor demek.. o zaman lazim tabi muhakkak.. nasil tatli gorunuyordur kim bilir :)

cnm biz 1 aydır giyiyoruz. ortopedik olmayacak. orta kısmı elastik burun ve topuk uçları hafif sert ayağı sımsıkı bilekten kavrayan çırtlı ve ayak numarasında veya en fazla 1 numara büyük olacak şekilde seçmelisin spor ayakkabı yasak. ayağının büyüdüğünü hissettiğinde yeni ayakkabı almalısın. biz şimdi 21 numara alıcaz mayısta. ayaklar deve gibi.
bu arada oğlum dün akşam tüm odayı yalnız gezdi. ağlıcaktım resmen. kollarını nasıl açıyo eller yumruk. düşeceğini hissettiğinde sabit duruyo ve yine hızlanıyo 3 adım atıp yine duruyo. böyle böyle koca salonu gezdi. direkt kameraya aldık :)

cnm biz 1 aydır giyiyoruz. ortopedik olmayacak. orta kısmı elastik burun ve topuk uçları hafif sert ayağı sımsıkı bilekten kavrayan çırtlı ve ayak numarasında veya en fazla 1 numara büyük olacak şekilde seçmelisin spor ayakkabı yasak. ayağının büyüdüğünü hissettiğinde yeni ayakkabı almalısın. biz şimdi 21 numara alıcaz mayısta. ayaklar deve gibi.
bu arada oğlum dün akşam tüm odayı yalnız gezdi. ağlıcaktım resmen. kollarını nasıl açıyo eller yumruk. düşeceğini hissettiğinde sabit duruyo ve yine hızlanıyo 3 adım atıp yine duruyo. böyle böyle koca salonu gezdi. direkt kameraya aldık :)
Sağol canım ayakları 13 cm bakalım hangi numara olacak. Maşallah bebişine ilerlemiş iyice

Ben hiç bu ayakkabı meselesini araştırmadım yaa direkt adidasın ilk adım ayakkabısını aldık hoş görünüyor diye:deli:
Ama sizin dediğiniz özelliklere de uyuyor esnek, ortopedik değil fln :KK48: bez gibi bir şey:KK64: Bir de makosen i var kızımın

Yalnız bizimki yürümüyor

Maşallah kuzuya yaaa hayal ettim simdi de ne tatlidir oyle :)

Insan duygulanmaz mi.
bizim oglan tek elle illa tutunucak parktada tek elle benim elimi tutup yuruyor, tum evi tek elle tutunup dolasir.ama tek basina sanirim daha hazir hissetmiyor kendini.sabah baktim kendi odasinda iki elini birakti durdu oylece beni gorunce tutundu ama bana yapiyor sanirim.

Rabbime hamd olsun her anlari farkli güzel

Hep diyorum bizim ki tembel teneke diye :) Arkasına geçip kollarının altında tutarsak yürüyor tabi, ama dur bir ayağa kalkmaya çalışayım ya da dur koltuğa tutunup yan yan gideyim gibi bir çabası yok :)
Bizimki hep ayakta :) boşver işten gelip sürekli peşinde olmak çok çekilmiyor :)

Ben hiç bu ayakkabı meselesini araştırmadım yaa direkt adidasın ilk adım ayakkabısını aldık hoş görünüyor diye:deli:
Ama sizin dediğiniz özelliklere de uyuyor esnek, ortopedik değil fln :KK48: bez gibi bir şey:KK64: Bir de makosen i var kızımın

Yalnız bizimki yürümüyor
Bizimki de Adidastı doktorun yanına gittiğimizde.. Bunlar olmaz dedi, bileğini sarmalıymış

Yalnız bizimki yürümüyor
Yürür annesi merak etme sen. Kardeşinin elinden tutar birlikte yürürsünüz inşallah

Bizimki de Adidastı doktorun yanına gittiğimizde.. Bunlar olmaz dedi, bileğini sarmalıymış

Bizimki yürüyene kdr bu adidası küçülür zaten ya :KK70: geç emekledi geç yürüyecek :)

Yürür annesi merak etme sen. Kardeşinin elinden tutar birlikte yürürsünüz inşallah

Ayy cnm inşaallah çok tatlısın şimdilik iyiyiz böyle ztn yürüyünce peşinden koşturacsk ne de olsa :)

Merhaba ben de haziran annesiyim. Forumu hep takip ediyordum ama hic yazmamistim. yeni uye oldum. Hatta biraz once uye oldum ve hemen size yazmak istedim. Oncelikle acil sifalar diliyorum. Bebeginizin kemik gelisimine belki bir faydasi olur diye basimdan gecen bir olayi sizinle paylasmak istedim. 30 yil once babamin gecirdigi bir is kazasinda alt bacagi kirildi. Ve cok uzun sure yatti. Alciya alindi fakat tutmadi. Bilegi mor ve cok kotu durumdaydi. Doktorlar ayagi kesmeyi bile dusunmusler. Babannemin kemik corbasi tedavisi sayesinde babamin ayagi kurtuldu. Sonuca doktorlar da cok sasirmislar. Boyle bir olay basimizdan gectigi icin bende bebegime ne zaman kemik corbasi yedirebilirim diye internette arastirirken kemik suyunun bir faydasinin olmadigini okudum. Ancak bir blogda benim anlattigim gibi olaylar yasayanlarin yorumlari var kemik suyunu yani ilik suyunu kullananlar ve sonuclari benim yazdigim gibi olumlu olmus. Sadece kiriklar icin degil cocuklarinin kemik gelisimi icin kullananlarda mennun kalmis. Benim yazdigim sadece bir oneri siz yine de arastirin.
Çok teşekkür ederim canım normalde de kullanıyorum kemik suyunu corbalarinda bulgur pilavı da severek yiyor

Selam kızlar bugün cilt testini zaman yapıldı süt yumurta kırmızı et diyetine başladık kizimda bende yemeyecegiz eğer bulgular devam ederse ceviz buğday unu da eklenecek

X