- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #55.241
Ona karar veremedik canım daha iftar sonrası kesin de ev mi yoksa dışarıda bir yemek ve peşinden kutlama mı kararsız kaldık. Saatin geç olmasından dolayı sonrasında hemen uyuması için ev daha ağır basıyor şimdilik.kizlar dogum gunu icin neler yapiiyorsunuz nasil ayarladiniz zamanini kafam cok karisik nasil yapicaz organizasyon evde yapacak bizim oyle dusundum calisiyorum ugrasmayim diye ama bir afis masa suslemesi 500 tl sadece fazla geldi kendim yapsam masa etegi falan istiyorum bir de ugrasmaya vaktim olur miki benim 3 4 arkadasim esiminde ayni sekilde bir de benim ailem gelecek yani zamanda cok zit edirne de ezan 9 da okunur yani ... 10 cok gec olmaz mi kizim.8 de uyumaya basladi cok yorgunnolunca :) konsept var.mi aklinizda pembe gold yaparim diye almistim aliexpresten balonlari simdi baktim karlar ulkesi elsa konspeti de cok guzel :) vazo cicek seker sunum tabagi falan ayarlamak lazim
Süslemeleri henüz düşünmedim ama pastasını 1 şeklinde yaptıracağım. Klasik ama ben beğeniyorum o şekilde inş. Seneye de 2 kendisi seçene kadar böyle düşünüyorum. İsminin yada baş harfinin olduğu küçük ikramlıklar süslemeye karar veremiyorum bir türlü. Ama konsept iyi fikirmiş